Cum pot găsi calea completă la un font de la numele său afișat pe un Mac?

Folosesc JavaScript API-ul Photoshop pentru a găsi fonturile într-un anumit PSD.

Având în vedere un nume de font întors de API, vreau să găsesc fișierul fizic real al fonturilor pe care numele de font corespunde cu discul.

Acest lucru se întâmplă într-un program python care rulează pe OSX, așa că cred că caut unul dintre:

 • Unele Photoshop JavaScript
 • O funcție Python
 • Un API OSX pe care îl pot apela din Python
0
fr hi bn
De acord. Votarea să se închidă ca fiind prea localizată.
adăugat autor Anonymous User, sursa
Vot nu să închid. Mulți oameni noi pentru WP se pot confrunta cu 404 de erori în WP-Admin și, în cele din urmă, se referă la un bug într-un plugin sau o temă sau efectul lor, probabil, pe o regulă de rescriere (fie stocată în baza de date în wp-opțiuni sau în. fișier htaccess). Ceea ce ar trebui să facem, în schimb, oferă pași generali de depanare care pot fi întreprinși pentru a identifica problema cu mult mai rapidă.
adăugat autor Chris Jester-Young, sursa
Sunt de acord, așa că voi vota și să închid.
adăugat autor Michael Haren, sursa
Sunt de acord, așa că voi vota și să închid.
adăugat autor Michael Haren, sursa
Ei bine, chiar și acest lucru tinde să fie o întrebare de suport, are suficiente informații pentru a sugera cel puțin câteva modalități de a rezolva rapid problema.
adăugat autor steve_mtl, sursa
Să nu fiți un PITA, dar acest este într-adevăr, o problemă de susținere și nu ceva pe care ar trebui să-l acoperem aici; Voi vota să se încheie. Adresați-vă mai degrabă la http://wordpress.org/support . Dacă faceți niște teste și vă îngreunezi întrebarea pentru a fi aplicabilă mai mult decât situația dvs., ar putea face o întrebare acceptabilă aici. Din nou, îmi pare rău să fiu în acest fel, dar r
adăugat autor MikeSchinkel, sursa

7 răspunsuri

Singura modalitate de a depana acest lucru este să dezactivați un plugin la un moment dat, de fiecare dată când încercați să reproduceți problema înainte de a dezactiva un alt plugin. Începeți cu pluginurile care au de-a face cu administrarea WP, apoi deplasați-vă în jos pentru aplicații regulate de plugin-uri, widget-uri și altele asemenea.

Inspectați pagina "Nu a fost găsită" că sunteți servit mai bine (căutați cu Opera și deschideți panoul Informații care vă va arăta anteturile, navigați alternativ cu Firefox și dacă aveți Firebug cu panoul "Net" activat) și faceți o căutare prin toate plug-in-urile dvs. pentru a vedea dacă ar putea să le servească direct. Dacă nu, aruncați o privire la jurnalul serverului web pentru a afla ce resursă exactă nu poate servi; un plugin ar putea face o redirecționare sau o rescriere fantezistă, astfel încât nu este neapărat adresa URL pe care o vedeți în browser-ul dvs. care cauzează 404.

4
adăugat
La 70 de plugin-uri, ar fi foarte bine dacă ați putea găsi o modalitate de a face acest lucru rapid fără a fi nevoie să dezactivați manual și să testați fiecare dintre ele, cum ar fi cu un fișier tester plugin.
adăugat autor Chris Jester-Young, sursa
Văd că ți-ai editat răspunsul inițial cu un sfat excelent pentru a găsi răspunsul mai repede.
adăugat autor Chris Jester-Young, sursa
Mulțumesc, asbjornu. O să mă gândesc să fac asta după ce mă întorc din concediu cu familia mea.
adăugat autor Ryan Olson, sursa
M-am uitat prin jurnale de server și nu am putut găsi nimic mai specific decât "Capătul premat al antetului scriptului". Cred că nu ar putea fi atât de ușor ...
adăugat autor Ryan Olson, sursa

Aceasta este doar o idee grosolană: dacă primiți o eroare "reală" 404 (cu setările anteturilor), atunci puteți căuta prin pluginurile dvs. și căutați funcția PHP header() și numărul 404. Acest lucru ar putea scana numărul de plugin-uri de la 70 la doar câteva. Atunci trebuie doar să verificați.

Acest lucru se poate face cu ușurință cu un IDE ca Eclipse PDT care oferă căutare pentru un anumit apel de funcție PHP.

Alături de asta, dar fără nici o garanție că funcționează în mod eficient, este să scrieți un plugin care se încarcă în setarea antetului și apoi vă va da urmărește codul care stabilește de fapt un potențial 404 (backtrace). Acest lucru ar funcționa numai dacă pluginul utilizează funcția API WordPress. Prima metodă de căutare a funcției PHP va funcționa indiferent de API-ul WP.

3
adăugat
Suna promitator. Altceva să mă uit după vacanța mea. :)
adăugat autor Ryan Olson, sursa
Am reusit sa fac cateva cautari inca in afara orasului si am gasit doar ca plugin-ul meu de backup pare sa sune pentru a scoate un 404. Firebug arata ca este intr-adevar un 404. Unele progrese ... Cu toate acestea acum am probleme cu declanșarea problemei, așa că cred că o să iau o pauză. Urăsc bug-uri intermitente!
adăugat autor Ryan Olson, sursa

Mai multe informații necesare:

1) De ce atât de multe pluginuri?

2) Ce OS este furnizorul dvs. de gazduire care rulează?

3) Ce server de web?

4) Aveți acces la jurnalele serverului httpd, în special în jurnalele de eroare?

5) Ce spun jurnalele de eroare în intervalul [de timp] care înconjoară aceste probleme?

(Acum, spune-i adevărul, dacă generalizăm că "J6P medie rulează WordPress ar putea avea această întrebare exactă, am putea începe prin direcționarea spusului J6P pentru a răspunde cel puțin la cele 5 întrebări de mai sus ...)

2
adăugat
Acum, când îl menționați, și eu văd și aceste erori aleatorii pe site-urile mele DH. Se întâmplă în mod special atunci când încerc să fac upgrade la rețea în instalările MS și să conduc importatorul. Ciudat.
adăugat autor Bernard, sursa
Am toate aceste pluginuri pentru că folosesc funcțiile pe care le servesc; de ce alt ceva? Registrele de erori nu spun prea mult. Sunt pe DreamHost, deci cred că serverul rulează un Debian personalizat cu Apache httpd.
adăugat autor Ryan Olson, sursa

open up a terminal (Applications->Utilities->Terminal) and type this in:

locate InsertFontHere

Acest lucru va scuipa fiecare fișier care are numele pe care îl doriți.

Atenție: ar putea fi foarte mult să treci prin.

0
adăugat

Trebuie să existe o metodă în Cocoa pentru a obține o listă de fonturi, atunci ar trebui să utilizați legăturile PyObjC pentru a o apela.

În funcție de ce ai nevoie de ele, probabil că poți folosi ceva de genul următor ..

import os
def get_font_list():
  fonts = []
  for font_path in ["/Library/Fonts", os.path.expanduser("~/Library/Fonts")]:
    if os.path.isdir(font_path):
      fonts.extend(
        [os.path.join(font_path, cur_font) 
         for cur_font in os.listdir(font_path)
        ]
      )
  return fonts
0
adăugat

Din păcate, singurul API care nu este depreciat este localizat în cadrul ApplicationServices, care nu are un fișier de suport de punte și, prin urmare, nu este disponibil pe pod. Dacă doriți să utilizați ctypes, puteți utiliza ATSFontGetFileReference după ce ați căutat ATSFontRef.

Cacao nu are nici un suport nativ, cel puțin la 10,5, pentru a obține locația unui font.

0
adăugat

Nu am putut găsi nimic care face acest lucru în mod direct. Cred că va trebui să repetați diferitele foldere de fonturi din sistem: / System / Library / Fonts , / Library / Fonts și probabil că există un utilizator și directorul de nivel ~ / Library / Fonts .

0
adăugat
Python România
Python România
100 participanți

Comunitatea pasionaților de Python din România.