Cum folosesc mai multe OpenID-uri?

Am mai mult de un OpenID, așa cum am încercat numeroase. Pe măsură ce oamenii se angajează de la furnizori diferiți de la OpenID, se va întâmpla să vă spun că ar putea să vreau să schimbați provizorii. Deoarece toate ID-urile sunt eu și toate sunt autentificate împotriva aceleiași adrese de e-mail, nu ar trebui să mă pot conecta la stivă cu oricare dintre ele și să fiu capabil să ating același cont?

0
fr hi bn

5 răspunsuri

Cred că fiecare site care implementează OpenID ar trebui să construiască software-ul pentru a permite mai multe intrări pentru acreditările dvs. OpenID. Totuși, doar pentru că un site nu vă permite să creați mai multe intrări nu înseamnă că nu puteți schimba furnizorii OpenID.

Cum să transformați blogul într-un OpenID

STEP 1: Get an OpenID. There a lots of servers and services out there you can use. I use http://www.myopenid.com

STEP 2: Add these two lines to your blog's main template in-between the <head></head> tags at the top of your template. Most all blog engines support editing your template so this should be an easy and very possible thing to do.

Exemplu:

<link rel="openid.server" href="http://www.myopenid.com/server" />  
<link rel="openid.delegate" href=http://YOURUSERNAME.myopenid.com/ />

Acest lucru vă va permite să vă utilizați domeniul / blogul ca OpenID.

Credite pentru Scott Hanselman și Simon Willison pentru aceste instrucțiuni simple.

Schimbați furnizorul dvs.

Acum, dacă punctele dvs. OpenID se îndreaptă către blogul dvs., puteți actualiza link-ul dvs. rel href pentru a indica un nou furnizor și toate locurile pe care le-ați legat OpenID-ul blogului dvs. vor utiliza noul furnizor.

0
adăugat
că este minunat ... dar cum funcționează acest lucru când aveți un openId existent, care nu este delegat, utilizat aici în Stackoverflow și doriți să vă mișcați?
adăugat autor Anthony, sursa

@prakesh

     

Atâta timp cât îi asociați pe toți   la aceeași adresă de e-mail, aș face-o   cred că te-ar duce la fel   cont.

     

Dar care este experiența ta?

Când am încercat asta, am primit un cont complet nou cu 0 rep și fără insigne steenkin. Deci, în momentul de față SO nu permite mai multor OpenID-uri să fie asociate cu singurul cont

0
adăugat

Nu se folosesc mai mulți furnizori de ID-uri care să submineze punctul de deschidere a id-ului?

0
adăugat
Nu, nu. Am peste 100 de site-uri de conectare. Aș dori să o reduc la o mână de identități / profiluri diferite. Nu trebuie să utilizați doar un singur OpenId, puteți alege câte să utilizați.
adăugat autor Anthony, sursa

În plus față de eticheta meta tag-uri de către Otto, ar trebui să știți dacă furnizorul dvs. acceptă OpenID 2.0 (există numeroase îmbunătățiri). Dacă folosește meta-tag-urile după cum urmează:

<link rel="openid2.provider" href="http://www.loginbuzz.com/provider.axd" />
<link rel="openid2.local_id" href="http://example.loginbuzz.com/" />
<link rel="openid.server" href="http://www.loginbuzz.com/provider.axd" />
<link rel="openid.delegate" href="http://example.loginbuzz.com/" />

O idee bună ar fi, de asemenea, utilizarea legăturilor securizate, dar acest lucru ar putea limita anumite părți care se bazează pe conectare. Totuși, acest lucru ar putea fi rezolvat prin furnizarea unei documentul XRDS .

Lucrul cu adevărat curat despre XRDS este că puteți specifica mai mulți furnizori în acest document. Spuneți că aveți o grămadă de conturi diferite, cu diferiți furnizori care suportă extensii diferite. Partea care se bazează poate apoi să selecteze singură cea mai bună potrivire. În documentul XRDS puteți specifica și mai multe adrese URL pentru fiecare serviciu, astfel încât https să fie utilizat când este cazul.

V-aș recomanda, de asemenea, să cumpărați un i-name ca este mai sigur (de exemplu, ID-ul canonic - numărul i - asociat cu un i-nume vă aparține chiar dacă i-name-ul expiră).

0
adăugat

Nu folosesc mai mulți furnizori de ID-uri deschise pentru a submina punctul de deschidere a id-ului?

Nu. Spuneți că utilizați un Yahoo OpenID, însă decideți să vă mutați în Google. Multiple OpenID-uri per cont vă permit să asociați contul dvs. cu Google OpenID, apoi să vă dezabonați Yahoo OpenID.

0
adăugat