Există vreun truc care să permită utilizarea funcției IntelliSense a Management Studio (versiunea 2008) cu versiunile anterioare de SQL Server?

Noua versiune a Management Studio (adică cea livrată cu SQL Server 2008) are în sfârșit o caracteristică IntelliSense Transact-SQL. Cu toate acestea, out-of-the-box funcționează numai cu instanțe SQL Server 2008.

Există vreo soluție pentru asta?

0
fr hi bn
Red Gate Sql Prompt la << a href = "http://www.red-gate.com/products/SQL_Prompt/index.htm>" rel = "nofollow noreferrer"> red-gate.com/products/SQL_Prompt/index. htm & gt ; oferă intellisense și mai mult pentru MS SQL
adăugat autor Ronnie, sursa
De acord. Echipa mea și eu folosesc SQL Prompt și este un instrument valoros. Descărcați o încercare și încercați-o singură.
adăugat autor Jorriss, sursa

2 răspunsuri

Nu există niciun truc cunoscut "în sălbăticie" pentru a obține acest lucru, în afară de utilizarea CTP-6 a SQL Server 2008 (în favoarea RTM).

motivele pentru eliminarea compatibilității înapoi (și o mult mai multă discuție pe lângă) sunt furnizate la feedback relevant în Microsoft Connect .

editați: Îmi pare rău că nu știu unde este disponibil acest ctp, dacă este deloc

0
adăugat
De ce accentul pe "în sălbăticie". Există vreo modalitate extrem de secretă care să o permită?
adăugat autor Alex Argo, sursa

A încercat cineva fie să patroneze SSMS să nu verifice versiunea (poate încercați să priviți diferențele binare dintre CTP 6 și RTM?), Sau patching SS 2005 pentru a pretinde că este 2008?

Necurat, știu, dar nu văd altfel.

0
adăugat