SMS-uri programatice

Care este cel mai bun mod de a trimite în mod programatic un mesaj SMS?

Există vreo porturi SMS gratuite bazate pe servicii Web?

I know that if I happen to know the user's carrier (Sprint, AT&T, etc), I can send an SMS by emailing an address based on phone number + carrier. I would like a good solution that does not require me to know the carrier. Barring that, is there an easy way to lookup carrier given a cell phone number?

Înțeleg că există anumite servicii independente de operatorii de telefonie mobilă principali, care oferă un serviciu bazat pe taxe per-mesaj, cu API. Ceea ce aș vrea să știu este modul în care aceste organizații accesează rețelele SMS. Au contracte cu operatorii de telefonie mobilă pentru a-și revinde serviciile?

0
fr hi bn
Puteți avea un cec cu gateway-ul sms-ului de primăvară Edge ( springedge.com ) trimite în bloc folosind API sau Web
adăugat autor BSB, sursa

10 răspunsuri

Nu știu despre niciun serviciu de SMS gratuit, de obicei cumpărați sms'seses în vrac și folosiți un API pentru a le trimite.

Whitepages.com has an API that will allow developers to reverse lookup a phone number. It reports the carrier on mobile number, however a lot of the time it's some non-existent-anymore carrier like Powertel or something.

0
adăugat

Susținând Angus , pot garanta pentru http://www.clickatell.com . A fost folosit la o companie la care am lucrat. A fost o soluție foarte ușoară de a configura și de a folosi și a lucrat grozav. Trebuie doar să anticipați câte mesaje doriți să trimiteți și mesajele de comandă în bloc. Sunt destul de ieftine, în ansamblu.

0
adăugat

Ne pare rău, după ce am re-citit întrebarea dvs. am realizat că acest lucru nu este răspunsul pe care îl căutați. Cu toate acestea, asta am făcut pentru programul meu de linie de comandă. Există un site web unde, dacă introduceți numărul de telefon, vă oferă transportatorul. Deci, când am introdus numărul meu, ecranul a răsturnat site-ul, a luat transportatorul și dacă transportatorul este în lista mea, am recuperat e-mailul acelui operator

Majoritatea companiilor oferă un fel de lucru SMS-la-email. De exemplu, [email protected] sau ceva (există o listă întreagă pe wikipedia).

Am folosit asta pentru a-mi crea o aplicație de linie de comandă mică în C# care trimite mesaje text. Cu toate acestea, nu primiți într-adevăr un "răspuns", iar numărul este unul prestabilit de la companie.

Cred că dacă vrei să mergi pe traseul liber, acesta este cel mai bun pariu.

Here's the wikipedia link: SMS gateway

0
adăugat

Am folosit clickatell în trecut și le-am găsit și foarte bune.

Cu toate acestea, ați putea construi propriul dvs. pentru a obține mesaje FOARTE ieftine. Tot ce aveți nevoie este: un contract care oferă o mulțime de mesaje (sau nelimitate); ferestre telefon mobil; și un pic de programare socket.

Scrieți un serviciu web (transmiteți numărul și mesajul) care efectuează un apel la un program de pe telefonul mobil care trimite mesajul.

Știu cel puțin compania FTSE100 care a parcurs acest traseu.

0
adăugat
@MattLacey Mă întrebam dacă această abordare este utilizabilă chiar și cu un plan de date "limitat". Găsiți un plan de date care percepe o taxă de 0,03 USD per mesaj și acesta este cu 0,02 USD mai ieftin pe mesaj în comparație cu orice API pe care îl putem găsi online.
adăugat autor Pacerier, sursa
Da, dacă trimiteți mii, aceasta nu ar putea fi o soluție viabilă.
adăugat autor Matt Lacey, sursa
Prea mult text pentru un cuvânt simplu: Gammu wammu.eu/gammu
adăugat autor Telmo Dias, sursa
Cele mai multe planuri de "text nelimitat" de mesaje text au o clauză care vă permite să vă deconecteze furnizorul dacă abuzează de sistem - trimiterea a zeci de mii de texte automate ar putea conta!
adăugat autor sk., sursa

Am folosit TextMagic . Ei au rate rezonabile și un API excelent și gestionarea contului.

0
adăugat

De asemenea, puteți primi un emițător GSM și puteți emite comenzi AT care trimit mesaje SMS. Nu știți de ce ați vrea să faceți acest lucru, dar este o altă opțiune. În acest fel nu veți depinde de serviciul altcuiva

0
adăugat

Cred că acest lucru merită un răspuns nou. Există un nou jucător în oraș, se numește Nexmo și oferă prețuri foarte competitive, chiar și în comparație cu Twilio.

https://www.nexmo.com/

0
adăugat

În cazul în care lucrez, am folosit http://www.clickatell.com pentru a trimite mesaje SMS - se pare că sale aproximativ 6 sau 7 cenți un mesaj. Ei doar iau cererile http POST pentru a trimite un mesaj. Nu știu dacă veți putea găsi poarta gratuită. Obișnuiam să trimitem e-mailuri, dar am găsit că nu erau de încredere.

0
adăugat

Am făcut asta cu un telefon Nokia, conectat la o mașină linux. Am un job cron și un script care ar verifica o tabelă de baze de date pentru mesaje noi și să folosească gnokii pentru a trimite mesaje . Funcționează minunat dacă numărul de mesaje pe care doriți să le trimiteți nu este mare.

0
adăugat

Use http://www.twilio.com/

Ei au o interfață REST pentru a trimite SMS-uri și chiar pentru a stabili apeluri telefonice sau pentru a primi apeluri telefonice.

Chiar ai 30 de credite pentru a încerca.

Def. cea mai ieftină soluție pe care o veți găsi.

0
adăugat
Creditele de 30 de dolari nu sunt nimic. aș prefera să am o jumătate de centi mai ieftin pe sms decât un credit gratuit de 300 USD
adăugat autor Pacerier, sursa