Ce se utilizează pentru mesajele cu C #

Deci, compania mea stochează o mulțime de date într-o bază de date foxpro și încercarea de a obține în jurul hit-ul de performanță de a atinge-l direct m-am gândit de a trimite mesaje orice poate fi făcut asincron pentru o experiență de utilizator snappier. Am început să mă uit la ActiveMQ , dar nu știu cât de bine va fi C# cu ea. Vrei să afli ce credeți voi toți.

edita: va fi o aplicație web. Orice atingere a acestui foxpro este cam lent (probabil pentru că persoana care a pus-o la dispoziție în urmă cu 10 ani a dat peste tot în iad, unele dintre fișierele de masă sunt incredibil de mari). Replicăm foxpro la sql noaptea și majoritatea datelor noastre sunt OK fiind o zi, așa că ne concentrăm pe scrieri. plus scrierea afectează o parte critică a experienței utilizatorului (cumpărare), îl stocăm în sql și apoi trimitem doar mesajul pentru al pune în foxpro atunci când poate. Aș vrea să scăpăm de foxpro, din păcate, compania nu dorește să scape de o bucată foarte veche de software pe care au cumpărat-o, care depinde de ea.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Îmi pare rău dacă acest lucru nu este ceea ce cereți ... Ați luat în considerare un fel de memorie cache în spatele scenei care acționează un pic ca "sistemul de găleată" atunci când utilizați socluri asincrone în c / c ++ folosind winsock? În principiu, funcționează acceptând cereri și trimite un răspuns imediat înapoi la aplicația web, iar când ajunge în sfârșit la găsirea înregistrării, îl actualizează pe aplicație prin AJAX sau prin orice altă tehnologie la alegere. Deoarece nu sunt un programator C#, nu pot oferi nici un exemplu specific. Sper că acest lucru vă ajută!

0
adăugat

Aplicația Fox utilizează indexurile .CDX? Dacă da, ați putea îmbunătăți performanța adăugând indexuri fără a fi nevoie să modificați codul de program. Dacă utilizează indexurile IDX, schimbarea ar trebui făcută în aplicația reală.

0
adăugat

ActiveMQ funcționează bine cu C# utilizând integrarea Spring.NET și NMS. Un post cu câteva linkuri pentru a vă începe în această direcție este aici . De asemenea, luați în considerare utilizarea MSMQ (spațiul de nume System.Messaging) sau a unei soluții de mesagerie asincronă bazată pe .NET, cu unele opțiuni aici .

0
adăugat
Acest blog nu mai este disponibil
adăugat autor Faizan Mubasher, sursa

Merită menționat faptul că proiectul ActiveMQ open source definește un C# pentru mesagerie denumită NMS , care vă permite să vă dezvoltați într-un singur API C# / .Net care poate apoi să utilizeze diferite capete de mesaje, cum ar fi

0
adăugat