Ce este un bun CMS barebones sau cadru?

Sunt pe punctul de a incepe un proiect pentru un client care doreste functia de tip CMS. Ei doresc ca utilizatorii să poată să se conecteze, să modifice un profil și un forum de bază. De asemenea, doresc să fie capabili să prezinte lucrurile pe o pagină principală.

Există un cadru sau CMS barebones pe care aș putea să-l extind sau să-mi adaptez nevoile? Nu am nevoie de nimic ca o caracteristică bogată sau fantezie ca Drupal sau Joomla. Aș prefera un cadru, spre deosebire de un CMS pre-ambalat.

Sunt încrezător că aș putea codifica toate acestea de la zero, dar aș prefera să nu, deoarece un fel de cadru ar reduce în mod semnificativ timpul petrecut în codificare și mai mult pe design și aspect.

Editați: ar fi trebuit să fiu mai specific. Căut un sistem de gestionare a conținutului care va fi rulat pe un server Debian. Deci, nu .Net preferabil.


Cred că s-ar putea să termin cu Drupal și să adaug doar module de care am nevoie. Turbogears pare un pic cam descurajator, si nu sunt destul de sigur ce face dupa ce este vorba despre 20 de minute de intro video ...

TinyCMS nu pare a fi atins de la ... 2000?!?

0
fr hi bn

15 răspunsuri

Expression Engine is fantastic. It's free to download and try but you must purchase a license if you are making a profit with it.

0
adăugat

Poate doriți să verificați Drupal .

Iată detaliile stiva tehnologică pe care o utilizează.

N-am folosit-o niciodata, asa ca nu pot garanta calitatea, dar cu siguranta merita o privire.

0
adăugat

tinyCMS is about as barebones as you can get. (edit: fixed link, I had gotten a little click happy and linked to the wrong thing)

@modesty, cu siguranță nu aș folosi SharePoint, deoarece este vorba de but barele goale. Este un produs destul de scump (mai ales atunci când este comparat cu multe alternative libere) și are destulă curbă de învățare pentru a face ceva interesant.

0
adăugat

daca te uiti .net poti sa te uiti la umbraco, nu ai facut prea mult cu el (compania lucrez pentru ca a vrut mult mai mult functionalitate asa ca a mers cu altceva) dar parea usor.

Editați: dacă clientul dorește un CMS mic cu un forum, totuși, probabil aș merge doar Drupal cu phpBB sau forum simplu machines , aproape pozitive, pot împărtăși veniturile. Plus mâine clientul va dori mai mult și Drupal ar putea să vă salveze niște lucru acolo.

0
adăugat

Dacă doriți o soluție Rails, Radiant CMS este o opțiune bună. Este simplu, elegant, extensibil și, bineînțeles, are toate avantajele de a fi bazat pe ruby on Rails.

0
adăugat

WordPress actually has a forum plugin - it's nothing fancy but it's there. It handles user management et al and has a big community for plugins and themes. I think it is probably the easiest CMS to install & run (I've done some legwork here). There are plugins that update the core & plugins automatically (take that Drupal). I've tested these and they seem pretty solid. As usual - backup beforehand.

Pentru .NET MojoPortal arată destul de bine și este mai ușor decât DNN. Am văzut ediția, dar am crezut că o să includ acest lucru oricum, deoarece pare să merită verificarea.

Drupal is a language unto its own - I wouldn't tackle it unless you're going to do so with some regularity, otherwise it's just another different framework to learn. The uplink into my brain is at capacity already so I gently pushed it aside. The themes tend to look the same too.

Joomla se poate potrivi utilizatorilor dvs. pentru uzabilitate.

M-aș îndrepta singur pentru un cadru prestabilit deoarece ar avea o comunitate și o capacitate de expansiune. Ceea ce vrea clientul tău astăzi se va lămuri în mâini nesemnificative.

0
adăugat

Woo, o alta nuci Debian!

Cred că trebuie să fii mai specific aici, Forum! = CMS. Este aceasta pentru companie internă sau pentru utilizarea externă a clienților? Ce limbă (e) știți / preferați? Nu are sens să recomandăm un cadru Perl sau PHP, dacă limba dvs. de alegere este Ruby. Trebuie să planificați scalabilitatea?

Ce este in neregula cu Joomla sau Drupal? Aș susține că pot fi utilizate cu succes pe site-uri mici. Poate că un cadru nu este ceea ce căutați, poate că aveți nevoie doar de o bibliotecă sau de două (de exemplu, PEAR ?). Dacă aveți nevoie de ceva mai mic, scrierea propriei biblioteci de backend pe care o puteți reutiliza pentru proiecte viitoare ar fi o soluție mai bună.

Pentru un cadru de tip one-size-fit-all, aruncați o privire la Turbogears . ("este un ciocan mare, care face ca fiecare problemă să arate ca un cui")

0
adăugat

Pentru ferestre, arunca o privire la DotNetNuke este bazat pe asp.net, gratuit și open source și ușor jupuit și modificat, există, de asemenea, o piață prosperă în module add-on. În plus, majoritatea companiilor de hosting oferă acest lucru ca o aplicație pre-instalată

0
adăugat

Trebuie să fac saltul la formația Umbraco aici. În ceea ce privește ușurința utilizării de la un punct de vedere al dezvoltatorului, nu este nimic mai ușor decât umbraco și v. 4 are suport complet pentru pagina principală și un ton de alte lucruri ... și este gratuit.

0
adăugat

Am fost obsedat recent în TikiWiki . Deși are numele "wiki", numele său complet este "TikiWiki CMS / Groupware" și este o aplicație interesantă. Are un lucru real și chiuveta de bucătărie. Acesta include suport pentru wiki, bloguri, articole, forumuri și fișiere din cutie (și o mulțime de alte lucruri prea). Cred că adevăratul apel pentru mine este că majoritatea lucrurilor pot fi integrate împreună, paginile wiki pot include și alte pagini și articole wiki (care sunt mai utile decât credeți). Este în stadiul RC pentru versiunea 2.0 și încă lipsește o mulțime de caracteristici, dar cred că aș putea să-l folosesc și să contribuie cu unele dintre caracteristicile care lipsesc, este o bază foarte interesantă chiar acum.

Site-ul site-ul de asistență Mozilla este implementat folosind TikiWiki, pentru un exemplu de implementare foarte frumoasă.

0
adăugat

ce zici de folosirea drupalului, dar scalați-l și codificați-l în funcție de nevoile dvs.

cu siguranță va fi mai rapid decât codul-de-zero-cu-cadru

0
adăugat

Lucrez cu Joomla de ceva timp si cred ca este unul dintre cele mai bune CMS-uri pentru pornirea unui Website. Am incercat pe altii foarte mult, dar Joomla este mai bine pentru ca are Extensii Numeroase (Componente, Module) si, de asemenea, foarte usor de personalizat. Ai putea să te uiți, de asemenea, la Extensia Builder Community pentru joomla.Alte cerințe cum ar fi Chnage Fronpage Articles etc este un Breeze ....

joomla.org

Din anumite motive, Joomla nu vă convine să încercați Drupal.

0
adăugat

Sistemul de includere al lui Drupal ar trebui să păstreze totul relativ ușor, atâta timp cât includeți doar ceea ce aveți nevoie. În ciuda faptului că este vorba de o combinație de module, ceea ce alegeți să activați este tot ce va fi inclus în timpul rulării. Dacă trebuie să ajungi sub capotă și să faceți modificări, sunt și un credincios ferm că Drupal este un sistem mai prietenos și mai elegant decât Joomla. Folosim Drupal la munca mea - la fel de mult ca un cadru ca un CMS - și sa dovedit destul de fiabil în păstrarea practicilor de dezvoltare la un nivel înalt.

0
adăugat

Wordpress is a very powerful but simple CMS.

bbPress is a very simple but integrated forum (easy, Wordpress user account integration with cookies and all).

Deoarece aveți experiență de programare, puteți găsi Wordpress ca potrivire perfectă (PHP, MySQL) cu o mulțime de pluginuri și cârlige pentru a vă ajuta să obțineți ceea ce aveți nevoie. De exemplu, există un plugin pentru articole recomandate care va pune conținutul selectat pe prima pagină.

0
adăugat

Îmi dau seama că sunt cu câțiva ani târziu la petrecere, dar căutam ceva de genul ăsta și am dat peste acest post în timp ce făceau căutări Google pentru "barebones cms". Împreună cu acest post, acest lucru se întâmplă:

http://barebonescms.com/

Există, de asemenea, un forum pe acest site.

O combinație similară ar putea, probabil, să îndeplinească sau să depășească toate criteriile dvs. Deși, așa cum au subliniat și alții, nu ați fost deosebit de specifici asupra detaliilor.

În timp ce autorul original este probabil mult timp plecat, sperăm că altcineva consideră că acest lucru este util.

0
adăugat