Cel mai bun mod de a arhiva datele

Sunt în curs de elaborare a unei strategii de cache pentru configurația curentă, avem în prezent mai multe servere de web și am vrut să știm care este cea mai bună metodă de a cache în acest mediu. Am făcut cercetări despre MemCache și caching-ul nativ asp.net, dar am vrut să primesc mai întâi feedback. Ar trebui să merg cu o cutie Linux dacă folosesc MemCache sau un port win32 al MemCache.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Dare Obasanjo are un post despre acest subiect blog destul de bun . Trebuie să evaluați cu adevărat ce înseamnă caching-ul, de ce îl cacheți și ce aveți nevoie înainte de a putea lua o decizie cu privire la strategia de cache.

0
adăugat

http://www.danga.com/memcached/

a lucrat minunat pentru mine și nu au auzit nimic altceva decât bunătate în legătură cu aceasta

0
adăugat

O altă opțiune cu sursă deschisă, alta decât memcached, care probabil merită să fie analizată, este memoria cache partajată. Nu am jucat cu ea. Dar se spune că are o implementare clară.

0
adăugat

Ce zici de a verifica Microsoft Velocity ? O altă opțiune dacă nu doriți să începeți să utilizați Microsoft CTP-ware este să verificați Nache care permite gestionarea stării cache distribuite / sesiunii

0
adăugat