Ce program pot folosi pentru a genera diagrame ale structurii de vizualizare / tabelă SQL?

Am fost însărcinat cu reproiectarea unei părți a unei structuri baze de date ms-sql care implică în prezent o mulțime de opinii, dintre care unele conțin legături la alte vizualizări.

Oricum, mă întreb dacă cineva aici ar putea recomanda un utilitar pentru a genera automat diagrame care să mă ajute să vizualizez întreaga structură.

Care este cel mai bun program pe care l-ai folosit pentru astfel de probleme?

0
fr hi bn

5 răspunsuri

Am modificat postul lui Mark despre Toad Data Modeler și am vrut să subliniez că au o versiune beta care este pe deplin funcțională și gratuită. Singurele dezavantaje sunt bug-ul ocazional și construit în expirare (de obicei în jurul valorii de momentul în care este disponibilă o nouă versiune beta), dar pentru acest săracu bloke face minuni până când pot să-mi iau șeful pentru a obține o licență.

0
adăugat

Sunt un mare fan al programului Embarcadero ER / Studio . Este foarte puternic și produce rezultate excelente pe ecran, precum și rezultate tipărite. Ei au, de asemenea, o încercare gratuită, astfel încât ar trebui să puteți intra și să faceți o lovitură fără prea multe dispute.

Mult noroc!

0
adăugat
Link-ul este rupt. Poate fi găsit aici: embarcadero.com/products/er-studio
adăugat autor cdeszaq, sursa

Toad Data Modeller de la Quest face o treabă plăcută în acest sens și este la prețuri rezonabile. Studioul Embarcadero E / R este de asemenea bun, după cum a menționat Bruce.

0
adăugat

Dacă vă referiți la tabelele MS SQL Server, îmi place suportul diagramei din SQL Server Management Studio. Trageți doar tabelele de pe explorator pe pânză și acestea sunt prezentate pentru dvs. împreună cu liniile pentru relații. Va trebui să faceți unele ajustări manual pentru cele mai bune diagrame, dar este o modalitate decentă de a obține diagrame.

0
adăugat

OP a întrebat despre vizualizarea diagramelor și vizualizarea dependențelor, SQL Management Studio și Enterprise Manager nu vă permit să vizualizați diagrame. Nu pot garanta pentru celelalte instrumente.

Proiectantul LINQ to SQL pentru Visual Studio vă permite să renunțați la vederi pe suprafața de proiectare, dar nu există o modalitate ușoară de a modela dependențele dintre vizualizări. Nu sunt sigur care unealtă are acest tip de funcționalități de diagramă. Ați putea arunca o privire la instrumentul SQLDoc Red Gate, dar oferă doar ieșire bazată pe text.

0
adăugat