Cum configurez un cont Vista Ultimate (64bit) pentru a putea accesa o partajare SMB pe OSX?

Am partajarea de fișiere Windows activată pe un computer OS X 10.4. Este accesibil prin \ rudy \ myshare pentru toți utilizatorii Windows din rețea, cu excepția unui tip care rulează Vista Ultimate pe 64 de biți.

Toți ceilalți utilizatori rulează Vista sau XP, toate pe 32 de biți. Toate informațiile grupului de lucru sunt identice, toate datele de conectare au același nume de utilizator / aceeași parolă.

Tipul Vista 64 poate vedea Mac-ul în rețea, însă autentificarea lui este respinsă de fiecare dată.

Acum, îmi imaginez că Vista Ultimate are ceva configurat diferit față de versiunea Business și XP, dar nu prea știu unde să arăt. Vreo idee?

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Nu am reușit acest lucru cu mașina Vista pe 64 de biți. Poate doriți să încercați să utilizați adresa IP a aparatului și să încercați să o conectați în acest fel. Sau poate verificați fișierele jurnal de pe Mac pentru a vedea ce eroare de respingere a fost.

0
adăugat

Try changing the local security policy on that Vista box for "Local Policies\Security Options\Network Security: LAN manager authentication level" from ?Send NTLMv2 response only? to ?Send LM & NTLM - use NTLMv2 session security if negotiated?.

0
adăugat