Care este semnificația avertismentului de siguranță în anumite tipuri de generice Java?

Care este sensul avertismentului Java ?

Siguranța tipului: Distribuția de la Obiect la Listă este de fapt verificată împotriva tipului de listă șters

Primesc acest avertisment când încerc să pun un obiect la un tip cu informații generice, cum ar fi în următorul cod:

Object object = getMyList();
List list = (List) object;
0
fr hi bn
@Ian Domeniul de aplicare pentru acest site a fost definit inițial ca "Site-ul Q & A pentru programatori , DBA , cartografi, geografi și oricine interesat în GIS profesional"
adăugat autor Kevin Dente, sursa
Dacă doriți să scăpați de sublinierea galbenă în Eclipse, dar nu doriți să adăugați @SuppressWarning , aveți opțiunea de a ignora avertismentul din preferințe. În fereastra de preferințe, accesați Java> Compilator> Erori / Avertismente , apoi în secțiunea Tipuri generice , schimbați opțiunea la Ignorați
adăugat autor Axel, sursa
acest lucru ar putea fi mai bine întrebat despre StackOverflow pe măsură ce vă întrebați despre programare.
adăugat autor Ian, sursa

10 răspunsuri

Aceasta este cea mai bună caracteristică a sandvișului!

Funcționează exact ca un pachet de sănătate. Este minunat să puteți da un medic sandwich-ul dvs., deoarece nu are o cale rapidă de auto-vindecare. Sandvich-ul nu se va regenera după expirarea timerului - trebuie încă să găsiți un pachet de sănătate sau un dozator.

Also, if you are under pressure and dont have time to eat the sandvich, you can drop it and walk over it. It only heals 50%, but the speed is the upside. Many times I'm being chased, I turn a corner, throw the sandvich, run over it, turn around, and mow down my attacker. This has been patched for a while now. Sandviches will not replenish your health by simply dropping them and running over them.

Fii atentă că inamicul nu poate ajunge mai întâi la el. De asemenea, le poate vindeca.

29
adăugat
Ei bine, a fost o actualizare ninja. Sandvich-ul este încă pe timerul de cooldown și tot trebuie să găsești un pachet de sănătate.
adăugat autor Anonymous User, sursa
Valva tocmai a schimbat mecanismul de reîncărcare a sanvich-ului: nu mai sunt necesare medipaci pentru ao regenera. Acum are un timer de cooldown, ca și bonk! de exemplu.
adăugat autor Keng, sursa
Din câte știu, numai lucrurile care se vor resupta (și un pachet de sănătate) vor funcționa. Deci un distribuitor va fi, dar cartul nu va. Cred că căruciorul este singurul lucru care se aplică aici și un medigun.
adăugat autor doekman, sursa
Mulțumesc doar obosit. De asemenea, a observat împingerea căruciorului (care restaurează hp) nu va regenera sandwich-ul.
adăugat autor Adrian Clark, sursa
Este, de asemenea, util să renunțați la sandvici dacă boostul său de 50% din HP vă va aduce înapoi la 100% și sunteți aproape de o reumplere minusculă de sănătate; veți obține un impuls mult mai mare și trebuie doar să așteptați ca cooldownul să expire înainte de al putea utiliza în continuare. Acest lucru este valabil și pentru vindecarea celorlalți, deci este adesea o idee mai bună să arunci Sandvich-ul, de exemplu, un Medic rănit, să te vindeci, apoi să ridici din nou pachetul de sănătate pentru Sandvich-ul tău.
adăugat autor Riyaz Mohammed Ibrahim, sursa
Heavii care nu aruncă sandvișul la medicul lor de ardere sunt NOT credite echipei!
adăugat autor TM., sursa
Patch-ul îți permite să-l iei înapoi acum, dacă mergi peste el. Merită menționată în cazul în care aliatul dvs. nu văd darul generos.
adăugat autor Zibbobz, sursa

Este o aplicație desktop sau o aplicație Silverlight? Dacă este bazată pe web, trebuie să sari peste niște cercuri. Ați putea crea o vizualizare care să expună WKT și apoi să analizați partea clientului WKT în geometrii WPF/Silverlight.

Dacă este o aplicație desktop, o ai destul de ușor. Există un bun exemplu la proiectul Cod al unui vizualizator SQL Geometry care vă va ajuta atât pentru desktop, cât și pentru web .

Trebuie să trimiteți la Microsoft.SqlServer.Types.dll, găsită la SQL Server Install /100/SDK/Assemblies pentru a utiliza SQLGeometry sau SQLGeography direct.

Technologies like RIA don't understand these types but there is a work-around. Essentially you create a view that casts the geometry as a varbinary(max), use it in your OR mapper, RIA, LINQ, etc. and then convert it back on the client. There is a good tutorial here

Editare ulterioară: Silverlight nu le va accepta nici pentru că DLL-urile menționate anterior nu sunt compilate împotriva Silverlight. Noțiuni de bază versiuni compatibile Silverlight este mare pe lista de dorințe multe popoare!

16
adăugat

Aveți posibilitatea să utilizați Silverlight ESRI API pentru a vizualiza datele spațiale stocate în SQL Server 2008:

http://resources.esri.com/arcgisserver/apis/silverlight/index.cfm?fa=codeGalleryDetails&scriptID=16494

3
adăugat

take a look at sharpmap: http://sharpmap.codeplex.com/

1
adăugat

SharpMap este cea mai bună soluție. M-am uitat la toate celelalte, și este de departe cel mai robust. Asigurați-vă că utilizați versiunea 2.0 beta. Am facut un post pe blog despre el (link-ul de download inclus). Nu ezitați să verificați.

http://www. jasonkiesel.com/index.php/119/my-go-to-collection-of-net-gis-libraries/

1
adăugat

Biblioteca FDO (Feature Data Objects) vă permite să accesați diverse formate de date geospațiale (inclusiv SQL Server) printr-un singur set unificat de interfețe.

Biblioteca este în C ++, dar biblioteca vine și cu un .net wrap.

http://fdo.osgeo.org

1
adăugat

Puteți utiliza tipurile de date SQL Server, puteți să le obțineți de la nuget sau aici: http://www.microsoft.com/ro-ro/download /details.aspx?id=16177 (lângă sfârșitul paginii)

După aceasta, puteți folosi nhibernate fluent, din nou de la nuget sau de la acest link: (Nu s-a putut insera linkul aici pentru ca nu am 10 repetari ...)

After that, you will need a custom UserType to map the sql type to the clr type in nhibernate. Lucky for you, this guy made one : http://blogs.ugidotnet.org/mik/archive/2010/03/26/map-sql-server-2008-geography-type-with-fluent-nhibernate.aspx

Sper că acest lucru vă ajută !

1
adăugat

This warning is there because Java is not actually storing type information at run-time in an object that uses generics. Thus, if object is actually a List, there will be no ClassCastException at run-time except until an item is accessed from the list that doesn't match the generic type defined in the variable.

Acest lucru poate cauza complicații suplimentare dacă elementele sunt adăugate în listă, cu această informație de tip generic incorectă. Orice cod care conține în continuare o referință la listă, dar cu informațiile corecte de tip generic va avea acum o listă inconsistentă.

Pentru a elimina avertismentul, încercați:

List<?> list = (List<?>) object;

Cu toate acestea, rețineți că nu veți putea utiliza anumite metode, cum ar fi adăugați, deoarece compilatorul nu știe dacă încercați să adăugați un obiect de tip incorect. Cele de mai sus vor funcționa într-o mulțime de situații, dar dacă trebuie să utilizați add sau o altă metodă similară, va trebui să suferiți sublinierea galbenă din Eclipse (sau o adnotare SuppressWarning ).

0
adăugat

Ai aruncat o privire la nHibernate ? Utilizează tipurile spațiale .NET (așa cum este descris de dmbrubac de mai sus), dar ar putea vorbi și cu alte sisteme DB decât serverul SQL.

Nu știu dacă ați cerut și nivelul UI, dar aici sunt cei doi cenți: am lucrat cu SharpMap, GeoAPI și am odihnit acum câțiva ani. Ele sunt minunate, dar nu au ajuns niciodată pe un stadion unde puteți spune că sunt suficient de mature pentru a fi utilizate într-o aplicație de afaceri. Am experimentat cu ESRI Silverlight și wpf API acum un an și am creat două prototipuri care au folosit API-ul. Este minunat, nu este gratuit, dar este cu adevărat solid, de ultimă generație și face toate lucrurile pe care doriți să le facă și mai mult.

0
adăugat
Bitul UI este bitul ușor, deoarece suntem motorul nostru de vizualizare.
adăugat autor Kevin Dente, sursa

Dacă scrieți un client web, o opțiune este utilizarea ArcGIS Spatial Data Service, care este în prezent ambalat cu produsul MapIt al lui Esri (vezi http://resources.esri.com/MapIt ). Serviciul expune tabele SQL Server printr-un serviciu Web RESTful. Serviciul web utilizează formatul ArcGIS JSON, astfel încât tabelele cu date spațiale SQL Server pot fi consumate ca FeatureLayers în API-urile Web ArcGIS. Dacă doriți un client desktop, puteți utiliza API-ul WPF.

An alternative for desktop development is to use the SQL Server CLR Types that are included with the SQL Server feature packs. You can find the download page for the 2008 R2 feature pack here - http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=ceb4346f-657f-4d28-83f5-aae0c5c83d52. Scroll down or do a find for "CLR Types" to find the download link.

0
adăugat