Prototyping o interfață grafică cu un client

Atunci când se face prototiparea funcționalității GUI inițiale cu un client, este mai bine să se folosească un desen stilou / hârtie sau să se bată ceva folosind un instrument și să le arătați asta?

Argumentul împotriva unui design generat de un instrument este faptul că, uneori, clientul se poate concentra pe specificul scăzut al machetei, mai degrabă decât pe o vizualizare funcțională mai înaltă a GUI-ului în general.

0
fr hi bn

11 răspunsuri

Pentru prima schiță, prefer să folosesc hârtie cu grafit (chestia cu o grilă imprimată pe ea) și un creion. Hârtia de grafic este excelentă pentru a ajuta la menținerea proporțiilor. Odată ce clientul și cu mine am ajuns la o concluzie, de obicei, voi completa desenul cu stiloul, deoarece creionul este predispus la estompare.

Când mă duc la construirea prototipului digital, voi scana în manualul desenat și îl voi folosi ca șablon de fundal. Pare să lucreze destul de bine pentru mine.

0
adăugat

Începeți întotdeauna cu machete de hârtie sau de hârtie. Nu doriți să cădeți într-o capcană de a da impresia de completitudine atunci când back-end-ul este complet gol.

Un prototip lustruit sau exemplul perfect pentru pixeli pune prea mult accent pe design. Cu o schiță evidentă, aveți o imagine mai bună de a discuta despre funcționalitatea și conținutul dorit, mai degrabă decât despre culori, fotografii și alte chestiuni stilistice. Va exista timp pentru această discuție mai târziu în proiect.

Jeff discusses paper prototyping in his Coding Horror article UI-First Software Development

Faceți clic pe "Urmăriți un videoclip!" link-ul de la twitter.com pentru a vedea o idee interesantă despre Meșteșugul comun .

0
adăugat

Există o carte numită Prototyping pe hârtie , care detaliază desenul și desenul de hârtie și ce puteți obține din ea. Cred că are multe beneficii, mai ales că poți, foarte devreme (și ușor), să modifici ceea ce rezultatul final va fi fără efort și apoi să începi pe piciorul drept.

0
adăugat

O versiune de hârtie de bază este modul de a merge pentru o machetă inițială. A fost experiența mea că, dacă faceți o machetă "reală", chiar dacă explicați clientului că este o machetă nefuncțională, sunt confuzi când lucrurile nu funcționează.

Linia de fund: păstrați-o cât mai simplă posibil. Dacă este pe hârtie, nu există nici un fel în care clientul o va confunda cu un produs de lucru.

0
adăugat

The "Napkin Look & Feel" for Java is really cool for prototyping. An actual, functioning, clickable app that looks like it was drawn on a napkin. Check out this screenshot:

Șervețelul arată și simți

Serios, cât de cool e asta?

0
adăugat

Check out Balsamiq

Acesta face foarte bine și este ușor de utilizat, "nu este o aplicație FUNCȚIONALĂ".

Are o demonstrație completă demo pe care o puteți încerca online și ca un bonus adăugat puteți trimiteți-vă xml către clientul dvs. și îl pot modifica și se pot juca cu el și îl pot trimite înapoi prin e-mail, fără a avea nevoie de o licență.

0
adăugat

Am recenly folosit un App Windows pentru a prototip o aplicație către un client (interfața finală trebuie integrată într-un site web).

La început, oamenii au crezut că va fi ultima versiune și au început să facă critici foarte grele din modul în care au fost afișate comenzile cuvintelor pe care le-am folosit (terminologie și altele), iar timpul de întâlnire sa încheiat înainte de a putea discuta despre funcționalitatea însăși.

Această discuție a durat zile și zile, până când le-am spus că, fiind o machetă (și nu o aplicație finală), toate contribuțiile sunt binevenite, dar trebuia să ne concentrăm mai întâi pe funcționalități și apoi am putea merge mai departe să privim și să ne simțim la fel de bine terminologie.

De la întâlnirea de la mine sunt întotdeauna îngrozită de prototipuri și machete ... Poate că ar fi trebuit să le dau ceva făcut în visio.

0
adăugat

Cred că este mai bine să începeți cu hârtie / tablouri / pereți albi.

Odată ce aveți structura de bază, îl puteți muta în Visio cu stencil-urile de tip wireframe

Sau ați putea folosi Denim ( Un instrument informal pentru site-ul Web în stadiu timpuriu și design UI ) cu un tablet PC sau tablete Wacom pentru a proiecta GUI și a le rula ca un site HTML.

0
adăugat

Vă sugeram să vă așezați cu clientul dvs. și să utilizați un instrument precum Mockupscreens și să dezvoltați interfața interactivă. Un avantaj pe care îl are asupra lui Napkin LAF este că nu necesită codificare sau instrumente de dezvoltare de orice fel

0
adăugat

WireframeSketcher is a tool that helps quickly create wireframes, mockups and prototypes for desktop, web and mobile applications. It comes both as a standalone version and as a plug-in for Eclipse IDEs. It has some distinctive features like storyboards, components, linking and vector PDF export. Among supported IDEs are are Aptana, Flash Builder, Zend Studio and Rational Application Developer.

Sample WireframeSketcher mockup http://wireframesketcher.com/samples/Website.png

0
adăugat

Pentru un instrument bazat pe browserul fără instalare, puteți încerca schimbați-l

Este gratuit - și dacă aveți un cont Gmail - nu este necesară înregistrarea.

Efectuează prototipuri interactiv / pas cu pas sau diapozitiv. Puteți să vă partajați prototipul cu oricine alegeți prin trimiterea unui link.

Lucrează pentru noi ...

0
adăugat