Cum vă asigurați că e-mailurile pe care le trimiteți în mod programatic nu este marcată automat ca spam?

Acesta este unul dificil și m-am bazat mereu pe tehnici, cum ar fi e-mailurile bazate pe permisiune (adică doar trimiterea către persoane cărora aveți permisiunea să le trimiteți) și nu folosesc o terminologie flagrant spamish .

Întârziere, unele dintre e-mailurile pe care le trimit programatic au început să fie amestecate automat în dosarul spam al oamenilor automat și mă întreb ce pot face în legătură cu asta.

Acest lucru este în ciuda faptului că aceste e-mail-uri speciale nu sunt cele pe care oamenii le-ar marca drept spam, și anume ele sunt e-mailuri care conțin chei de licență pe care oamenii le-au plătit bani buni, așa că nu cred că o vor considera spam

Cred că acesta este un subiect important în care sunt, în esență, un simbol ignorant.

0
fr hi bn

21 răspunsuri

Yahoo utilizează o metodă numită Sender ID, care poate fi configurată la SPF Setup Wizard și ați introdus în DNS. De asemenea, unul dintre cele mai importante pentru Exchange, Hotmail, AOL, Yahoo și alții este să aveți un DNS Reverse pentru domeniul dvs. Aceștia vor elimina majoritatea problemelor. Cu toate acestea, niciodată nu puteți împiedica o persoană să vă blocheze intenționat regulile sau regulile personalizate.

0
adăugat
Hi Nick ... URL-ul pe care l-ai inclus este acum mort / incorect.
adăugat autor Michael Dautermann, sursa
Yahoo utilizează înregistrările SPF și DomainKeys; SenderID este o tehnologie diferită (și din multe puncte de vedere, incompatibilă, nesigură și slabă), care nu ar trebui folosită.
adăugat autor Dan Udey, sursa

Puteți lua în considerare un serviciu de e-mail al terțelor părți care gestionează problemele de livrare:

 • Target exact
 • Răspuns vertical
 • Contact constant
 • Monitorizarea campaniei
 • Emma
 • Căi de returnare
 • IntelliContact
 • Silverpop
0
adăugat

Utilizați metode de autentificare prin e-mail, cum ar fi SPF și DKIM pentru a dovedi că e-mailurile și numele dvs. de domeniu aparțin împreună și pentru a preveni falsificarea numelui dvs. de domeniu. Site-ul SPF include un expert pentru a genera informațiile DNS pentru site-ul dvs.

Check your reverse DNS to make sure the IP address of your mail server points to the domain name that you use for sending mail.

Make sure that the IP-address that you're using is not on a blacklist

Asigurați-vă că adresa de răspuns este o adresă validă, existentă.

Use the full, real name of the addressee in the To field, not just the email-address (e.g. "John Smith" ).

Monitorizați-vă conturile de abuz, cum ar fi [email protected] și [email protected] Asta înseamnă - asigurați-vă că există aceste conturi, citiți ce le-a trimis și acționați pe plângeri.

În cele din urmă, faceți într-adevăr ușor să vă dezabonați. În caz contrar, utilizatorii se vor dezabona prin apăsarea butonului spam , ceea ce va afecta reputația.

Acestea fiind spuse, primirea Hotmail-ului pentru a accepta e-mailurile tale rămâne o artă neagră.

0
adăugat
Ai putea elabora conturi de abuz? Nu sunt sigur ce vrei să spui
adăugat autor marcgg, sursa
+1 pentru "Asta a spus, primirea Hotmail pentru a accepta e-mailurile tale rămâne o artă neagră". Hotmail nu face nicio distincție între spam și non-spam. Fie că totul se află în căsuța de e-mail sau în coșul de spam (în funcție de setările dvs.).
adăugat autor Halil Özgür, sursa
de asemenea, efectuați un algoritm de detectare a e-mailurilor pentru a verifica adresele de e-mail nepotrivite (de exemplu, dacă o corespondență revine de 3 ori, nu mai trimiteți mesaje pe această adresă)
adăugat autor clyfe, sursa
brandonchecketts.com/emailtest.php puteți testa dacă configurarea serverului dvs. de e-mail este conformă cu DomainKeys, DKIM , SPF și alte metode anti-spam.
adăugat autor Jonas, sursa
+1 pentru că este ușor să vă dezabonați.
adăugat autor HMcG, sursa
@ HalilÖzgür În zilele noastre, Hotmail sau mai degrabă Outlook.com face o treabă bună cu filtrarea mesajelor spam. Pe lângă aceasta, "știe" când un e-mail este un buletin informativ (și indică acest lucru)
adăugat autor M. Mimpen, sursa
Brandon Checketts și-a mutat instrumentul de conformitate a serverului de poștă electronică la: dkimvalidator.com
adăugat autor Dana Wheeler, sursa

Puteți să îi spuneți utilizatorilor dvs. să vă adauge adresa de la persoanele de contact atunci când își completează comanda, ceea ce, dacă fac acest lucru, vă va ajuta foarte mult.

În caz contrar, aș încerca să obțin un jurnal de la unii dintre utilizatorii dvs. Uneori au detalii despre motivul pentru care au fost marcate ca spam în antetele mesajului, pe care le-ați putea folosi pentru a schimba textul.

Alte lucruri pe care le puteți încerca:

 • Puneți numele sau adresa site-ului în subiect
 • Păstrați toate linkurile din mesaj care indică domeniul dvs. (și nu adresa email.com)
 • Puneți o adresă sau alte informații de contact în e-mail
0
adăugat

Înscrieți-vă pentru un cont pe cât mai mulți furnizori majori de e-mail posibil (gmail / yahoo / hotmail / aol / etc). Dacă modificați mesajele dvs. de e-mail, fie reformulare majoră, modificări ale codului care trimite e-mailurile, modificări ale serverelor dvs. de e-mail etc., asigurați-vă că trimiteți mesaje de testare tuturor conturilor dvs. și verificați dacă acestea nu sunt marcate ca spam.

0
adăugat
Unele sisteme de spam iau în considerare obiceiurile individuale de citire. (E-mailurile de la acest expeditor se citesc sau sunt șterse fără a citi? Etc.) Deci, acest lucru vă va ajuta cu siguranță să le găsiți atunci când sunt marcate (adevărat negative), dar acest pas nu va dovedi că nu vor fi pentru alți utilizatori pe același sistem (fals pozitiv).
adăugat autor Jon Adams, sursa

Am avut aceeași problemă în trecut pe multe site-uri pe care le-am făcut aici la serviciu. Singura metodă garantată de a vă asigura că utilizatorul primește e-mailul este de a sfătui utilizatorul să vă adauge acolo lista sigură. Orice altă metodă va fi într-adevăr doar ceva care poate ajuta cu ea și nu este garantat.

0
adăugat

În Marea Britanie este, de asemenea, cea mai bună practică să includeți o adresă fizică reală pentru compania dvs. și numărul său înregistrat.

În felul acesta, este deschis și cinstit și este mai puțin probabil ca acesta să fie marcat manual ca spam.

0
adăugat

Aveți nevoie de o intrare DNS inversă. Nu trebuie să trimiteți același conținut aceluiași utilizator de două ori. Trebuie să îl testați cu niște clienți webmail și de e-mail obișnuiți. Personal am fugit de-a mea printr-un asasin spam nou instalat, un asasin instruit în spam, și mai multe conturi de hotmail, gmail și aol.

Dar ați văzut acel spam care nu pare să creeze sau să facă publicitate la ceva? Acesta este un spammer care încearcă să vă afecteze filtrul Bayesian. Dacă poate obține un rating ridicat și apoi include câteva cuvinte care ar fi în viitoarele sale e-mailuri, s-ar putea învăța automat la fel de bine. Deci, nu puteți ghici cu adevărat ce va fi setat filtrul unui utilizator ca în momentul trimiterii prin poștă.

În cele din urmă, nu mi-am sortat lista pe domenii, dar am selectat-o.

0
adăugat

Furnizarea de e-mail poate fi ca și magia neagră. DNS invers este foarte important.

Am descoperit că este foarte util să urmăriți cu atenție NDR-urile. Îmi direcționez toate NDR-urile mele într-o singură adresă și am un serviciu Windows care le analizează (Google ListNanny). Am pus cât mai multe informații din NDR cât de mult am putut într-o bază de date și apoi am rulat rapoarte pe aceasta pentru a vedea dacă deodată am început să mă blochez de un anumit domeniu. De asemenea, ar trebui să evitați trimiterea de e-mailuri la adresele care au fost deja marcate ca NDR, deoarece aceasta este, în general, o dovadă bună a spamului.

Dacă aveți nevoie să trimiteți simultan o mulțime de e-mailuri de servicii pentru clienți, este mai bine să puneți o întârziere între fiecare dintre ele, deoarece dacă trimiteți prea multe e-mailuri aproape identice la un domeniu la un moment dat, sunteți sigur că vă veți încheia lista neagră.

Unele domenii sunt imposibil de livrat uneori. Comcast.net este cel mai rău.

Asigurați-vă că IP-urile dvs. nu sunt listate pe site-uri precum http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx .

0
adăugat
Ce este un NDR? Îmi puteți elabora?
adăugat autor Pykih, sursa
Raport non-livrare, cunoscut sub numele de mesaj .
adăugat autor tripleee, sursa

Am descoperit că folosirea primitorilor și a ultimului nume real al destinatarului este o modalitate sigură de a obține un filtru de spam.

0
adăugat

Câteva puncte de glonț dintr-un răspuns anterioare :

 • Cel mai important: Adresa de expeditor ("De la") aparține unui domeniu care rulează pe serverul pe care trimiteți adresa de e-mail? Dacă nu, fă ​​așa. Nu utilizați niciodată adrese de expeditori, cum ar fi [email protected] . Utilizator reply-to dacă aveți nevoie de răspunsuri pentru a ajunge la o altă adresă.

 • Este serverul dvs. pe o listă neagră (de ex., verificați IP-ul pe spamhaus.org)? Aceasta este o posibilitate atunci când sunteți pe gazdă partajată atunci când vecinii se comportă prost.

 • E-mailurile sunt filtrate de un filtru de spam? Deschideți un cont cu un distribuitor care are un dosar de spam și aflați. De asemenea, încercați să trimiteți e-mailuri la o adresă fără nici o filtrare a spamului.

 • Aveți nevoie de al cincilea parametru "-f" al corespondenței() pentru a adăuga o adresă a expeditorului? (Vezi comanda mail() din manualul PHP)

 • Dacă aveți acces la fișierele jurnal, verificați-le, desigur.

 • Verificați adresa "de la:" pentru posibile e-mailuri ("Revenit la expeditor")? De asemenea, puteți configura o adresă separată de "erori-la".
0
adăugat

Google are un instrument și linii directoare pentru acest lucru. Puteți să le găsiți la: https://postmaster.google.com/ Înregistrați-vă și verificați-vă numele de domeniu și Google oferă o evaluare individuală a acelei adrese IP și a domeniului.

Din linii directoare pentru expeditorii în bloc :

Autentificarea asigură că mesajele dvs. pot fi clasificate corect. E-mailurile care nu au autentificare sunt susceptibile de a fi respinse sau plasate în dosarul de spam, având în vedere probabilitatea ca mesajele false să fie utilizate pentru escrocherii de tip phishing. În plus, e-mailurile neautorizate cu atașamente pot fi respinse în mod direct, din motive de securitate.

Pentru a vă asigura că Gmail vă poate identifica:

 • Utilizați o adresă IP consistentă pentru a trimite corespondența în vrac.
 • Păstrați înregistrări DNS valide inverse pentru adresa (adresele) IP din care trimiteți e-mailuri, indicând domeniul dvs.
 • Utilizați aceeași adresă în antetul "De la:" pentru fiecare corespondență pe care o trimiteți. De asemenea, recomandăm următoarele:

 • Semnează mesaje cu DKIM. Nu autentificăm mesajele semnate cu chei cu mai puțin de 1024 de biți.

 • Publicați o înregistrare SPF.
 • Publicați o politică DMARC.
0
adăugat

Aș adăuga:

Furnizați o dezabonare reală dând clic pe "Dezabonați". Am văzut buletine informative reale care oferă un link fals de dezabonare, care după afișarea clicurilor "a fost dezabonat cu succes", dar voi primi și alte buletine de știri.

0
adăugat

În plus față de toate celelalte răspunsuri, dacă trimiteți e-mailuri HTML care conțin URL-uri ca text de legătură, asigurați-vă că adresa URL se potrivește cu textul de legătură. Știu că Thunderbird le semnalează automat ca fiind o înșelătorie dacă nu.

Calea gresita:

Go to your account now: http://www.paypal.com

Calea cea buna:

Go to your account now: http://www.yourdomain.org

Sau utilizați un text de legătură fără legătură în locul unui URL:

Click here to go to your account
0
adăugat
Nu știu de ce cel de-al doilea domeniu2 nu funcționează. Sigur, voi contacta echipa Gmail. Orice sugestie în acest cod?
adăugat autor Narendra Verma, sursa
Vă mulțumim că ați răspuns dlui Mr.Mike, de fapt am aplicat răspunsul dvs. în domeniul 1 și asta funcționează. Folosesc PHpMailer și am adăugat ca $ email_body = " View & quot; rel =" nofollow noreferrer "> domain1.com '> View & quot; ; aceasta funcționează perfect.
adăugat autor Narendra Verma, sursa
Bună ziua Mike, am două domenii, și anume domain1.com și domain2.com. Codul dvs. funcționează pentru domain1.com, dar nu funcționează pentru domain2.com. Nu știu de ce? Nu am schimbat nici un gând. stackoverflow.com/questions/42200904/…
adăugat autor Narendra Verma, sursa
@NarendraVerma Nu pare că răspunsul meu este valabil pentru dvs. în acest caz. Vă recomandăm să vă uitați la celelalte răspunsuri aici pentru a vedea dacă altceva lucrează pentru dvs. În cele din urmă, este de competența furnizorului de servicii de e-mail să decidă ce consideră spamul și ceea ce au promovat și fiecare are mai mulți factori diferiți pe care îi consideră. De fapt, Gmail vă oferă o scurtă descriere a mesajelor de ce care sunt marcate ca spam dacă faceți clic pe mesajul spam.
adăugat autor Mike, sursa
@NarendraVerma Nu este nimic în neregulă cu codul tău.
adăugat autor Mike, sursa

Nu-mi place să-ți spun, dar eu și ceilalți am putea utiliza setări implicite pentru a controla filtrarea spam-ului.

Aceasta înseamnă că toate e-mailurile dintr-o sursă necunoscută sunt automat spam și redirecționate către un dosar de spam. (Nu las serviciul meu de e-mail să ștergă spam-ul, pentru că vreau să revizuiesc mereu sosirile pentru fals pozitive, ceea ce este destul de ușor de făcut printr-o scanare rapidă a dosarului.)

Am chiar și poștă electronică de la mine merg la galetul de spam deoarece (1) de obicei, nu-mi trimit un e-mail și (2) există spammeri care mi-au falsificat adresa de întoarcere în spam-ul trimis la mine.

Deci, pentru a ieși din denumirea de spam, trebuie să considerăm că poșta dvs. ar putea fi legitimă (de la expeditor și informația subiectului) și să o deschideți mai întâi în textul plaintext (implicit pentru toate mesajele primite, spam sau nu) pentru a vedea dacă este legitim . Dosarul meu de spam nu va utiliza niciun link în e-mail-uri, așa că sunt protejat împotriva legăturilor de imagine complicate și a altor comportamente incorecte.

Dacă vreau ca sosirile viitoare din aceeași sursă să meargă la cutia mea și să nu fie deturnate pentru examinare spam, o să precizez asta clientului meu de e-mail. Pentru organizațiile care folosesc expeditorii de corespondență în masă și adresele unice ale expeditorilor pentru fiecare piesă de poștă electronică, este prea rău. Ei nu primesc niciodată aprobarea mea și apar mereu în dosarul meu de spam și dacă sunt ocupat nu mă voi uita niciodată la ele.

În cele din urmă, dacă un mesaj de poștă electronică nu este lizibil în text, chiar dacă este trimis ca HTML, probabil că îl șterg doar dacă nu este ceva ce știu că mă interesează în virtutea sursei și experiențelor valoroase anterioare.

După cum puteți vedea, este în cele din urmă sub un control al utilizatorilor și nu există un act automatizat care să convingă un astfel de sistem că poșta dvs. este legitimă doar din structura sa. În acest caz, trebuie să jucați frumos, să nu faceți nimic asemănător cu phishingul și să faceți ușor pentru utilizatorii care doresc să aibă încredere în e-mailul dvs. pentru a vă adăuga la lista lor albă.

0
adăugat
+1 pentru cazul interesant de utilizare
adăugat autor marcgg, sursa

Se pare că depindeți de feedback pentru a determina ce se blochează la sfârșitul primirii. Ar trebui să verificați mesajele de ieșire pentru evidenta "spam-uri" evidente.

Cumpărați orice sistem decent de control spam și trimiteți prin poștă corespondența de ieșire. Dacă trimiteți un volum decent de corespondență, ar trebui să faceți acest lucru oricum, din cauza riscului de a trimite viruși outbound, mai ales dacă aveți utilizatori de Windows de pe desktop.

Proofpoint a avut spam + anti-virus + unele servicii de reputație într-o singură implementare, de exemplu. (Obișnuiau să lucrez acolo, așa că știu să știu asta deasupra capului meu. Sunt sigur că alți vânzători din acest spațiu au caracteristici similare.) Dar tu ai ideea. Dacă trimiteți e-mailul prin intermediul unei configurații comerciale de bază pentru controlul spamului și nu trece, nu trebuie să ieșiți din rețea.

De asemenea, există câteva companii care vă pot ajuta să creșteți ratele de livrare a e-mailurilor non-spam, precum Habeas.

0
adăugat

unul dintre e-mailurile aplicației mele a fost constant etichetat ca spam. a fost html cu un singur link, pe care l-am trimis ca html în corp cu un text / tip de conținut html.

soluția mea cea mai de succes la această problemă a fost de a compune e-mailul, astfel încât să pară că a fost generat de un client de e-mail.

am schimbat e-mail-ul pentru a fi un document multi-component / mime alternativ și acum generez atât text / plain și text / html.

e-mailul nu mai este detectat ca junk de către Outlook.

0
adăugat

Confirmați că aveți adresa de e-mail corectă înainte de a trimite e-mailuri. Dacă cineva dă adresa de e-mail greșită la înscriere, bate-i peste cap în legătură cu aceasta cât mai repede.

Întotdeauna includeți informații clare despre "cum să vă dezabonați" în E-MAIL. Nu solicitați utilizatorului să se logheze pentru a vă dezabona, ar trebui să fie un URL unic pentru dezabonarea cu 1 clic.

Acest lucru va împiedica utilizatorii să vă marcheze mesajele dvs. ca fiind spam deoarece "dezabonarea" este prea dificilă.

0
adăugat
+1 pentru adresa URL unică pentru dezabonare cu 1 clic. Urăsc să mă înregistrez pentru a vă dezabona. Am marcat ca SPAM!
adăugat autor Shyju, sursa

Cel mai important lucru pe care îl puteți face este să vă asigurați că persoanele cărora le trimiteți e-mailuri nu vor fi probabil să lovească butonul "Spam" atunci când primesc e-mailul. Deci, respectați următoarele reguli:

 • Asigurați-vă că aveți permisiunea de la persoanele cărora le trimiteți e-mail. Nu trimiteți niciodată e-mail la cineva care nu a solicitat-o ​​de la dvs.

 • Identificați în mod clar cine vă aflați în partea de sus a fiecărui mesaj și de ce persoana primește e-mailul.

 • Cel puțin o dată pe lună, trimiteți un e-mail de reamintire persoanelor din lista dvs. (dacă executați o listă), forțându-le să se înscrie în listă pentru a continua să primească comunicări de la dvs. Da, aceasta va însemna că lista dvs. devine mai scurtă în timp, dar partea superioară este că persoanele din lista dvs. sunt "cumpărate" și este mai puțin probabil să vă semnaleze e-mailurile.

 • Mențineți conținutul foarte relevant și util.

 • Oferă oamenilor un mod ușor de a renunța la alte comunicări.

 • Utilizați un serviciu de trimitere a e-mailurilor, cum ar fi SendGrid, care lucrează din greu pentru a menține o reputație IP bună.

 • Evitați utilizarea legăturilor scurte - acestea sunt adesea pe lista neagră.

Respectarea acestor reguli va merge mult.

0
adăugat

Ar fi foarte posibil ca persoanele care se înscriu pentru serviciul dvs. să intre în e-mailuri cu greșeli de scriere pe care nu le corectați. De exemplu: chris @ gmial.com - sau - james @ hotnail.com .

Și astfel de domenii sunt configurate pentru a fi utilizate ca spamtraps care vor semnala automat IP-ul și / sau domeniul serverului de e-mail și le-ar afecta reputația.

Pentru a evita acest lucru, efectuați o verificare dublă pentru adresa de e-mail introdusă la abonamentul la produs. De asemenea, trimiteți un e-mail de confirmare pentru a vă asigura că adresa de e-mail este 100% validată de o ființă umană care introduce e-mailul de confirmare, înainte de a le trimite cheia de produs sau de a accepta abonamentul. E-mailul de verificare ar trebui să solicite destinatarului să facă clic pe un link sau să răspundă pentru a confirma cu adevărat că proprietarul căsuței poștale este persoana care sa înscris.

0
adăugat
Acest. Nimic din răspunsul acceptat în prezent nu are nicio importanță dacă nu practicați în primul rând igiena de abonament de bază.
adăugat autor tripleee, sursa

I always use: https://www.mail-tester.com/

Îmi dă un feedback despre partea tehnică a trimiterii unui e-mail. Ca SPF-înregistrări, DKIM, scor Spamassassin și așa mai departe. Chiar dacă știu ce este necesar, fac în mod continuu erori, iar mail-tester.com ușurează să dau seama ce ar putea fi greșit.

0
adăugat