Folosind SQLite cu Visual Studio 2008 și Silverlight

Oricine știe cale decentă de referință la o bază de date SQLite utilizând instrumentele menționate mai sus? Am încercat folosind ODBC (driverul SQLite), dar în timp ce conexiunea este bună, nu primesc date returnate. Deoarece nu pot vedea tabele în Data Connection (VS 2008). Există o cale mai bună?

Modificați: textul corectat

0
fr hi bn
De ce este inclus Silverlight în titlul întrebării? SQLLite nu este încă portat la Silverlight 2, iar ceea ce faceți pe server nu are importanță pentru aplicația client Silverlight.
adăugat autor Jonas Follesø, sursa

4 răspunsuri

Ați încercat driverul ADO pentru SQLite?

There is a great quick start guide (thanks to another thread here) that you can get here: http://web.archive.org/web/20100208133236/http://www.mikeduncan.com/sqlite-on-dotnet-in-3-mins/

0
adăugat

Licența C# -SQLite a MIT ar putea fi soluția potrivită. Este un port complet gestionat de SQLite, deci poate fi folosit cu Silverlight.

0
adăugat

Joel Lucsy: Implementarea SQLite este un ansamblu cu mod mixt care nu este acceptat de Silverlight. Doar o implementare pur administrate va funcționa sub Silverlight CLR.

0
adăugat
Da, am avut aceeași problemă
adăugat autor jcollum, sursa

Ar trebui să încercați Siaqodb . Nu am testat-o, dar ei menționează că funcționează cu aplicațiile Silverlight OOB și chiar vă oferă un tutorial aici .
Este software comercial, dar este disponibil un proces de 30 de zile.

0
adăugat