Backup Schema SQL Numai?

Trebuie să creez o copie de rezervă a unei baze de date SQL Server 2005 care este doar structura ... fără înregistrări, doar schema. Există vreo modalitate de a face asta?

EDIT: Încerc să creez un fișier de backup pentru a fi folosit cu procese vechi, deci un scenariu nu ar funcționa pentru scopurile mele, îmi pare rău

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Broască pentru SQL Server face acest lucru frumos, dacă aveți în vedere un produs comercial.

0
adăugat

De ce nu utilizați doar SQL Management Studio pentru a crea un script complet al bazei dvs. de date și al obiectelor?

0
adăugat
Deoarece nu are dreptate dependențele, ele lipsesc obiectele criptate (totul ar putea fi criptat) și nu poate crea un obiect dacă acesta lipsește de exemplu un server legat într-un alt mediu ...
adăugat autor Stefan Steiger, sursa

Utilizați un proces în 3 etape:

  1. Generați un script din baza de date de lucru
  2. Creați o nouă bază de date din scriptul respectiv
  3. Creați o copie de siguranță a noii baze de date
0
adăugat
Și acum, în funcție de setările SSMS: indicele dispărut, cheile străine plecate, verificarea constrângerilor plecate, declanșatoarele plecate, indicele textului complet plecat, datacompresiunea plecată, constrângerile unice dispărute, KEYS PRIMARY plecat. Comandă de dependență greșită. Elementele criptate lipsesc. Obiectul în funcție de serverele conectate nu poate fi creat. Obiectele care depind de acele obiecte care nu au fost create nu pot fi create ... și așa mai departe ... Ei bine, arata ca o copie de rezervă a schemei, dar într-adevăr nu este una.
adăugat autor Stefan Steiger, sursa
Din păcate, chiar și cu SSMS 2016 nimic nu a fost fixat din ceea ce a menționat Stefan.
adăugat autor evictednoise, sursa

I make heavy use of this tool:
SQLBalance for MySQL

Din pacate; ferestrele sale numai ... dar funcționează ca un farmec pentru a muta baze de date în jurul, date sau fără date, fuzionează sau compara.

0
adăugat