Ruby On Rails cu Windows Vista - cea mai buna instalare?

Ce credeți că este cel mai bun set-up pentru RoR într-un mediu Win Vista? Am incercat plug-in-ul de eclipsa radrails, si mi sa parut prea voluminoasa pentru mine, am inceput sa folosesc doar Textpad si linia de comanda, dar sunt obisnuit sa am ceva IDE cu care sa lucrez.

0
fr hi bn
Nu am testat-o ​​singură, dar 3rdRail mi sa părut interesantă.
adăugat autor Michael Stum, sursa

11 răspunsuri

NetBeans este recomandat în mod cert dacă vă place IDE-urile. Are multe caracteristici ruby și există un numai ruby descărcare.

0
adăugat
La 59 megs, este un pachet destul de bun (6.7 beta este chiar mai rapid decât 6.5)
adăugat autor SeanJA, sursa

Se detașează pentru e-texteditor. Eu o folosesc zilnic și este grozav (deși nu fără partea lui de BUGS).

Pentru partea de șine a lucrurilor deși, aș sugera de fapt o mașină virtuală care rulează linux. Ubuntu funcționează bine, singurul avertisment este că trebuie să instalați rubricile rubygems manual, deoarece nu aderă la ideologia numelui de sistem de fișiere debian :-(

Vă sugerez acest lucru deoarece, dacă doriți să faceți lucruri avansate, cum ar fi instalarea ImageMagick / RMagick sau memcached sau o serie de alte pluginuri care necesită biblioteci native C, devine foarte dureroasă foarte repede dacă sunteți pe ferestre.

Un al doilea motiv este că, dacă nu sunteți foarte atypical, serverul dvs. de producție va fi probabil și pe linux. Este o practică bună ca mediul dvs. de dezvoltare să se potrivească cât mai aproape de mediul dvs. de implementare, pentru a vă ajuta să găsiți și să remediați problemele mai devreme și mai ușor și pentru a evita remedierea erorilor care nu vă vor afecta site-ul de producție (cum ar fi cele specifice ferestrelor)

Microsoft Virtual PC și VMWare ambele au opțiuni libere, care funcționează bine și sunt destul de repede, deci nu este o problemă.

Instant Rails is a good way to get started quick.

Pot verifica dacă funcționează bine pe Vista.

0
adăugat

Căutați doar un IDE sau un stiva completă (IDE, control sursă, bază de date, server web)?

Dacă doar un IDE, aș recomanda NetBeans sau RadRails . Ambele au evidențierea sintaxei, ajutorul de cod, suportul pentru proiectele Rails, finalizarea codului și, în esență, orice altceva pe care v-ați aștepta să-l găsiți într-un IDE complet dotat. Ambele sunt, de asemenea, complet libere. Desigur, ambele suferă de problema "voluminoasă" pe care o identificați.

Dacă ar fi un stack complet, aș recomanda Subversion, MySql și Mongrel. Aceste trei sunt foarte simple și bine susținute în Windows.

0
adăugat

e-texteditor seems to be growing as the editor of choice for rails development on ruby. Too bad it isn't free.

Aside from that, the RailsOnWindows guide works fine. And Sqlite is by far your best choice for development: RailsWithSqlite

0
adăugat
Linkul dvs. RailsOnWindows ( wiki.rubyonrails.org/rails/pages/RailsOnWindows ) nu exista.
adăugat autor kajaco, sursa

Poate doriți să aruncați o privire la acest lucru:

http://www.sapphiresteel.com/

Există și o ediție personală liberă

(Actualizat: presupunând că aveți deja Visual Studio Full Fat Edition)

0
adăugat
De ce scapă votul? OP a intrebat despre IDE pentru RoR pe ferestre, Sapphire VS IDE este o optiune perfect legitima ... ok .. asa ca ar trebui sa te desparti cu ceva bani, dar uneori trebuie sa platesti ceva pentru cresterea productivitatii.
adăugat autor Kev, sursa

Nu știu despre "cel mai bun", pentru că este o întrebare subiectivă, dar vă pot spune ce configurare folosesc și recomand:

Editor: E Text Editor
TextMate seems to be the editor of choice for Rails on Mac. E Text Editor is essentially TextMate for Windows. Its bundles are broadly compatible with TextMate's including the Rails 2 bundle which is included with the basic install.

Alternativ, dacă vă aflați în întregul ecosistem Visual Studio, atunci ar putea fi un pariu mai bun. Este un pachet foarte frumos de tip all-in-one, care de fapt vine cu o versiune dezlipită de Visual Studio acum.

Environment: VirtualBox running Ubuntu Server
Deploying a Rails app can be a pain at the best of times; deploying a Rails app from a Windows environment onto a *nix server is even worse. Plus, running Rails apps on Windows is slow. Running your tests is slow. So I use VirtualBox to host a VM on my Windows machine that mirrors my target deployment environment as closely as possible. In my case I run Ubuntu Server because there are a really nice set of step-by-step tutorials for getting up-and-running with a full Ubuntu-based Rails stack on the SliceHost wiki.

Iată avantajele dezvoltării folosind un VM:

  • I map a network drive to the VM so that I can edit the code on it directly from Windows using E Text Editor. The VM acts and feels just like a command line window. So you don't feel like you're in a completely alien environment.
  • It runs Rails and other ruby scripts (like tests) faster than running it natively in Windows
  • Everything is contained and snapshottable, so I can experiment and generally play around without worrying about breaking anything. If something does break, I just roll back to a previous good state.
  • It uses hardly any RAM. It will typically use less that 100MB (it's currently using ~43MB, but I don't have a Rails app spun-up). Contrast this with, say, Firefox which will typically be hogging >200MB and you realize that running a Linux-based VM like this is amazingly efficient.
  • I can move my environment between machines
  • I have much more robust deployment workflow
  • I can limit the VM to have exactly the same amount of RAM as the server I'll be hosting on. E.g., if I'm to be using a SliceHost 256MB slice, I would limit the RAM to 256MB.
  • I can build a seperate environment for different hosts. If I wanted to host on Joyent, for example, I could build an Open Solaris VM
  • Gems and other binaries won't need recompiling for your target environment
  • It's "a good thing"? to get to grips with the environment your Rails app is likely to be running on. Seeing as most, if not all, commercial Rails hosts run some sort of *nix derivative, you're going to want to be comfortable with the *nix environment.
0
adăugat
excelent, mulțumesc pentru pointer virtualbox. am renuntat la victorii din nou, dar sunt fortat sa o fac din nou, din cauza unei mac decese. apreciați sugestiile!
adăugat autor Subimage, sursa

Probabil că nu există un răspuns "corect" definitiv - va depinde de modul în care vă place să vă dezvoltați.

Cu toate acestea, este interesant de observat că majoritatea folclorilor "name" Rails par să utilizeze Textmate pe Mac-urile lor. Deci, un editor destul de puternic, mai degrabă decât un IDE. Bănuiesc că acest lucru este cel puțin parțial din cauza tendinței destul de puternice a TDD în cadrul comunității Rails - nu este nevoie de depanare atât de mare pentru că lucrează în pași mici de testare. Aceasta este teoria oricum.

Cel mai apropiat analog cu Textmate din Windows pare să fie e . Costă, dar o sumă destul de trivială (buzunar, dacă suntem cinstiți). Există o evaluare liberă de 30 de zile disponibilă.

Am folosit Scite pentru o mare parte din munca mea ruby / Rails, nu-l aruncați doar pentru că este "implicit" - există un motiv pentru care a fost ales pentru includere.

În ceea ce privește IDE-urile, nu am putut obține nimic pentru a lucra în Eclipse, NetBeans pare destul de bun și am încercat beta-ul Sapphire in Steel, de asemenea, destul de slick. Nu prea vreau să lucrez într-un IDE; opusul modului în care mă simt de lucru în C#, destul de ciudat.

0
adăugat

Vă sugerez să instalați mai întâi Ruby. Apoi instalați Rails. Apoi descărcați Aptana și instalați-l. După aceasta puteți instala RadRails din pagina de start a lui Aptana.

Vă rugăm să consultați "Aptana Radrails: Un Ide pentru Rails Development" publicată de publicația Packt când se utilizează RadRails.

0
adăugat

Sunt unul dintre cei care contribuie la Rubystack este o instalare gratuită, all-in-one pentru Windows care instalează Apache , MySQL, Ruby, Rails și toate celelalte biblioteci terțe folosite în mod obișnuit într-un mediu de dezvoltare (cum ar fi Imagemagick). Poate doriți să faceți o încercare

0
adăugat
Ar trebui să dezvăluiți afilierea dvs. la companie de fiecare dată când menționați produsul dvs. În caz contrar, este considerat ca spam aici.
adăugat autor Dr. belisarius, sursa
N-am scăpat. Flagul de spam funcționează așa. Va dispărea după un moment în care ați actualizat răspunsul. Rețineți totuși că trebuie să specificați afilierea dvs. în fiecare dintre răspunsurile dvs., nu este suficient să aveți în profilul dvs., deci ar trebui să verificați dacă toate răspunsurile dvs. care vă recomandă produsele includ o precizare
adăugat autor Dr. belisarius, sursa
Am făcut acest lucru în cele mai multe alte întrebări și este clar specificat și în profilul meu. BitNami nu este o companie și nu facem bani cu stack-urile (deși este sponsorizat de unul și oferim suport și servicii unor alte companii open source cum ar fi Sugar, Alfresco etc.). În orice caz, mi-am actualizat acum răspunsul. De asemenea, cred că nu a fost nevoie să coborâți răspunsul, deoarece este direct legat de subiect.
adăugat autor Daniel Lopez, sursa

RubyMine 3-4 + (RubyInstaller, DevKit pentru construirea de pietre prețioase, Postgres, MYS git) funcționează perfect pentru mine pe Windows 7 ca platformă de dezvoltare.

Ei bine, cu excepția problemei că rubinul este foarte SLOW cu șine pe ferestre.

0
adăugat