Instrumente de depanare a JavaScript în Internet Explorer

Folosesc foarte mult Firebug și consola Mozilla JS, dar din când în când mă întâlnesc într-un bug JavaScript de la IE, care sunt foarte greu de localizat (ex: eroare pe linia 724 , când sursa html are doar 200 de linii).

Mi-ar plăcea să folosesc un instrument JS ușor ( a la firebug) pentru Internet Explorer, ceea ce pot instala în câteva secunde pe PC-ul unui client dacă întâmpin o eroare și apoi dezinstalez. Unele instrumente ale Microsoft iau un timp serios de descărcare și de configurare.

Vreo idee?

0
fr hi bn
adăugat autor Thejesh GN, sursa
Utilizați un instrument care poate fi rulat ca un bookmarklet : - Jash - Firebug Lite
adăugat autor ngn, sursa
Ați considerat Firebug Lite ?
adăugat autor Lauren, sursa
Cred că F12 funcționează destul de bine
adăugat autor Ceylan Mumun Kocaba?, sursa

6 răspunsuri

Aș recomanda Companion JS .

Aceasta este versiunea gratuită a Debug Bar , dar mi se pare mai ușor de utilizat și au caracteristicile de care am nevoie. Mare pentru a testa mici fragmente de JavaScript în IE la fel cum fac și cu Firebug în Firefox.

EDIT 5 years later: I now uses Internet Explorer integrated developer tools.

0
adăugat

S-ar putea să găsiți Firebug Lite util pentru asta.

Marcajul său de marcaj ar trebui să fie util în special atunci când se depanează pe mașina utilizatorului.

0
adăugat

IE 8 se presupune că are instrumente mai bune, dar Bara de instrumente IE Developer este destul de bună.

0
adăugat

Din moment ce Internet Explorer 8, IE a fost de transport maritim cu un set destul de impresionant de instrumente pentru depanare JavaScript, profilare, și mai mult. Ca majoritatea browserelor, instrumentele pentru dezvoltatori sunt accesibile apăsând tasta F12 de pe tastatură.

Script Tab

Fila Script este probabil ceea ce vă va interesa, deși filele Consola, Profiler și Rețea pot obține o mulțime de utilizare și în timpul depanării aplicațiilor.

introduceți descrierea imaginii aici

Din fila Script puteți:

  • Formatați JavaScript pentru a fi mai ușor de citit
  • Treceți de la sursă la sursă de diverse resurse pe pagină
  • Introduceți puncte de întrerupere
  • Deplasați liniile de cod în timp ce treceți prin execuția acestuia
  • Urmăriți variabilele
  • Verificați stackul apelurilor pentru a vedea cum a fost executat codul
  • Comutați punctele de întrerupere
  • și mai mult ...

Fila Consola

The Fila Consola is great for when you need to execute some arbitrary code against the application. I use this to check the return of certain methods, or even to quickly test solutions for answers on Stack Overflow.

introduceți descrierea imaginii aici

Profiler Tab

Profilul este minunat dacă căutați procese de lungă durată sau încercați să vă optimizați codul pentru a derula mai ușor sau pentru a face mai puține apeluri la metode cu resurse intensive. Deschideți orice pagină și dați clic pe "Începeți profilarea" din fila Profiler pentru a începe înregistrarea.

În timp ce profilatorul funcționează, puteți să vă deplasați în jurul paginii, efectuând acțiuni comune. Când simțiți că ați înregistrat suficient, apăsați pe "Opriți profilarea". Apoi, veți fi afișat un rezumat al tuturor funcțiilor care au funcționat sau un arbore de apeluri. Puteți sorta rapid aceste date prin diferite coloane:

introduceți descrierea imaginii aici

Tab-ul de rețea

The Tab-ul de rețea will record traffic on your site/application. It's very handy for finding files that aren't being downloaded, hanging, or for tracking data that is being requested asynchronously.

În această filă puteți trece de asemenea între o vedere sumară și o vizualizare detaliată. În vizualizarea detaliată puteți inspecta anteturile trimise cu cereri și răspunsuri. Puteți să vizualizați informațiile despre cookie, să verificați calendarul evenimentelor și multe altele.

introduceți descrierea imaginii aici

Eu nu fac cu adevărat IE Tools Developer Tools - există o mulțime de teren neacoperit. Vă încurajam însă să le verificați și să le faceți parte din dezvoltarea voastră.

0
adăugat

În IE8 apăsați doar F12!

0
adăugat
  1. Go to Tools->Internet Options?->Advanced->Enable Script Debugging (Internet Explorer)

apoi atașați Visual Studio Debugger când apare o eroare.

Dacă utilizați IE 8, instalați bara de instrumente pentru dezvoltatori deoarece are un built-in debugger.

0
adăugat
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com