Capturați cheia TAB în caseta de text

Aș dori să pot utiliza cheia Tab în caseta de text pentru a filă în patru spații. În modul în care este acum, tasta Tab salută cursorul la următoarea intrare.

Există un JavaScript care va captura cheia Tab în caseta de text înainte de a bulează până la interfața de utilizare?

Înțeleg că unele browsere (adică FireFox) pot să nu permită acest lucru. Ce zici de un combo-cheie combo particularizat, cum ar fi Shift + Tab sau Ctrl + Q ?

0
fr hi bn
Acest post a fost marcat de moderator ca fiind "aparține pe meta.stackoverflow.com", dar are peste doi ani, așa că nu migrez.
adăugat autor Robert Harvey, sursa
Nu uitați să verificați fereastra focalizată și lăsați-o să explodeze în mod normal dacă nu sunteți în editorul textarea.
adăugat autor FlySwat, sursa

6 răspunsuri

Aș sfătui să nu modificați comportamentul implicit al unei chei. Fac cât mai mult posibil fără să atingeți un mouse, așa că dacă faceți cheia tab-ului să nu treceți la câmpul următor într-un formular, voi fi foarte agravat.

O cheie de comenzi rapide ar putea fi folositoare totuși, mai ales în cazul blocurilor de coduri mari și în cuiburi. Shift-TAB este o opțiune proastă, deoarece în mod normal mă duce la câmpul anterior pe un formular. Poate un nou buton din editorul WMD pentru a introduce un cod-TAB, cu o cheie de comenzi rapide, ar fi posibil?

0
adăugat
@ Carlis foarte bun punct despre implicațiile accesibilității.
adăugat autor Wally Lawless, sursa
Întrebarea este complet dependentă de aplicație. Lucrez la un control al editorului de cod. Nu am furnizat o cheie tab și studenții mei s-au plâns. Nu am făcut-o pentru că nu am vrut să-i rup accesibilitatea pentru celălalt elev care era orb. Am adăugat acum suportul filelor, dar a oferit de asemenea o opțiune de preferință a utilizatorului pentru ao dezactiva.
adăugat autor Charles, sursa

In Chrome on the Mac, alt-tab inserts a tab character into a