Biblioteca C / C ++ pentru citirea semnalelor MIDI de la un dispozitiv USB MIDI

Vreau să scriu programe C / C ++ care iau intrare de la un dispozitiv MIDI.

Dispozitivul MIDI se conectează la PC-ul meu utilizând un conector USB.

Caut o bibliotecă (implementată în C / C ++) pe care o pot folosi pentru a citi semnalele MIDI de la dispozitivul MIDI prin portul USB.

Sunt fericit să manipulez datele MIDI o dată ce o obțin, nu vreau să pun în aplicare codul pentru capturarea sa.

Am de gând să scriu codul meu utilizând ID-ul Bloodshed Dev-C ++ pe Windows XP.

0
fr hi bn

3 răspunsuri

Check out proiectul open source LMMS . Este un studio de muzică pentru Linux care include abilitatea de a utiliza tastaturi MIDI cu instrumente software. Dacă vă grăbiți în fișierele sursă cu "midi" în nume , veți găsi probabil ceea ce căutați.

0
adăugat

Poate fi de ajutor și codul sursă Jack sourcecode. Este un driver de sunet pentru sistemele compatibile Posix, cu o mulțime de posibilități și suportă dispozitive audio USB și Firewire.

0
adăugat

PortMidi is another open source cross-platform MIDI I/O library worth checking out. On the other hand, if you are working on a sysex type of app, then direct Win32 works easily enough.

Doar am dat peste un alt framework open-source, care include suport MIDI: Juce .

De asemenea, trebuie să remarcăm că nu există nimic special în legătură cu un dispozitiv MIDI conectat prin USB. Acesta va fi în continuare prezentat ca un dispozitiv MIDI în Windows și veți utiliza standard MIDI API (mmsystem) pentru a comunica cu acesta.

[Iulie 2014] Tocmai am dat peste RtMidi care pare a fi un frumos, compacte, open-source c ++ cu bibliotecă cross-platform.

0
adăugat