Oricine soloing folosind fogbugz?

Există cineva care lucrează solo și folosește fogbugz acolo? Mă interesează experiența personală / versiunea superioară față de hârtie.

Sunt implicat în mai multe proiecte și sunt destul de ciudat cu multe detalii pentru a urmări ... Orice experiență binevenită.

(Da, știu că domnul Joel este în echipa stackoverflow ... eu încă vreau răspunsuri bune :)

0
fr hi bn

7 răspunsuri

Îl folosesc, mai ales că versiunea găzduită de FugBugz este gratuită pentru maximum 2 persoane . Mi-am dat seama că este mult mai plăcut decât hârtia, deoarece lucrez la mai multe proiecte, iar lucrarea mea tinde să devină destul de dezordonată odată ce începi să faci adnotări sau dacă vrei să reorganizezi și să amesteci sarcinile în jur, să le marchezi ca fiind complete doar pentru a vedea că nu sunt complete după toate ...

În plus, integrarea Visual Studio este cu adevărat îngrijită, lucru pe care numai hârtia nu poate concura. De asemenea, dacă puneți proiectul să se odihnească timp de 6 luni și să se întoarcă, toate sarcinile și notele dvs. sunt încă acolo, în timp ce pe hârtie este posibil să trebuiască să căutați din nou toate documentele și notele vechi, dacă nu l-ați aruncat.

Dar asta este doar punctul de vedere al cuiva care nu este foarte bun să rămână organizat :-) Dacă sunteți o persoană cu adevărat ordonată și organizată, hârtia poate funcționa mai bine pentru tine decât pentru mine.

Sugestie bonus: Rulați Fogbugz pe un al doilea PC (sau un mic Laptop ca eeePC), astfel încât să îl aveți întotdeauna la îndemână. Principala problemă cu programele de urmărire a sarcinilor - fie FogBugz, Outlook, Excel sau doar notepad - este că acestea ocupă spațiul de pe ecran, iar cei doi monitori sunt plini de obicei cu Visual Studio, e-mail, browsere Web, unele Notepad-uri etc.

0
adăugat

Mergeți la http://www.fogbugz.com/ apoi în partea de jos sub "Încercați", semn sus.

under Settings => Your FogBugz Hosted Account, it should either already say "Payment Information: Using Student and Startup Edition." or there should be some option/link to turn on the Student and Startup Edition.

Și da, nu numai pentru studenți și startup, i-am întrebat sprijinul :-)

Avertisment: Nu sunt afiliat cu FogCreek, iar Joel nu a depus bani în contul meu.

0
adăugat
Lucrul acesta funcționează numai pentru versiunea găzduită de sine sau pentru versiunea la cerere?
adăugat autor shenk, sursa
Sfat despre "ediția de pornire" a fost foarte util!
adăugat autor bentford, sursa

În plus față de beneficiile deja menționate, o altă caracteristică frumoasă a utilizării FogBugz este BugzScout, pe care o puteți utiliza pentru a raporta erorile din aplicația dvs. și le puteți înregistra automat în FogBugz. Dacă sunteți o echipă de o persoană, este posibil să existe unele erori în codul pe care nu l-ați văzut niciodată în timpul testelor proprii, așa că este frumos ca aceste bug-uri să fie găsite "în sălbăticie" raportate și logate automat pentru dvs.

0
adăugat
+1 pentru că mi-a făcut cunoștință despre unitatea BugzScout. Lucruri minunate.
adăugat autor codeasone, sursa

Când lucram pentru mine însumi, făcând o afacere de consultanță, m-am înscris pentru un cont găzduit și sincer n-aș fi putut face fără ea.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că a durat 30 de secunde pentru a vă înscrie un cont și am reușit apoi să integrez controlul sursei folosind sourcegear vault (care este un excelent produs de control al sursei și gratuit pentru dezvoltatorii unici) setat proiecte, clienți, versiuni și versiuni și să monitorizeze progresul meu în mod constant.

Un lucru care ma împiedicat în totalitate a fost că am ajuns să abandonez complet perspectiva tuturor corespondențelor legate de muncă. Am putut gestiona toate interacțiunile clientului meu din interiorul fogbugz și totul a funcționat uimitor de bine.

Din punct de vedere al cheltuielilor, unul dintre lucrurile frumoase pe care le-ai putea face este să transformi orice într-un caz. Orice a venit în mintea ta în timp ce codificai, ai creat pur și simplu un nou e-mail, l-ai trimis la fogbugz și a fost imediat adăugat ca articol pentru revizuire mai târziu.

V-aș recomanda cu tărie să obțineți unul dintre conturile găzduite și să-i dați un vârtej

0
adăugat

Eu o folosesc și eu și sincer nu aș vrea să lucrez fără ea.

Întotdeauna am avut un fel de instrument de urmărire a problemelor disponibile pentru proiectele pe care lucrez și, prin urmare, m-am obișnuit să-l actualez. Cu FB6 procesul este acum chiar mai bun.

Deoarece FB se integrează de asemenea cu Subversion, instrumentul de control sursă pe care îl folosesc pentru proiectele mele, procesul este foarte bun și am legături bidirecționale între cele două sisteme acum. Pot să dau clic pe un număr de caz din jurnalele Subversion și să merg la cazul în FB sau să văd reviziile legate de un caz în interiorul FB.

0
adăugat

Cred că e minunat că Joel și colab. permiteți utilizatorilor să folosească FogBug-urile găzduite gratuit pe cont propriu. Este o strategie de afaceri excelentă, deoarece utilizatorii devin fani (este vorba de un software minunat) și apoi îl recomandă afacerilor sau clienților săi.

0
adăugat

Yea FogBugz este excelent pentru gestionarea sarcinilor rapide și ușoare de proces. Se pare că este foarte potrivit pentru solo, în cazul în care nu aveți nevoie sau doriți o mulțime de complexitate în zona respectivă.

Apropo, dacă doriți să urmăriți ce faceți la computer pe toată durata zilei, verificați TimeSprite, care se integrează cu FogBugz. Este o aplicație Windows care înregistrează fereastra activă și apoi îți clasifică activitatea în funcție de titlul ferestrei / maparea tipului de activitate pe care îl definiți în timp ce mergeți. (Puteți, de asemenea, să-i spuneți la ce lucrați.) Și dacă sunteți un utilizator FogBugz, puteți asocia munca dvs. cu un caz FogBugz și vă va încărca intervalele de timp pentru cazul respectiv. Acest lucru face ca înregistrarea exactă a timpului scurs să fie destul de nedureroasă și la fel de exactă pe cât puteți obține, ceea ce la rândul său îmbunătățește puterile predictive ale FogBugz în planificarea bazată pe dovezi. De asemenea, la solo, găsesc că o astfel de logare specifică a timpului meu mă menține în sarcină, așa cum ar putea altfel un manager de meandru. (Nu sunt afiliat în nici un fel cu TimeSprite.)

0
adăugat