Cum pot crea pachete de instalare Debian în Windows pentru un proiect Visual Studio?

Sunt în curs de dezvoltare software de tip cross-platform care vizează Mono sub Visual Studio și ar dori să fie capabil să construiască instalatorii pentru Windows și Linux (Ubuntu specific) cu un singur clic pe buton. Mă gândesc că aș putea să o fac prin apelarea lui cygwin de la un eveniment post-construit, dar speram că, în cel mai bun caz, un plugin Visual Studio sau, cel mai rău, un mod Windows-mai nativ de a face acest lucru. Se pare că formatul pachetului este destul de simplu și aceasta trebuie să fie o necesitate comună.

edita: Întrebarea re-întrebată în alt cont din cauza problemei de autentificare duplicat.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Nu sunt conștient de niciun plugin care o face nativă, mai ales că utilizatorii Mono par să preferă MonoDevelop .

Cu toate acestea, ar trebui să fie posibil să utilizați Cygwin și o sarcină personalizată MSBuild sau fișier Batch, pentru a realiza acest lucru, utilizând instrumentele native de creare a .deb.

0
adăugat

aceasta trebuie să fie o necesitate comună.

Some small percentage of software developers develop for .NET
Some very small percentage of that group develop for mono
Some small percentage of that group wants to provide .debs instead of just a zip
Some very small percentage of that group wants to build their linux apps on windows instead of natively on linux

Doar tu esti :-)

0
adăugat
haha poate .. dar eu sunt cam surprins oameni prefera cu adevarat MonoDevelop dat fiind că nu are chiar un debugger și există versiuni gratuite de Visual Studio disponibile.
adăugat autor Luke, sursa

Debianul pachetelor .deb sunt doar "ar" arhive care conțin tarballs. Puteți manipula ambele tipuri de fișiere folosind cygwin sau msys destul de ușor:

$ ar xv asciidoc_8.2.1-2_all.deb 
x - debian-binary
x - control.tar.gz
x - data.tar.gz

$ tar -tzf control.tar.gz 
./
./conffiles
./md5sums
./control

Sau puteți instala toate chestiile "standard" din Debian folosind cygwin, cred că, dar majoritatea acestor lucruri nu vă vor fi de folos mult dacă construiți o aplicație .Net oricum.

0
adăugat

Dacă nu vă deranjează utilizarea instrumentelor Java, este posibil să construiți pachete Debian cu jdeb într-un script Ant. Probabil că este mai ușor decât să se bazeze pe Cygwin.

0
adăugat