Este posibil ca redarea parțială ASP.NET AJAX să funcționeze în interiorul unei pagini de aplicație SharePoint 2007?

Am o pagină simplă cu ScriptManager și UpdatePanel , iar ContentTemplate are un ListBox și o etichetă. Încerc doar să-i prins codul OnSelectionChanged pentru a putea actualiza textul în Label . Indiferent de setările pe care încerc să le modific, am întotdeauna o postback de pagină.

Chiar nu o să funcționeze cu adevărat, sau doar o înșel cu asta?

0
fr hi bn

6 răspunsuri

Trebuie să aveți SharePoint 2007 Service Pack 1 - altfel nu există nicio șansă. (Sharepoint 2007 precede ajax 1.0 - au construit un sprijin în pachetul de servicii 1)

Apoi, dintr-un punct de vedere al problemei de fotografiere, testați că același cod exact funcționează așa cum era de așteptat atunci când este găzduit într-o pagină obișnuită asp.net. (Copiați și lipiți literalmente codul într-o pagină nouă, pentru a exclude toate erorile tipografice). Deținerea punctului de referință în interiorul sau în afara zonei problematice va ajuta la restrângerea spațiului de soluționare.

0
adăugat

Obținerea ultimului pachet service pack pentru SharePoint 2007 vă va rezolva problema (și adăugați suport complet pentru AJAX). Fără pachetul de servicii, va trebui să urmați un exemplu de genul cel prezentat în acest articol:

AjaxBasePart: Extensii ușoare ASP.NET 2.0 AJAX 1.0 și Office SharePoint Server 2007

Publicarea mesajului astfel încât oamenii să știe că există un răspuns chiar și fără ultimul pachet de servicii (răspunsul secretului pare să spună că nu există nicio șansă).

0
adăugat

Todd Bleeker de la Mindsharp mi-a arătat o bucată de cod pe care la scris, care poate folosi Ajax pe Sharepoint 2.0. A fost destul de cool. Cred că compania a folosit-o pe software-ul lor de gestionare a site-ului Sharepoint dacă doriți să aruncați o privire. (obișnuiați să solicitați un proces de 30 de zile). Pariez cum sa faci asta in grupul lor de yahoo (nu imi amintesc numele, dar sunt sigur ca daca cauti mentalul mintii o vei gasi.)

Ca o notă, Ajax a fost în jur de mult timp. Microsoft l-a sprijinit cu ușurință din 2002, poate mai devreme cu lansarea IE 5.5 (nu știu despre alte browsere, am făcut dezvoltare internă și am susținut-o doar la momentul respectiv). Pur și simplu nu a fost numit așa. Termenul Ajax nu este altceva decât un termen de marketing pe care cineva la inventat mai târziu.

0
adăugat

Din punct de vedere tehnologic, Service Pack 1 nu adaugă suport complet pentru ASP.NET AJAX. În continuare, trebuie să utilizați soluțiile descrise în diferitele articole menționate în răspunsurile anterioare.

În special, trebuie să vă asigurați că fișierul web.config pentru aplicația dvs. Web SharePoint a fost actualizat pentru a sprijini versiunea corespunzătoare a Extensiilor ASP.NET AJAX.

Faptul că web.config nu a fost actualizat a fost cea mai probabilă cauză a problemei descrise în întrebarea inițială.

0
adăugat

There's a specific problem with mixing doPostback, UpdatePanel and SharePoint -- and the symptom is exactly what you're seeing: a full-page postback instead of an asynchronous postback. See this KB article for a workaround: http://support.microsoft.com/kb/941955

0
adăugat

Dacă ați instalat SharePoint 2007 (fără Service Pack 1), puteți urma un exemplu ca articolul următor:

AjaxBasePart: Extensii ușoare ASP.NET 2.0 AJAX 1.0 și Office SharePoint Server 2007

The reason for this is that there exists a specific problem with mixing doPostback, UpdatePanel and SharePoint -- and the symptom is exactly what you're seeing: a full-page postback instead of an asynchronous postback. See this KB article for a workaround: A Web Part that contains an ASP.NET AJAX 1.0 UpdatePanel control that uses the _doPostBack() ...

În caz contrar, puteți să instalați doar Service Pack 1 pentru a rezolva problema:

Windows SharePoint Services 3.0 Service Pack 1 (SP1)

0
adăugat
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com