Plugin pentru Visual Studio la Mimic Eclipse "Open Type" sau "Open Resource" Access Keyboard

Dacă ați folosit vreodată Eclipse, ați observat probabil comenzile rapide de la tastatură care vă permit să atingeți o combinație de taste de scurt metraj, apoi introduceți doar primele câteva caractere ale unei funcții, clase, nume de fișier etc. Este chiar suficient de inteligent pentru a pune fișierele din listă.

alt text

Caut o funcționalitate similară pentru Visual Studio 2008. Știu că există un plugin findfiles pe codeproject, dar că unul este buggy și un pic ciudat, și nu-mi dă acces la funcții sau clase.

0
fr hi bn

8 răspunsuri

Dacă sunteți în căutarea unui add-in ca acesta pentru a naviga rapid la fișierele sursă din proiectul dvs.:

SonicFileFinder 1.8.5

încercați Visual Studio 2005/2008 add-in SonicFileFinder .

0
adăugat

Resharper does this with the Ctrl-N keyword. Unfortunately it doesn't come for free.

Visual Studio nu are nimic asemănător cu această caracteristică dincolo de Găsire.

0
adăugat

Unele caracteristici sunt disponibile în Visual Assist X, deși nu toate. Am întrebat pe forumuri, dar nu au apărut încă. VAX se actualizează în mod regulat pe o perioadă de durată de 4 săptămâni pentru remedierea erorilor și o funcție nouă la fiecare câteva luni.

0
adăugat

Acest lucru nu este exact același lucru ca Eclipse din descrierea dvs., dar Visual Studio are unele caracteristici similare din cutie (nu am folosit Visual Assist X, dar se pare interesant).

The Find ComboBox in the toolbar ends up being a sort of "Visual Studio command line". You can press Ctrl+/ (by default) to set focus there, and Visual Studio will insert an ">" at the beginning of the text (indicating that you want to enter a command instead of search). It even auto-completes as you type, helping you to find commands.

Anyway, to open a file from there, type "open ". It will display any matching files in the drop down as you type (it pulls the list of files from the currently open solution).

Pentru a naviga rapid la o funcție, în editorul de coduri apăsați Ctrl + I pentru a începe o căutare incrementală. Apoi, începeți să tastați până veți găsi ceea ce căutați. Apăsați Escape pentru a anula căutarea sau F3 pentru a căuta din nou folosind aceeași interogare. Pe măsură ce tastați în interogarea de căutare, bara de stare din colțul din stânga jos va conține ceea ce caută Visual Studio. Acordat, acest lucru nu va căuta în mai multe fișiere (nu am folosit niciodată Eclipse, dar asta suna ca ceea ce face de la descrierea dvs.), dar sperăm că vă va ajuta cel puțin puțin.

0
adăugat
+1; specificați doar versiunea VS care are această "ieșire din cutie". De asemenea, căutarea incrementală nu este la fel de minunată ca cea a lui Resharper. Am uitat exact de ce pentru că a trecut o vreme, dar îmi amintesc că este cazul.
adăugat autor dlamblin, sursa

Găsiți acest fir în timp ce căutați Ctrl + Shift + R de la Eclipse și după ce ați văzut Visual Studio Gallery, ați găsit DPack Tools (sunt gratuite și nu, nu sunt aprobat în nici un fel de ei).

But it's exactly what I was searching: - Alt+U -> File Browser (a la Eclipse Ctrl+Shift+R) - Alt+M -> Code Browser (Method list in the actual class)

Are mai multe trăsături, dar sunt mulțumită de acestea.

0
adăugat
Care este diferența dintre "Browserul de cod" și VS construiți în View-Class?
adăugat autor Cohen, sursa

Dacă cineva se împușcă pe acest fir:

Există un plugin gratuit (creat de mine) pentru Visual Studio 2008 care imită Eclipse Ctrl + Shift + R dialogul Resursă deschisă dialogul Open Type). Funcționează cu orice tip de limbă și / sau proiect.

Îl puteți găsi la Galerie Visual Studio .

0
adăugat

Vs11 (poate și pe 2010 a avut-o) are funcția Navigați la ... care (pe mașina mea) are comanda rapidă Ctrl + , .

Prin felul în care înțelege capitalele drept cămilă-scurte (eclipsa face și ea). De exemplu, tastați HH pentru a obține HtmlHelper.

0
adăugat
wow ... și am crezut că cele mai bune rezultate au fost "Search Solution Explorer" ( CTRL +; ). Acest lucru este mult mai frumos. Între aceasta și CTRL + Q Lansare rapidă pentru elementele de meniu, nu veți mai avea nevoie de mouse-ul dvs. din nou.
adăugat autor drzaus, sursa

De asemenea, am venit din partea Java Development și am căutat funcția CTRL + T din Visual Studio. Celelalte răspunsuri se referă la fișierul deschis, dar deoarece în C# numele clasei și numele fișierului pot fi diferite, nu este ceea ce căutam.

Cu Clasa View sau Browser-ul de obiecte puteți căuta obiecte și clase

[View]->[Class View] or [View]->[Object]

0
adăugat