Conectarea a două documente Office

Problem:

Am două foi de calcul care fiecare servesc unor scopuri diferite, dar conține o singură piesă de date care trebuie să fie aceeași în ambele foi de calcul. Această bucată de date (una dintre coloane) este actualizată în foaia de calcul A, dar trebuie actualizată și în foaia de calcul B.

Obiectiv:

O soluție care ar lega cumva aceste două foi de calcul împreună (ține cont de faptul că există două acțiuni separate, LAN pe rețea), astfel încât, atunci când A este actualizat, B este actualizată automat pentru înregistrarea corespunzătoare.

* Rețineți că înțeleg pe deplin că o bază de date ar fi probabil un plan mai bun pentru sarcini precum acestea, dar, din păcate, nu am nici un cuvânt de spus în această chestiune.

** Rețineți, de asemenea, că acest lucru trebuie să funcționeze pentru Office 2003 și Office 2007

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Nu pot spune dacă este vorba de o depășire fără a cunoaște detaliile cazului dvs. de utilizare, dar luați în considerare crearea unei foi de calcul C care să țină toate datele deținute în comun între cele două. Link-urile pot deveni amețitor complexe, deoarece vârsta de calcul tabelar și având o sursă de date partajată ar putea ajuta la clarificarea confuziei.

Poate că și mai mult "enterprise-y" este conceptul de inserare justă în toate datele care altfel ar fi împărtășite. Aceasta este cea mai bună practică oficială din compania mea, deoarece legăturile externe au cauzat atât de multe probleme cu întreținerea. Ar putea părea greoaie la început, dar am descoperit că poate fi cel mai bun mod de a promova mentenabilitatea în plus față de ușurința utilizării, presupunând că nu vă deranjează intervenția manuală.

0
adăugat

Deci, vrei să spui că AD743 pe foaia de calcul B trebuie să fie egală cu AD743 pe foaia de calcul A? Incearca asta:

  • Deschideți ambele foi de calcul la același mașină.
  • Accesați AD743 pe foaia de calcul B.
  • Tip =.
  • Mergeți la spreadsheed A și faceți clic pe AD743.
  • Apăsați pe Enter.

Veți observa că formula este ceva de genul " [cale către fișier + nume-fișier] .worksheet-name! AD743 ".

Valoarea din foaia de calcul B va fi actualizată când o deschideți. De fapt, vă va întreba dacă vreți să vă actualizați. Bineînțeles, conexiunea dvs. trebuie să fie activă și să fie actualizată. De asemenea, nu puteți schimba numele sau calea foii de calcul A.

0
adăugat