Există un Captcha discret pentru formularele web?

Care este cea mai bună CAPTCHA pentru paginile web? Unul care nu implică un UI, mai degrabă un test Turing non-UI. Am văzut un exemplu simplu de CAPTCHA non-UI, cum ar fi Nobot de control de la Microsoft. Caut un CAPTCHA care nu pune utilizatorului orice întrebare sub nici o formă. Nu există ghicitori, nu ce se află în această imagine.

0
fr hi bn

5 răspunsuri

Cred ca a solicitat utilizatorilor intrebari simple cum ar fi:

"Câte picioare are un câine?"

Ar fi mult mai eficient decât orice sistem CAPTCHA aflat acolo în acest moment. Nu numai că este foarte dificil pentru computer să răspundă la această întrebare, dar este foarte ușor pentru un om să răspundă !

0
adăugat
Foarte bine. Să sperăm că un site pe deplin multilingv ar putea să treacă prin asta. Presupun că ați putea folosi o întrebare de matematică ca "5 + 7 =" care ar putea să treacă peste bariera lingvistică, cel puțin pentru țările occidentale.
adăugat autor GateKiller, sursa
Nu când utilizatorul nu vorbește în ce limbă este pagina dvs.
adăugat autor L̲̳o̲̳̳n̲̳̳g̲̳̳p̲̳o̲̳̳k̲̳̳e̲̳̳, sursa

Eric Meyer implemented a very similar thing as a WordPress plugin called WP-GateKeeper that asks human-readable questions like "What colour is an orange?". He did have some issues around asking questions that a non-native English speaker would be able to answer simply, though.

Există câteva postări despre blogul său despre el.

0
adăugat
Programul OP a cerut metode CAPTCHA discrete.
adăugat autor Cobby, sursa

@KP

După actualizarea la întrebarea inițială, singura opțiune reală pe care o aveți la dispoziție este să faceți niște jiggery-pokery în Javascript pe client. Singura problemă cu care ar fi de a asigura o degredare grațioasă pentru clienții care nu au javascript.

de exemplu. Puteți adăuga o bunătate AJAX-y care citește o valoare ascunsă a fișierului, solicită o cheie de verificare de la server și o trimite înapoi împreună cu răspunsul, dar acesta nu va fi niciodată populat dacă javascriptul este blocat / dezactivat. Ați putea întotdeauna să implementați o interfață captcha mai tradițională, care ar putea fi dezactivată prin JavaScript și ignorată de către server dacă câmpul scripted dacă este completat ...

Depinde însă cât de departe vrei să mergi cu asta. Mult noroc

0
adăugat
Am vrut sa spun clientii care au avut JavaScript dezactivat de catre utilizator, si exista multi din cei din jur.
adăugat autor ZombieSheep, sursa
Există browsere care nu au JS? În 2010????
adăugat autor L̲̳o̲̳̳n̲̳̳g̲̳̳p̲̳o̲̳̳k̲̳̳e̲̳̳, sursa

Încercați să akismet de la wp guys

0
adăugat

Cred că s-ar referi la o captură "invizibilă". Consultați proiectul Subkismet pentru o implementare captcha invizibilă.

http://www.codeplex.com/subkismet

0
adăugat