Cum să obțineți serviciul de indexare și MODI pentru a produce text complet peste OCR?

Am configurat serviciul de indexare pentru indexarea fișierelor mele, care includ și imagini scanate salvate ca fișiere TIFF hi-res. De asemenea, am instalat MS Office 2003+ și am configurat corect MS Office Document Imaging (MODI), astfel încât să pot efectua OCR pe imaginile mele și chiar să încorporez textul OCR'd în TIFF-uri.

Serviciul de indexare este capabil să indexeze și să găsească acele TIFF care au fost manuale OCR'd și salvate ulterior cu date text (utilizând instrumentul MS Document Imaging).

Se pare că Execuția de prevenire a datelor (DEP) care este implementată cu Windows XP SP2 crede că MODI este rău intenționat și refuză să-i lase să facă magia. Am reușit să o fac să lucreze complet dezactivând DEP, dar am găsit că această soluție este inelegantă.

Există o soluție mai bună pentru a face acest lucru, fără a dezactiva DEP?

0
fr hi bn
Am incercat acelasi lucru si am atins aceleasi limitari. De asemenea, am găsit MODI prea lent pentru indexarea unor cantități mari de imagini.
adăugat autor Leon Bambrick, sursa
@ TuncayGöncüo? Lu: Da, am trecut mult timp de la Modi și Indexing Service. Păstrez această întrebare foarte veche doar pentru scopuri istorice.
adăugat autor Ishmaeel, sursa
Există o remediere rapidă care pare să remedieze această problemă.
adăugat autor Greg Hurlman, sursa
Nu știu mediul în care trăiți, dar în loc să vă bazați pe niște magie mixtă care se poate rupe la mai multe articulații, de ce să nu mergeți la ceva asemănător unei aplicații mici folosind ochelari + lucene?
adăugat autor Tuncay Göncüoğlu, sursa