Noțiuni de bază cu un grup Jerman PeerGroup personalizat

Am lucrat cu JXTA 2.3 pentru ultimul an sau cam asa ceva pentru o platforma de calcul peer-to-peer pe care o dezvolt. Mă duc la JXTA 2.5 și în acest proces încerc să-mi curețe mult folosirea JXTA . În cea mai mare parte, m-am apropiat de JXTA cu o atitudine doar să faci lucrul . Am folosit-o pentru a începe să creez și să gestionez rețeaua de suprapunere peer-to-peer și să ofer servicii de comunicare de bază. Aș dori să-l folosesc într-un mod mai JXTA , de vreme ce fac modificări pentru a trece la 2,5 oricum.

Primul meu pas ar fi o creație de bază a unui PeerGroup personalizat. Văd niște noi mecanisme noi care folosesc infrastructura META-INF.services a Java. Ar trebui să menționez un obiect de implementare PeerGroup asociat aici cu un GUID în net.jxta.platform.Module ? După cum am înțeles, dacă fac acest lucru, atunci când un grup cu un ID de spec. Care se potrivește cu GUID este întâlnit și asociat sau creat, ar trebui să utilizeze automat obiectul care se potrivește. Ar trebui să fie capabil să creeze manual un obiect PeerGroup pentru grup, dar această nouă metodă folosind META-INF pare să fie mult mai ușor de gestionat.

Are cineva indicii sau exemple de utilizare a acestei infrastructuri pentru implementarea PeerGroup ? De asemenea, ar fi utile câteva informații generale despre mecanismul META-INF.services din Java.

0
fr hi bn
Cartea Practică JXTA II a fost pusă la dispoziție pentru citire pe Scribd. Veți găsi răspunsul la întrebarea dvs. acolo. Noroc.
adăugat autor JVerstry, sursa

1 răspunsuri

The META-INF.services stuff is known by its class name in the API: ServiceLoader. A Google search for ServiceLoader yields some information.

Nu sunt cu adevărat familiarizat cu acesta, dar uneori este vorba despre cunoașterea cuvintelor cheie potrivite pentru căutarea.

0
adăugat