SQL Server 2000: Există o modalitate de a spune când a fost ultima modificare a înregistrării?

Tabelul nu are un câmp actualizat ultima dată și trebuie să știu când au fost actualizate datele existente. Adăugarea unui câmp actualizat recent nu va ajuta (din câte știu).

0
fr hi bn

5 răspunsuri

Puteți adăuga un câmp de timbru în acel tabel și puteți actualiza valoarea respectivă cu un declanșator de actualizare.

0
adăugat

OmniAudit is a commercial package which implments auditng across an entire database.

O metodă gratuită ar fi să scrieți un declanșator pentru fiecare tabel care adaugă intrări la un tabel de audit când a fost concediat.

0
adăugat

Nu puteți verifica modificările fără un mecanism de audit. Încercați să obțineți informații care nu au fost colectate. Dacă trebuie doar să știți când a fost adăugat sau editat o înregistrare, adăugarea unui câmp datetime care se actualizează printr-un declanșator atunci când înregistrarea este actualizată ar fi cea mai simplă alegere.

Dacă, de asemenea, trebuie să urmăriți dacă o înregistrare a fost ștearsă, atunci veți dori să folosiți un tabel de audit și să o populați de la declanșatori cu un rând atunci când o înregistrare a fost adăugată, editată sau ștersă.

0
adăugat

S-ar putea să încercați un vizualizator de jurnale; acest lucru vă permite doar să vă uitați la tranzacțiile din jurnalul de tranzacții, deci ar trebui să găsiți instrucțiunea care actualizează rândul în cauză. Nu aș recomanda acest lucru ca o strategie de audit la nivel de producție, dar mi-am dat seama că este utilă într-o manevră.

Iată unul pe care l-am folosit; este gratuit și (funcționează numai) cu SQL Server 2000.

http://www.red-gate.com/products/SQL_Log_Rescue/index. htm

0
adăugat

SQL Server 2000 nu ține evidența acestor informații pentru dvs.

Este posibil să existe moduri creative / neclare pentru a ghici ce dată a fost dependentă de modelul bazei dvs. de date. Dar, dacă vorbești despre un tabel care nu are legătură cu alte date, atunci nu ai noroc.

0
adăugat