Nu se poate obține o consola pentru VM-uri

Am urmat acest tutorial excelent în legătură cu obținerea Xen lucrează cu Ubuntu, dar nu reușesc să obțin o consolă în mașina mea virtuală (domU). Am linia extra = '2 console = xvc0' în fișierul /etc/xen/.cfg așa cum se spune, dar nu pot obține o consola pe ea.

Dacă am atribui static un IP la VM, pot SSH să-l la asta, dar pentru moment trebuie să pot folosi DHCP pentru a-i da o adresă (și de vreme ce asta încerc să depan, este problema). Știu că am o adresă DHCP gratuită (deși acum mă pricep mai mult), deci nu cred că asta e problema. M-am uitat pe Google și forumurile Xen fără nici un folos.

Vreo idee?

0
fr hi bn

1 răspunsuri

Am urmat un tutorial diferit cu privire la configurarea xen-ului meu pe ubuntu înainte de 8.04, dar acum actualizat la 8.04. Am folosit linia suplimentară în cfg după cum urmează:

extra = ' TERM=xterm xencons=tty console=tty1'

Acesta îmi permite să "nume consola xm consola" din dom0. Cred că aceasta a fost de la o problemă cu configurarea xen în versiunea anterioară lui 8.04 (nu sunt sigur care versiune a fost). Nu sunt sigur daca aceeasi schimbare este necesara in 8.04 ca fiind un upgrade si nu am schimbat nici una din config-urile mele de domenii dupa upgrade.

0
adăugat