Cele mai bune practici: mediul colaborativ, directorul de bin, SVN

Care sunt cele mai bune practici pentru verificarea directoarelor BIN într-un mediu colaborativ de dezvoltare folosind SVN? Ar trebui să se excludă referințele la nivel de proiect de la verificare? Este mai ușor să adăugați doar toate directoarele de bin?

Am dezvoltat o mulțime de site-uri DotNetNuke și se pare că într-un mediu multi-dezvoltator, este întotdeauna o sarcină uriașă pentru a obține corect configurarea mediului.

Scopul final (desigur) este ca un nou dezvoltator să verifice trunchiul de la SVN, să restabilească baza de date DNN și să aibă totul "lucru" ...

0
fr hi bn

5 răspunsuri

Orice ansambluri care se așteaptă să fie în GAC ar trebui să rămână în GAC. Aceasta include System.web.dll sau orice alt dll 3rd party pe care îl veți desfășura la GAC ​​în producție. Aceasta înseamnă că un nou dezvoltator ar trebui să instaleze aceste ansambluri.

Toate celelalte adunări ale părților terțe ar trebui să fie trimiteri printr-o cale relativă. Structura mea tipică este:

-Project
--Project.sln
--References
---StructureMap.dll
---NUnit.dll
---System.Web.Mvc.dll
--Project.Web
---Project.Web.Proj
---Project.Web.Proj files
--Project
---Project.Proj
---Project.Proj files

Project.Web și Project referință ansamblurile din dosarul rădăcină / Referințe relativ. Aceste dll-uri sunt verificate în subversiune.

În afară de asta, * / bin * / bin / * obj ar trebui să fie pe calea dvs. globală de ignorare.

Cu această configurație, toate referințele la ansambluri sunt fie prin GAC (deci ar trebui să funcționeze pe toate computerele), fie relativ la fiecare proiect din cadrul soluției.

0
adăugat

Maven ajută destul de mult cu această problemă când codifică java. Noi comisem pom.xml la scs și depozitul maven conține toate dependențele noastre. Pentru mine pare o modalitate frumoasă de a face acest lucru.

0
adăugat

Urmăm practica utilizării unui director furnizor care conține toate anteturile și binarele specifice furnizorului. Scopul este ca oricine ar trebui să poată construi produsul doar dacă îl verifică și rulează un script de nivel superior.

0
adăugat

Este o întrebare specifică?

În general, cea mai bună practică este să nu verificați nimic care este construit automat din fișierele care sunt deja în SCM. Toate acestea sunt create în mod ideal ca parte a procesului dvs. de construire automată.

Dacă directorul bin la care se referă conține binare de la terți, mai degrabă decât o construcție a proiectului dvs., ignorați (downvote?) Acest sfat.

0
adăugat

Tree Surgeon is a great tool which creates an empty .NET development tree. It has been tweaked over years of use and implements lots of best practices.

0
adăugat