Care sunt cele mai preferate Cmdlets din Powershell?

Tocmai am găsit software-uri gratuite Powershell NetCmdlets și, după ce am jucat cu ele, îmi place funcționalitatea pe care o aduc la linia de comandă. Deci, ridică întrebarea care sunt Cmdleturile tale preferate și cum le folosești?

0
fr hi bn

13 răspunsuri

există un script out-twitter pe care îl folosesc pentru postare la twitter. este frumos, deoarece înseamnă că poți trimite ceva la Twitter, fără riscul de a fi distras de un browser.

am adăugat un alias pentru asta, "twit".

astfel încât acum puteți scrie, de exemplu:

PS C:\>"trying out stack overflow" | twit

și dacă este depusă cu succes, aceasta va returna un număr întreg care vă identifică postarea.

0
adăugat

În timp ce este semi-legat de întrebarea dvs., ea nu se potrivește în întregime cu motivul Powershell NetCmdlets. Dar am vrut să-l post, oricum, așa cum o folosesc zilnic și ar putea ajuta pe alții. Pur și simplu făcând combinația de taste shift-control-c în afișarea promptului de comandă pentru studioul vizual.

0
adăugat

Am scris un furnizor PowerShell care să-mi dea acces la magazinul de feed-uri RSS al IE7 și am avut o mulțime de distracție cu el.

Îmi permiteți cd la o unitate numită feed: și navigați în jurul dosarelor și feedurilor folosind cd br> Vă permite chiar să adăugați sau să eliminați fluxuri din linia de comandă.

Vedeți această postare pe blogul meu ca exemplu:

Obținerea celor mai prolifici autori în feedurile tale

A fost lansat în proiectul Extensii comunitare PowerShell în zilele noastre, pe care îl puteți găsi pe CodePlex aici .

0
adăugat

Get-Member, mâinile jos. Nu, nu este foarte plin de farmec, dar abilitatea de a inspecta obiecte interactiv bate intermitent munca ta pentru a merge hit-ul MSDN.

0
adăugat

Ei bine, este puțin ciudat, dar aș vota pentru Get-Help.

0
adăugat

Set-Clipboard, found on the PowerShell Community Extensions project on CodePlex. Usually when I'm working in PowerShell, the ultimate goal is to generate some text or even an Excel spreadsheet. Set-Clipboard eliminates all of the intermediate "save it to a file, ok now open that file, select all, copy to clipboard" steps--you do it all in PowerShell.

0
adăugat

În calitate de programator / hacker, Get-Member și Get-Command sunt cele pe care le folosesc mai mult decât oricare altele. -Control și Send-Keys de la WASP , "PowerGadgets" și unele dintre propriile mele lucruri scrise în wpf împotriva CTP2 sau PoshConsole ;-)

Vremea în PoshConsole

0
adăugat
Hey jaykul, am observat că ai postat o prognoză meteo pentru orașul meu natal. Well Rush, NY, este orașul meu natal, dar West Henrietta este ca un al doilea oraș de origine. :) Încântat să te cunosc.
adăugat autor Nick Berardi, sursa

export-csv. This creates a nice report in a manager-friendly Excel-ready format. Bonus points if you have community extensions installed and user send-smtpmail.

Raportul de gestionare din căsuțele primite de la linia de comandă. Frumos.

0
adăugat
+1 Nu am fost conștient de acest lucru, extrem de util!
adăugat autor galaktor, sursa

În timp ce nu este atât de distractiv ca Out-Twitter, cmdletul meu preferat este Get-Member, deoarece îmi permite să examinez oricare dintre obiectele cu care lucrez și să aflu noi proprietăți și metode, precum și tipul de bază al obiect.

Dacă nu am ales Get-Member, aș fi nevoit să merg cu Out-Clipboard din PowerShell Community Extensions (PSCX), deoarece permite o mulțime de automatizări clipboard și face mult mai ușor folosind PowerShell pentru codificarea templierilor.

0
adăugat

(Get-ChildItem) rm (eliminați-item) ps (Get-Process)

și restul comenzilor mele familiare pe care acum "lucrez doar" :)

dar serios ... New Object ar trebui să-mi votez. Cu aceasta, puterea poate face ANI

0
adăugat

Găsesc Get-membru ca fiind cel mai util cmdlet nativ PowerShell. De asemenea, folosesc zilnic Get-WMIObject. Chiar dacă rezolv o problemă VBScript pentru cineva, mă voi întoarce la Get-WMIObject pentru că pot lucra interactiv cu WMI.

0
adăugat

Combinația dintre Get-WMIObject și Get-Member este ceva ce folosesc pe toată durata zilei de lucru. Lucrul la Get-Sandwich.

0
adăugat

Doresc să lucrez mult cu Microsoft Lync 2010, care include un set de funcții sintetice pentru testare. Dintre aceste test-CsPstnOutboundCall este preferatul meu.

Pentru scripturile generale a trebuit să voteze pentru primirea și obținerea ajutorului :)

0
adăugat