Manipularea evenimentului în ASP.net

Cum putem handel evenimentul presat cheie în asp.net

0
Poate că mai multe detalii ar fi drăguțe, de exemplu de ce o doriți, care ar trebui să fie scopul manipulării presei cheie?
adăugat autor Biri, sursa

4 răspunsuri

Trebuie să rezolvați această parte a clientului, în Javascript, apoi să reintroduceți pagina sau să apelați la o metodă Ajax pentru a face ceva.

De exemplu, următorul cod înlocuiește o casetă text astfel încât Enter să nu o trimită:


Acesta este un apel foarte simplu - dacă intenționați să faceți ceva mai complex, verificați bibliotecile dedicate Javascript cum ar fi JQuery.

0
adăugat

Probabil vrei să spui de pe site-ul însuși. ASP.NET nu are suport pentru acest lucru, va trebui să capturați apăsarea de taste cu JavaScript și apoi trimiteți-l la ASP.NET prin ajax sau apeluri ușoare .

0
adăugat

Puteți să o rezolvați pe partea clientului cu javascript:

myTextBox.Attributes["OnKeyPress"] = "javascript function call;";

Puteți utiliza OnKeyUp pentru o mai bună compatibilitate și manipulare a browserului.

Puteți de asemenea să gestionați ceva similair pe partea serverului:protected void ole_TextChanged(object sender, EventArgs e)
{
   //Do stuff
}

Cu toate acestea, acest incendiu se face numai atunci când părăsiți câmpul și, oricum, nu aș recomanda acest lucru, deoarece utilizează un postback de fiecare dată.

Soluția este oricum să mergeți cu javascript. Acesta poate fi simplu javascript, sau AJAX.

0
adăugat

Depinde de situația ta. În majoritatea cazurilor, va trebui să rezolvați evenimentul keypressed în JavaScript și să propagați cumva acel eveniment pe partea de server. Luați în considerare revizuirea întrebării dvs. pentru a include mai multe fundaluri.

0
adăugat