Ce este un bun Grid bazat pe web care acceptă date clipboard Excel?

Orice recomandări bune pentru un control / plugin de platformă agnostic (adică Javascript) care acceptă date Excel salvate și poate emite date clipboard compatibile Excel în timpul unei copii?

Cred că datele din Excel sunt formatate ca CSV în timpul operațiilor "normale" ale clipboard-ului.


dhtmlxGrid looks promising, but the online demo's don't actually copy contents to my clipboard!

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Nu este un răspuns, ci un avertisment: compania mea a cumpărat controalele Infragistics 2007 ASP.NET doar pentru Grid, și regretăm această alegere.

Calitatea API este oribilă (cel puțin în opinia noastră), făcând foarte greu să programați împotriva rețelei (de exemplu, convențiile de numire inconsistente, dar acest lucru este doar un inconvenient, avem și plângeri cu privire la modelul obiect).

Deci nu pot să spun că știu despre o opțiune mai bună, știu că voi încerca altceva înainte de a plăti din nou produsele Infragistics (iar suportul de e-mail pe care l-am primit era oribil).

0
adăugat

Am luptat cu această problemă acum câțiva ani (2004 cred că). Am confruntat cu problema că Firefox nu permite script-urilor să citească clipboard-ul în mod implicit (dar puteți să permite accesul la clipboard ).

Există și alte modalități de citire a datelor clipboard-ului ... Flash, de exemplu, poate citi clipboard-ul. Există un articol bun despre cum să facem acest lucru în spatele scenei, pentru un articol bun referitor la ajaxian .

În cele din urmă, nu am putut găsi o Grid bazată pe web care să corespundă facturii, așa că a trebuit să ne creăm propria noastră într-un amestec de Actionscript și Javascript.

0
adăugat

În prezent, folosesc dhtmlxGrid și avem funcționalitatea de copiere / lipire Excel. dhtmlXGrid este cel mai complet pachet de pachete JavaScript grilă pe care l-am găsit.

On their website, dhtmlXGrid claims to support Clipboard functionality in the Professional version. (However, I noticed the Sample on their site isn't working on my Firefox. EDIT: It's probably the permissions issue that Nathan mentioned.)

În orice caz, trebuia să facem niște eforturi suplimentare pentru a obține funcția exactă de copiere și lipire Excel dorită. Am trebuit, în esență, să ignorăm o parte din funcționalitatea lor pentru a obține comportamentul dorit. Sprijinul lor a fost destul de bun pentru a ne ajuta să găsim o soluție.

Deci, pentru a vă răspunde la întrebarea dvs., ar trebui să le puteți obține să accepte copierea și lipirea dacă achiziționați versiunea Professional. Vă avertizez că este posibil să fie nevoie de o muncă suplimentară pentru a regla comportamentul.

În general, sunt mulțumit de dhtmlXGrid. Folosim multe dintre caracteristicile lor. Sprijinul lor este destul de bun. De obicei, ei iau o zi să răspundă, deoarece sunt în Europa (cred). Iar Javascript este, prin însăși natura sa, o sursă deschisă, așa că mă pot scufunda întotdeauna când trebuie.

0
adăugat

Nu mi-ar placea sa fiu Capitan Obisnuit aici ... dar ce ziceti de un control vechi simplu .NET Gridview? Puteți copia datele din Excel în el și din el ... și îl puteți rula pe orice sistem cu platforma .NET instalată.

0
adăugat