Care este cea mai bună soluție de procesare online a plăților?

Ar trebui să fie disponibile companiilor non-S.U.A., ușor de configurat, fiabile, ieftine, personalizabile etc. Care sunt experiențele dvs.?

0
fr hi bn

13 răspunsuri

Ei bine, de ieftine, vrei să spui taxe de procesare sau taxe lunare? De asemenea, aceasta este pentru tranzacții micro sau normale? PayPal, din experiența mea, este o alegere bună, deoarece oferă atât servicii de procesare a plăților la nivel profesional, cât și servicii profesionale, care se potrivesc cu cele mai multe nevoi.

0
adăugat

Aș spune paypal sau GoogleCheckout .

Google Checkout este fie 2% + .20 USD, fie gratuit, în funcție de suma pe care o cheltuiți pentru AdWords. Dacă cheltuiți un dolar pe adWords, următorul dvs. $ 10 în Google Checkout este gratuit.

Paypal is 1.9% to 2.9% + $0.30 USD (2.9% for up to $30,000/month, 1.9% for more than $100,000/month)

Fără factoring în centile de 20/30, Paypal este doar puțin mai ieftin dacă vinzi peste 100.000 de dolari pe lună și nu cheltuiți nimic pe AdWords.

0
adăugat
Google checkout este numai din SUA
adăugat autor Michiel de Mare, sursa
Problema pe care am văzut-o cu Google Checkout este că ei vor să controleze totul? adică ca comerciant online, le trimiteți coșul dvs. de cumpărături, le arată clientului și solicită plata și apoi trimit coșul de cumpărături înapoi la dvs. cu informații de plată. Acest lucru poate face o mare durere în fund pentru a se integra.
adăugat autor Dan Udey, sursa

Epoca este destul de mare și disponibilă în SUA și UE:

http://www.epoch.com/en/index.html

Totuși, nu știu despre condițiile lor.

0
adăugat

eSellerate

dacă este vorba de chestii digitale pe care le vândem, vă recomandăm http://www.esellerate.net/ . au un suport frumos pentru plata pe site, livrarea numerelor de serie la vânzare și chiar au API, astfel încât să puteți integra procesul de achiziție în aplicația dvs. în cazul în care este o aplicație desktop.

0
adăugat

M-am uitat la WorldPay și SecPay în trecut; trebuie să știți ceapa pentru a le folosi competent, cred - dacă doriți o integrare foarte frumos, în orice caz.

0
adăugat

Am folosit CyberSource în trecut și am avut o experiență bună. Acestea suportă mai multe interfețe, inclusiv SOAP, funcționează la nivel internațional și au o interfață web destul de bună.

Nu sunt sigur, însă, de un preț ieftin.

http://www.cybersource.com/products_and_services/global_payment_services/credit_card_processing/

0
adăugat

Ar trebui să merg cu paypal. Am folosit-o în trecut, și într-adevăr destul de nedureroasă. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont și este automat disponibil pentru dvs.

0
adăugat
Paypal este o modalitate excelentă de a începe o afacere mică, dar cred că este periculos să construiți o afacere în jurul acesteia, în special în cazul facturării recurente etc. Ele sunt celebre pentru conturile persoanelor înghețate pentru a face recenzii de fraudă care sunt lungi și necesită o mulțime de documente . Am avut câteva experiențe proaste cu un cont înghețat, în care toate plățile de intrare către afacerea dvs. vor înceta și nici nu veți avea acces la banii proprii. Aveți control mult mai puțin, așa că nu cred că este ideal pentru o afacere "reală". E bine să scoți ceva repede, t
adăugat autor Brian Armstrong, sursa
Nu știu de ce acest lucru ar fi scăzut. Eu folosesc și în comparație cu Amazon sau Google de integrare cu URL / notificare este un snap. Google necesită SSL pe site-ul dvs. și numai în SUA și Amazon este un proces complicat complicat, de asemenea. PayPal funcționează bine.
adăugat autor Tim, sursa
Am folosit API-ul pentru plăți recurente timp de mai mulți ani și nu sunt deloc mulțumiți. Odată, au schimbat schema de numerotare de referință fără să ne spună chiar asta, ceea ce înseamnă că atunci când primim mesaje cu privire la plăți, aceștia se refereau la un ID diferit de cel pe care l-au dat atunci când am creat abonamentul original. Cine ar face asta? De asemenea, suportul tehnic este mai rău decât inutil. Și este nevoie de zeci de secunde pentru a vă conecta la site-ul lor, încă un minut sau altul pentru a face orice fel de căutare. Sunt într-adevăr un dezastru.
adăugat autor farhadf, sursa

http://www.authorize.net/ works well. This type of solution would allow your customer to enter his/her credit card directly.

0
adăugat

alertpay looks great low fees (compared with paypal), supports more countries , developers center

0
adăugat
5% + 0.25c pentru o tranzacție? Plus retrageți taxele? Nu numesc aceste "taxe reduse"
adăugat autor iBiryukov, sursa

Nu puteți răspunde cu adevărat la acest tip de întrebare cu un text de tipul "Îmi place" introduceți numele aici ". Răspundeți la tipul de răspuns deoarece, la fel de multe lucruri, este un echilibru, iar motivele pentru alegerea unei soluții de procesare a plăților tind să fie complexe.

Volum / valoare

Cel mai important factor în alegerea unui serviciu securizat de compensare a plăților (persoanele care se vor conecta la rețelele bancare și vor șterge banii pentru dvs. - se vor referi la acestea ca la SPCS) reprezintă numărul de widgeturi pe care le veți vinde cu ce costuri. Modelele de tarifare ale tuturor furnizorilor SCPS se bazează în jurul acestei ecuații. Acest lucru dictează economia utilizării serviciului, care este aproape întotdeauna cel mai important factor.

De exemplu, în Marea Britanie securetrading.net au o taxă anuală mare și valori minime tranzacții minime (a fost o vreme de când am au văzut numerele exacte și nu o fac imediat vizibile pe site, dar acest lucru este doar pentru ilustrare), ceea ce face ca acesta să fie una dintre cele mai scumpe soluții de a utiliza dacă . Majoritatea clienților mai mici vor intra în acest model. Valoarea mare este cu adevărat ceva peste câteva dolari. Volumul redus este în general ceva mai mic de zeci de mii de unități pe lună. Cu toate acestea , dacă desfășurați un serviciu de donații în urma unui dezastru ecologic internațional (volum mare foarte ), atunci acestea devin una dintre cele mai ieftine.

Factor în această costuri de instalare (relativ ridicat), și costul de a lega serviciul în site (în caz SecureTrading este foarte ușor de făcut, dar încă mult mai greu decât adăugarea unui buton PayPal) și începeți să construiți o adevărată imagine.

Pe de altă parte, un serviciu, cum ar fi PayPal , are costuri foarte mici de instalare (nu se plătește nici o taxă, integrate), dar costurile relativ mari ale tranzacțiilor. Este minunat pentru tranzacții cu valoare mare / volum redus.

Banca

Există două categorii principale de servicii de compensare a plăților - Biroul și Banca Acvizată.

În Marea Britanie, cel puțin NetBanx , SecureTrading și WorldPay oferă atât servicii bancare achiziționate, cât și servicii de birou. ProtX și SecPay oferă numai servicii achiziționate de bănci. PayPal și ilk funcționează ușor în afara celor două definiții (consultați Protecția de mai jos).

Serviciul Bank Acquired se ocupă de contul dvs. bancar obișnuit și eliberează fondurile direct în acesta. Pe lângă faptul că vă taxați pentru acest serviciu, banca dvs. va lua și o felie, de obicei aceasta este mai mult decât taxa pe care furnizorul de servicii SPCS o va percepe, deci este de fapt banca care devine factorul decisiv.

Unele bănci vor lucra numai cu furnizorul preferat. În Regatul Unit, majoritatea băncilor doresc să aveți un cont de comerciant separat chiar dacă aveți deja un cont de comerciant cu aceștia.

Îi spun mereu clienților să facă cumpărături, deoarece acest lucru va face o mare diferență în ceea ce privește cât de mult le poate aduce riscul de comerț electronic. Toate băncile nu sunt create egale.

Serviciile Biroului funcționează eficient ca bancă în același timp cu furnizarea serviciului de compensare. Ei au fost populare într-un moment în care băncile nu au înțeles conceptul de Internet și ar prefera tranzacții să fie cizelat în tablete de piatră dacă au luat drumul lor. Adesea, alegerea între un serviciu de birou și un serviciu bancar achiziționat este făcut pentru tine în funcție de circumstanțe.

Istoria tranzacțiilor

În multe țări (inclusiv în Marea Britanie), majoritatea băncilor nu vă vor oferi un cont de comerciant până când nu tranzacționați pentru o anumită perioadă de timp (2 ani în Marea Britanie). Singura opțiune este atunci un serviciu de birou.

Fluxul de numerar

Cele mai multe servicii ale Biroului vă vor menține banii în numerar ca garanție împotriva "acuzațiilor de plată".

Dacă îmi vinzi un Ferrari și sunt îngrozit să aflu că mi-ai vândut o mică jucărie de metal, decât 1,5 tone de pasiune auto italiană pe care mă așteptam, mă voi plânge la compania mea de carduri de credit, care îmi va restitui și apoi va urmări furnizorul de servicii comerciale pentru o rambursare. Ei vor trebui să le acorde rambursarea și apoi să vă alunge pentru bani.

It's therefore in their interests to hold on to your money for a period of 4-6 weeks to protect against this. If you sell services or goods with no capital outlay (software for instance), then you can afford this. If on the other hand, you really are having to pay your luxury car importer to provide you with stock, then Fluxul de numerar becomes very important and you're going to need a bank acquired service where you can be paid immediately.

Protecţie

Un dezavantaj major al serviciilor PayPal și al serviciilor similare este acela că nu este acoperit de aceleași reglementări care guvernează cardurile de credit.

Pur și simplu, dacă cumpărați ceva pe un card de credit, furnizorul dvs. de card este responsabil pentru a vă asigura că obțineți ceea ce ați plătit (în general vorbind, în majoritatea țărilor nu constituie consultanță juridică etc.) și dacă aveți o problemă cu achiziția dvs. vă va restitui foarte repede și apoi veți merge și veți urmări persoana pe care ați plătit-o.

This is the kind of Protecţie you hear about when Leo Laporte advertises American Express on his podcasts. It is a "Good Thing"TM. You don't have that Protecţie with PayPal because when you use your credit card on PayPal, you are actually buying PayPal's service. So, even if you are mis-sold a product, the person you paid for the service (PayPal) didn't mis-sell, they provided the service you paid for. This breaks the chain.

PayPal nu au o obligație legală de a vă proteja în același mod, iar înregistrarea lor cu privire la rambursarea clienților răpiți este mai mică decât spangly. Cred că au "Caveat Emptor" pe pereții biroului lor principal. :)

Eu nu dising PayPal, acestea sunt cu mult înainte de curba pe multe alte caracteristici de securitate, ci doar un alt factor să aibă în vedere.

End-to-end integrare

Diferite servicii diferă prin ușurința integrării. Doamne, ele diferă. Mă ocup de ceva timp acum să fac o integrare HSBC. Prefer să am un canal rădăcină. Unele dintre sisteme fac ipoteze mari cu privire la modul în care trebuie să lucrați cu ele și sunt prost concepute sau inflexibile. Retro-montarea lor pe un site activ poate fi foarte dureroasă. Unele dintre ele sunt frumoase și ușor de utilizat (și nu neapărat mai puțin sigure). Cea mai mare diferență este modul în care alegeți să vă integrați.

Majoritatea serviciilor se integrează permițându-vă să redirecționați către un site securizat unde clientul dvs. completează detaliile. Acestea sunt redirecționate înapoi la o pagină de pe propriul dvs. site cu rezultatele tranzacției. Acest lucru funcționează bine în majoritatea cazurilor și este cel mai ușor de integrat.

Când cumperi ceva pe Amazon, nu te redirecționează către WorldPay, sau PayPal cu toate acestea. Dacă doriți o integrare de la capăt la celălalt, majoritatea serviciilor vor lăsa comunicarea să se întâmple în spatele scenei. Site-ul dvs. propriu trebuie să aibă un certificat decent server sigur, desigur, iar integrarea este neapărat mai complexă.

Reputatie

Acesta a fost faptul că PayPal a fost folosit pe site-uri dinky. Nu l-ai prinde pe Amazon. Această percepție sa schimbat mult și, de fapt, în unele sensuri, PayPal face mai bine securitatea decât majoritatea. Dacă audiența se așteaptă să vadă PayPal și le dați un alt serviciu, atunci vă puteți pierde personalizat sau invers. În prezent, mulți comercianți oferă clienților posibilitatea de a alege.

Furnizori din Regatul Unit

  • WorldPay. Well established. Bureau and bank acquired. Relatively high transaction costs and annual costs. Fairly easy to integrate. Owned ultimately by Royal Bank of Scotland.
  • SecPay. Bank Acquired. Low per transaction cost and low annual cost and flexible payment models.
  • ProtX. Bank Acquired. Low per transaction cost and low annual cost, flexible payment models. Can be quite demanding to integrate.
  • HSBC. Bank Acquired. Low per transaction cost. High set up and annual costs. Very inflexible to integrate.
  • SecureTrading. Bureau and Bank Acquired. Low per transaction cost but high setup and annual costs. Was a doddle to integrate last time I used it (9 years ago!)
  • NetBanx. Bureau and Bank Acquired. Haven't used since 1996 so can't comment!

Și, desigur, PayPal , Google Checkout și Amazon FPS merită să fie uitate și merită un întreg răspuns la propriu!

rezumat

Ți-am spus că nu era așa de simplu! De obicei, ca dezvoltatori, nu suntem în poziția de a alege pentru noi înșine, iar aceste decizii ar trebui să fie determinate de nevoile de afaceri ale angajatorului / clientului nostru.

Cele mai multe proiecte de comerț electronic ar începe cu PayPal sau altele similare. Când afacerea obține ordine suficientă pentru a economisi bani prin trecerea la un alt serviciu, atunci ei au destui bani pentru a plăti comutatorul.

Declarație de respingere a răspunderii: Sunt bazată pe Marea Britanie și am efectuat multe integrări cu o întreagă serie de astfel de servicii de-a lungul anilor, însă piața se schimbă tot timpul și lucrurile s-au schimbat și kilometrajul poate varia! Nu sunt un avocat sau contabil, iar dacă îmi iei sfatul nu e vina mea:)

0
adăugat
Amazon FPS URL-ul este acum - aws.amazon.com/fps
adăugat autor steve, sursa

Google Check-out nu este disponibil pentru companiile din afara SUA. Nu mi-am dat seama acest lucru până în ultimele etape ale cercetării mele, așa că mi sa părut destul de enervant (având în vedere că era foarte ușor să lucrezi și foarte bine documentat).

Din păcate, pentru a face ca lucrurile să fie cât mai convenabile pentru utilizatorii finali, sunteți destul de blocat cu având pentru a sprijini Paypal. Nimeni altcineva nu se apropie de utilizatorii înregistrați.

0
adăugat
sau ați putea utiliza oricare dintre cele mai bune gateway-uri de plată prin card de credit. Acestea vor funcționa de obicei cu Visa și Mastercard și pot fi de obicei configurate pentru a lucra cu American Express, Diners Club, JBC etc.
adăugat autor reefnet_alex, sursa

Am cercetat Google Checkout. Dacă aveți nevoie de abonamente (plăți recurente) ca mine - Google Checkout are, dar este încă în versiune beta. Așadar, în funcție de momentul în care doriți să mergeți în viață și de nevoile dvs., poate doriți să folosiți altceva.

0
adăugat

Încercați AlertPay, au taxe foarte competitive.

0
adăugat