Visual Studio "Nu am putut începe depanarea pe serverul web. Serverul web nu a răspuns în timp util."

Obținerea următoarei erori destul de regulat la compilarea în Visual Studio și rularea aplicației mele web:

"Serverul web nu a putut răspunde în timp util, deoarece un alt program de depanare este deja atașat la serverul web".

În mod normal, acest lucru se întâmplă după ce ați depanat deja aplicația. Din linia de comandă execut "iisreset / restart" și remediază problema.

Cum pot împiedica acest lucru să se întâmple în primul rând?

0
fr hi bn
S-ar putea să aveți instalat un plugin care nu se comportă așa de bine în mediul VS. Verificați acest comentariu aici .
adăugat autor Pejvan, sursa
Mulțumesc, resetarea a funcționat.
adăugat autor Jeremy Ray Brown, sursa

15 răspunsuri

Se pare că probabil că ați lovit F5 în Visual Studio când primiți această eroare?

Există câteva lucruri pe care le puteți încerca. Cel mai ușor este să apăsați pe butonul Stop înainte de a apăsa pe F5. Opțional, când ați terminat de depanat și începeți să faceți modificări, accesați meniul Debug și alegeți Opriți depanarea sau Terminați tot .

0
adăugat

Se pare că ceva consumă resursele serverului dvs. web. Poate că aveți niște resurse (handlers de fișiere, proxy-uri wcf) care sunt deschise și nu sunt închise? Mi sa întâmplat acest lucru în mod specific când nu închid conexiunile client proxy WCF.

Problema nu este neapărat că aveți un debugger atașat, ci doar că serverul web nu răspunde în timp util. Rețineți că mesajul spune "Acest poate se datorează faptului că un alt depanator este atașat".

0
adăugat

Am constatat că acest lucru se întâmplă dacă fac o depanare cu Firefox ca browserul meu. Când ieșesc din Firefox, sesiunea de depanare VS2005 / 8 nu se termină. Nu am găsit o soluție pentru acest lucru (încă).

Dacă acesta este ceea ce se întâmplă cu dvs., atunci o soluție mai rapidă decât executarea iisreset este să apăsați Shift-F5 atunci când în Visual Studio și acest lucru va termina sesiunea curentă de depanare. Apoi puteți lovi F5 și aceasta va începe o nouă sesiune de depanare.

0
adăugat
nu sunt sigur de această soluție, ideea este că nu puteți începe depanarea, Shift F5 nu a rezolvat problema pentru mine, deoarece sesiunea de depanare a fost deja oprită și nu pot începe una nouă.
adăugat autor Alberto Montellano, sursa
Vă mulțumim pentru răspuns - am fost în situația în care Firefox a fost închis, Chrome a fost închis, VS2012 a fost repornit, apoi computerul meu a fost repornit și încă având această eroare. În final, o repornire a IIS a fixat-o.
adăugat autor WheretheresaWill, sursa

I just solved this problem on my machine. My problem is that I upgraded IE 9 To IE 10 and I got this error. Solution : Remove IE 10 and downgrade to IE 9. Go to "Programs and Features" --> "View recent updates" --> find IE 10---> Uninstall it-->reboot--->ie 9 is back--->debug--->works OK.

0
adăugat
Nu este o soluție, cu siguranță?
adăugat autor Moose Factory, sursa

Am intrat în această problemă când încercam să depan în (2) soluții separate în VS.NET și ambele utilizau serverul Web IIS pentru a lansa aplicația. Prima aplicație va începe, dar toate aplicațiile ulterioare care au început, de asemenea, care rulează prin intermediul IIS, vor afișa apoi acea eroare. Se pare că poate depana doar o singură aplicație prin intermediul VS.NET găzduit în IIS la un moment dat.

Soluția: executați proiectul 1 din VS.NET (plasați orice punct de întrerupere necesar) și porniți aplicația secundă direct din IIS (nu VS.NET). Punctele de întrerupere în aplicația 1 (care rulează în VS.NET) vor fi lovite la accesarea aplicației 2 (a rulat direct din IIS).

0
adăugat

Folosim un alt mod de depanare, nu mai folosim niciodată F5.

Utilizăm un tip de macro cum ar fi: http://blogs.conchango.com/howardvanrooijen/archive/2007/06/24/Attach-to-Web-Server-Macro-for-Visual-Studio.aspx ( Pe care le-am legat la F6).

În acest fel, pur și simplu atașați aplicația de depanare la IIS. Este (în funcție de dimensiunea proiectului) mult mai rapid pentru a te face modificări, compila un singur proiect pe care ați modificat și atașați din nou debugger.

0
adăugat
Linkul este spart - altcineva a primit o mostră macro?
adăugat autor Graham Laight, sursa

This answer will only apply if you are running your solution through IIS. You will know if this applies to you IF you open up your website/project by doing the following: From within visual studio-->Open Website--> Local IIS -->Select your project

Această eroare A lovit fundul meu timp de 4 ore, dar în cele din urmă am găsit un răspuns. Am încercat mai întâi iisreset / restart. Acest lucru părea ușor de ajutor, dar totuși a primit aceeași eroare.

What worked for me was going (xp machine) to add/remove programs --> Add/Remove Windows Components--> Click on IIS--> Click on "Details". Be sure to have Front Page Extensions installed if you are debugging through IIS.

0
adăugat

soluție: accesați managerul de activități și finalizați procesul aspnet_wp.exe înainte de a rula aplicația

0
adăugat
Aceasta este singura soluție care a lucrat pentru mine. (Cu excepția faptului că am terminat WebDev.WebServer.EXE în schimb.)
adăugat autor Buh Buh, sursa

Dacă toate răspunsurile nu funcționează pentru dvs., trebuie doar să terminați procesul tuturor componentelor asociate în managerul de activități. Asta a fost pentru mine.

0
adăugat

Am văzut acest mesaj prima dată în viața mea și am fost foarte confuză în legătură cu ceea ce se întâmplă, deoarece nu este destul de evident ce să fac.

Am fugit iisreset și a durat doar o secundă pentru a termina executarea, și boom, m-am întors în joc.

P.S. Eu folosesc crom

0
adăugat

Acest lucru mi se întâmplă destul de puțin în VS 2010 Express - De obicei, deoarece debuggerul a încetat să răspundă. Faceți clic dreapta pe bara de activități Windows, selectați "Start Task Manager". Mai mult decât probabil, depanatorul ASP.NET va afișa o stare "nu răspunde". Selectați-l și pur și simplu terminați procesul.

Terminat!

0
adăugat

Cu mine sa întâmplat când IE a fost actualizat la o versiune mai nouă, a mers la Actualizări instalate, a eliminat versiunea nouă a IE, după ce computerul a repornit s-a întors la versiunea veche și problema a fost rezolvată de depanare

0
adăugat

Apăsați Shift + F5 atunci când în Visual Studio și acest lucru va termina sesiunea curentă de depanare. Apoi puteți lovi F5 și aceasta va începe o nouă sesiune de depanare.

sau

închideți aplicația, resetați i, apoi deschideți aplicația și rulați-o

0
adăugat

Pentru mine am avut două studiouri vizuale deschise. Debuggerul a fost deja atașat la un alt studio vizual :). Am oprit-o pe prima și am reușit să mă atașez la al doilea studio vizual.

0
adăugat
Aceasta a fost aceeași problemă pe care am avut-o, mulțumită.
adăugat autor Chris, sursa
Destul de simplu, dar am trecut cu vederea, mulțumesc
adăugat autor Sarvesh, sursa

După ce am încercat toate soluțiile propuse aici și în alte locuri (cel puțin 10 abordări diferite), singura opțiune care a funcționat pentru mine a fost:

  • ștergeți site-ul web și aplicația de pe IIS
  • creați din nou site-ul web și aplicația de pe IIS (în cazul meu, tot exact aceeași config ca înainte)

PS: Folosesc VS 2013 și IIS 7.5 (Win7).

Sper că asta salvează pe altcineva câteva ore.

0
adăugat