Generarea automată a diagramei de baze de date MySQL

M-am săturat să deschid Dia și să creez o diagramă a bazei de date la începutul fiecărui proiect. Există un instrument acolo care mă va permite să select tabele specifice și apoi să creez o diagramă de baze de date pentru mine pe baza unei baze de date MySQL? De preferat mi-ar permite să editez diagrama după ce nu s-au setat cheile străine ...

Iată ce ilustrez diagrama (vă rog să scuzați designul oribil al datelor, nu l-am proiectat. Să ne concentrăm asupra conceptului diagramei și nu pe datele reale pe care le reprezintă pentru acest exemplu;)):

diagram see full size diagram

0
fr hi bn
@Lundin cu 262 upvotes pentru această întrebare, este comentariul dvs. care pare a fi în afara subiectului.
adăugat autor wobbily_col, sursa
"Întrebările care ne solicită să recomandăm sau să găsim o carte, un instrument, o bibliotecă de software, un tutorial sau o altă resursă în afara site-ului sunt sub-topic pentru Stack Overflow deoarece tind să atragă răspunsuri și spam. până acum pentru a rezolva aceasta. "
adăugat autor Lundin, sursa
puteți utiliza designerul phpmyadmin
adăugat autor Tamer Awad, sursa

7 răspunsuri

Încercați MySQL Workbench, fostul DBDesigner 4:

http://dev.mysql.com/workbench/

Aceasta are un mod de "Reverse Engineering Database":

introduceți descrierea imaginii aici

0
adăugat
@James: Încă funcționează bine, faceți clic pe Download Workbench 5.2.16 (colțul din dreapta sus), apoi pe "Nu vă mulțumesc, mă duceți la descărcări" și ar trebui să funcționeze - cel puțin pentru Windows, nu au încercat nici o altă platformă .
adăugat autor Michael Stum, sursa
Are 7 zile sau mai mult pentru a fi aprobat pentru descărcare ...? : /
adăugat autor ingh.am, sursa
Rețineți că acest lucru este în arhivele Ubuntu ca MySQL-Workbench.
adăugat autor mlissner, sursa
Lucrez la o bază de date cu 545 de tabele și 16 vizionări. Se pare că acest aspect este limitat la o dimensiune fizică a hârtiei și nu pare să fie de 100 "x200". Există o modalitate de a structura diagrame foarte mari?
adăugat autor jocull, sursa
Nu trebuie nici măcar să vă conectați la baza de date pentru aceasta. Exportați baza de date MySQL utilizând opțiunea "numai structură". În MySQL Workbench mergeți la "File -> New Model", apoi pe "File -> Import -> Inginer inversat MySQL Create Script ..." și bifați caseta "Place objects imported on a diagram".
adăugat autor Liam, sursa
Am 237 de mese. pare să funcționeze și să genereze diagrama, dar nu poate face auto-layout și apoi se prăbușește.
adăugat autor Rudolf Olah, sursa
@michael-stum Am găsit MySQL workbench foarte util, dar constatăm că funcția bazei de date inginer inversă nu leagă automat tabelele astfel încât tabelele necesită încă rearanjare.
adăugat autor David LeBauer, sursa
Asta mi-a salvat orele de lucru. Avea un db intenționat pentru care aveam nevoie de o documentație și o diagramă vizuală pentru cei care nu înțelegeau lucrurile. Ați luat câteva minute. MULȚUMESC!
adăugat autor DevNinjaJeremy, sursa
acest lucru arata ca un overkill pentru mine
adăugat autor Blauhirn, sursa
Veți găsi acest lucru în meniul "Bază de date -> Inginer invers" sub tab-urile DB.
adăugat autor h2ooooooo, sursa
Acest lucru este minunat ... Am facut doar 2 misiuni pentru facultate simultan :) Dorim sa stiu despre asta acum cateva saptamani!
adăugat autor alexander7567, sursa
Tabelele mele au nume de câmp non-standard. Caracteristica inversă de inginerie nu a funcționat deloc. Nu contează cu adevărat pentru mine. Consider că este problematică legarea manuală a tabelelor la câmpurile corecte. În ansamblu, aplicația nu este cu adevărat comercială. Oricine consideră că este util să ne comunicați.
adăugat autor Andy, sursa
De obicei, nu am probleme cu programul - apoi din nou am început să fiu mai bun să-mi normalizez mesele și să nu fac nimic "creativ" când am început să-l folosesc. Diagramele pe care le creează sunt drăguțe. Gripa pe care o am cu asta este că trebuie să mișc reprezentările fiecărei mese în poziție, totul are nevoie cel puțin de un tweak. Acestea fiind spuse, pentru a fi rapide și murdare nu se rearanjează doar pentru mine, eu folosesc SchemaSpy. Banda de lucru este destul de profesională și este excelentă pentru a oferi oamenilor care au nevoie de o suprafață superbă. Atenția este că este nevo
adăugat autor BradChesney79, sursa

Cred că DB Designer face ceva de genul asta. Și cred că au și o versiune gratuită.

edit Never mind. Michael's link is much better.

0
adăugat

Încercați MySQL Maestro . Lucrează minunat pentru mine.

0
adăugat

Recent am inceput sa folosesc http://schemaspy.sourceforge.net/ . Utilizează GraphViz și mă consideră a avea un echilibru bun între utilitate și simplitate.

0
adăugat
Și eu o folosesc este un instrument excelent, aici cum să-l configurați progrnotes.blogspot.com/2011/05/…
adăugat autor Sergey, sursa
+1 Acesta a fost singurul instrument care a făcut ceea ce am vrut: generarea documentației DB la momentul eliberării în mod automat.
adăugat autor Lennart Rolland, sursa
@DamirOlejar trebuie să aveți instalat un grafic stabil (alias dot), nu vă recomand să îl compilați singur. acest lucru va duce la o altă versiune care nu recunoaște png-urile și astfel va eșua schemaspy. / oricum, odată ce este setat, acest instrument este destul de elegant +1
adăugat autor Blauhirn, sursa
@Blahurim, +1 pentru un răspuns, dar de mult timp a trecut de atunci și nu am timp să-l testez. Mulțumesc, sper că ajută pe altcineva.
adăugat autor Display Name, sursa
Mă lovește cu o mulțime de erori pe care le primesc și cu instalările pe care trebuie să le fac pentru a funcționa pe Linux.
adăugat autor Display Name, sursa
@Reinderien Vă mulțumim pentru sugestie. Este un instrument minunat! De asemenea, a fost utilă intrarea în blogul Sergey.
adăugat autor ajitomatix, sursa
schemaspy creează schema de interfață (a se vedea schemaspy.sourceforge.net/sample ), care este doar fișiere html statice care pot fi stocate și folosite peste tot. MySQL Workbench nu creează schema de interfață (doar fișiere de imagine sau pdf), iar peste acestea nu se rearanjează automat tabelele. Pentru automatizare (construcțiile pe timpul nopții creează o schemă actualizată), schemaspy se potrivește și facturii, deoarece este în întregime linia de comandă.
adăugat autor Long Vu, sursa

Modul "Bază de date cu inginer invers" în Workbench este doar o parte din versiunea plătită, nu cea liberă.

0
adăugat
Dacă ar fi adevărat, nu mai este.
adăugat autor Ian Hunter, sursa
Acesta funcționează bine pe o copie proaspătă, gratuită a Workbench descărcată astăzi.
adăugat autor Guy Rixon, sursa
Da, funcționează în versiunea gratuită, dar din moment ce este destul de conștient de modificarea schemei pentru anumite tipuri de relații, așa că nu este la fel de utilă cum credeți că ați documentat o schemă existentă care nu respectă convențiile acesteia.
adăugat autor jerseyboy, sursa
Nu sunt sigur de unde să găsesc versiunea de bench sql cu fila de inginerie inversă, deoarece pe link este acceptată doar pe versiunea comercială și nu pe comunitate dev.mysql.com/doc/workbench/ro/wb-data-modeling-menus.html :(
adăugat autor Dreamweaver, sursa

Pe un Mac, SQLEditor va face ceea ce doriți.

0
adăugat

Încercați SchemaBank . Ei susțin și ingineria inversă.

0
adăugat
MySQL - comunitatea Română
MySQL - comunitatea Română
19 participanți

Comunitatea română a programatorilor MySQL.