Cum să contribuiți codul la un proiect Open Source?

Dacă urmăriți un proiect Open Source și doriți să contribuiți la modificările de cod, ce va trebui să faceți?

0
fr hi bn

9 răspunsuri

Depinde de proiect, cum și unde este găzduit. Cel mai bun lucru este să găsiți un contact și să îi trimiteți un e-mail sau să vedeți dacă există o listă de discuții pentru dezvoltatori.

0
adăugat

Mi-aș petrece timpul să-l cunosc pe oameni mai întâi. De obicei, ei au o cameră de chat IRC în care toată lumea este inactiv. Petreceți câteodată cunoașterea oamenilor, studierea codului, revizuirea documentației, apoi, dacă simțiți că sunteți potrivită pentru proiect, începeți să contribuiți la remedierea erorilor. Nu încercați să adăugați noi caracteristici la început. În general, acestea nu vor fi acceptate.

De asemenea, urmăriți această discuție pe teme de tehnologie Google despre Cum să vă protejați proiectul Open Source de la oamenii otrăviți >. Te va învăța ce să nu faci.

0
adăugat
Link spart (6 ani, nu e de mirare). Fix.
adăugat autor Francisco Presencia, sursa
Iată cum pot contribui t open source: Creați un proiect folosind acea sursă deschisă și, atunci când constatați că altceva poate fi adăugat în acea sursă deschisă pentru a fi utilizat de cei care o utilizează. Creați această caracteristică și aceasta este contribuția dvs. la open source.
adăugat autor Baimyrza Shamyr, sursa

Cel mai bun mod de a face acest lucru este să vă prezentați astfel: "Bună, Iată o eroare / caracteristică și iată un plasture care o corectează / o implementează".

Sunt pe o serie de proiecte open source și există o mulțime de oameni cu cele mai bune intenții de a ajuta, dar care nu fac niciodată nimic, deci, dacă apare cu codul de lucru, veți fi considerat mult mai valoros.

0
adăugat

Lucruri de genul asta au fost simple.

A existat o listă de discuții pentru utilizatori și una pentru dezvoltatori. Dacă vedeți o problemă și o puteți rezolva, reparați-o și apoi executați Patch-ul lui Larry Wall și trimiteți patch-ul rezultat în lista de distribuitori cu o explicație rapidă a ceea ce face. În general, un dev cu acces la scriere la CVS (sau în zilele reale în care floppy proiectul a avut loc); ar verifica lucrurile peste și dacă patch-ul dvs. face ceea ce se spune pe staniu și nu rupe nimic altceva intră în arborele sursă propriu-zis.

Aceste zile există multe, multe alte proiecte care utilizează dezvoltarea deschisă și o mulțime de ele sunt conduse de oameni care nu au derulat niciodată un proiect software înainte de a lăsa la o parte unul deschis, astfel încât lucrurile să fie mai dificilă. În general, trimiterea unui patch pe cineva care face o mulțime de dev în zona potrivită a proiectului primește ochii potriviți privindu-i rapid chiar și astăzi. O răsfoire a depozitului online vă va spune celor care fac munca mai degrabă decât cei care își fac numele pe prima pagină a site-ului Web, contactați-i mai întâi pe acei băieți :)

0
adăugat

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să contactați principalii oameni care conduc proiectul open source. Întrebați-i dacă este bine să contribuiți la cod și să mergeți de acolo.

Simpla scriere a codului dvs. îmbunătățit și apoi acordarea acestuia poate duce la respingerea codului dvs.

0
adăugat

Luați discuții în IRC sau navigați prin grupurile de știri dacă au una. fă-te cunoscut. Este posibil să trebuiască să trimiteți patch-uri către un grup de știri înainte de a vi se da un cont de prezentare.

Familiarizați-vă cu standardele de codificare, tipurile de patch-uri (de ex. Unified diff) și efectuați o copie a CVS sau SVN în cazul în care permit accesul anonim.

0
adăugat

Alte câteva lucruri de reținut:

  • Asigurați-vă că dețineți de fapt codul pe care doriți să-l contribuiți înapoi, și nu angajatorul sau clientul pentru care ați făcut modificările. Verificați-vă contractul de muncă sau contractul de servicii dacă există o posibilitate să vă aflați într-o astfel de situație.

  • Investigați dacă există un proces de atribuire a proprietății intelectuale pe care dezvoltatorii preferă să îl treacă pe contribuabili. Aceste zile multe proiecte Open Source au astfel de sarcini, astfel încât toate drepturile asupra codului din proiect să poată fi deținute de proiectul însuși și / sau de sponsorul acestuia.

Ambele sunt importante atunci când vine vorba de protejarea dvs., a proiectului și a oricui doriți să utilizați sau să construiți pe proiect în aval de reclamații legate de codul pe care l-ați scris.

0
adăugat

După cum au afirmat posterele anterioare, este o problemă pentru proiect. Veți descoperi că unii sunt mai deschiși spre schimbare decât alții. Din punct de vedere mecanic, va trebui să vedeți dacă folosesc SVN (de exemplu pe codul Google) sau CVS (de exemplu, pe sourceforge) și să determinați dacă folosesc un patch sau altă metodă.

A good example of the sort of procedure you might need to employ can be seen on the gimp site: http://www.gimp.org/bugs/howtos/submit-patch.html Note their use of Bugzilla, patch and CVS

0
adăugat

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă implica la o scară mai mică (poate pentru a vă deplasa) OpenHatch are o funcție de căutare baza de date a bug-urilor (sortate în funcție de limbă / cadru), precum și un tutorial excelent pentru a începe.

O altă modalitate de a începe este CodeTriage , care oferă GitHub repos în căutarea ajutorului pentru rezolvarea problemelor deschise care sunt, de asemenea, organizate în funcție de limbă.

0
adăugat
OpenTriage este în jos.
adăugat autor Jens A. Koch, sursa
mulțumiri @ Jens-AndréKoch, s-au schimbat la CodeTriage. Răspunsul a fost actualizat în consecință.
adăugat autor rouma7, sursa