Cum pot încerca unitatea de testare Flex din cadrul IDE sau a unui script de construire?

În prezent lucrez la o aplicație cu interfață scrisă în Adobe Flex 3. Sunt conștient de FlexUnit , dar ceea ce mi-ar plăcea este un test de unitate pentru Ant / NAnt și un alergător care se integrează cu Flex Builder IDE (AKA Eclipse). Există unul?

De asemenea, există alte resurse despre cum să faceți dezvoltarea Flex "pe drumul cel bun" în afară de Cairngorm microarhitectură exemplu?

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Cadrul de testare dpUint are un test de testare construit cu AIR care poate fi integrat cu un script de construire .

Există, de asemenea, kitul de automatizare FlexUnit , care este mai mult sau mai puțin același pentru FlexUnit. Are un macro Ant care face posibilă executarea testelor ca parte a unui script Ant, de exemplu:


  

0
adăugat

Despre cum să dezvolți aplicațiile Flex în modul corect, nu ar arăta prea mult la cadrul Cairngorm. Se pretinde că arată "cele mai bune practici" și așa mai departe, dar aș spune că contrariul este adevărat. Se bazează în jurul utilizării variabilelor globale și a altor lucruri pe care ar trebui să le evitați. Am am subliniat unele din problemele de pe blogul meu .

Aș sugera să vă uitați în schimb la Cadrul Mate , care are o bună documentație și exemple bune pentru a vă ajuta să mergeți. Folosește Flex la întregul său potențial, nu se bazează pe variabilele globale precum Cairngorm și PureMVC și face posibilă scrierea unui cod mult mai decuplat.

0
adăugat

Pe proiectul meu folosim Maven pentru a construi atât Flex RIA, cât și fundalul bazat pe Java. Pentru a construi și testa aplicația Flex folosim pluginurile flex-mojos maven . Ei fac o treabă bună pentru noi și mi-aș recomanda foarte mult să folosesc Maven peste Ant.

That being said, if you're already using Ant it can be a little tricky to transition over to Maven. So if you're in that position I would recommend using the flexunit tasks available here: Ant Task

Ambele biblioteci realizează în mod substanțial același lucru, lansează o aplicație mxml a unui test de alertă flexunit generat într-o fereastră și deschide o conexiune socket înapoi la procesul de construire utilizând un alergător JUnit. Destul de uimitor, funcționează destul de bine. Singura problemă este că nu puteți rula fără cap, deci dacă doriți să rulați construirea de pe un server CI, trebuie să vă asigurați că procesul are capacitatea de a lansa ferestre noi, altfel nu va funcționa.

0
adăugat

O alternativă la FlexUnit este instrumentul de testare AsUnit . Există versiuni pentru actionscript 2 și 3. De asemenea, are o bună integrare cu Sprouts Project , care este un instrument de construcție pentru Flex și Flash similar cu furnica, cu toate acestea utilizează sarcini de rake rubin și include o gestionare excelentă a dependenței de-a lungul liniilor maven.

Nu integrare IDE despre care știu totuși.

0
adăugat