Care este cel mai bun mod de a implementa BDD / TDD în .NET 2.0?

Caut să adaug o aplicație de testare la o aplicație de testare, dar nu pot trece la noile cadre de testare pentru .NET 3.5.

Are cineva o sugestie despre cadrele de testare bune de folosit?

0
fr hi bn
Așteptați, se deschide cuvântul ? Vrei să spui Microsoft Word? Sună foarte ciudat!
adăugat autor Torben Gundtofte-Bruun, sursa

11 răspunsuri

  1. Connect your phone to the computer.
  2. In Windows, click Start > Settings > Control Panel > Scanners and Cameras.
  3. Right-click on "Apple iPhone" > Properties.
  4. Click the tab "Events".
  5. Click the radio button "Take no action". Then OK.

Acum, când conectați telefonul, nu trebuie să se întâmple nimic.

3
adăugat

NUnit este întotdeauna un favorit al meu. Cu toate acestea, dacă utilizați TFS ca sursă de control, vă sugerez să vă lipiți de Microsoft Stack.

0
adăugat

Utilizăm MbUnit și Castelul Windsor .

It well worth looking at John Paul Bodhood's screen casts to get you started. JPB's Blog

0
adăugat

NUnit is available at http://www.nunit.org I would suggest this even when working on the MS stack - the support for non-MS frameworks is happening in the MVC previews which shows a definite movement in the right direction to allow us all to customise our stacks to fit.

0
adăugat

Pentru o bibliotecă de obiecte Mock, am găsit Rhino.Mocks licență BSD fi destul de plăcut.

0
adăugat

Am avut un mare succes folosind NUnit , de asemenea.

Am folosit, de asemenea, NMock atunci când a apărut nevoia de obiecte machete. Ca un bonus suplimentar, fabrica pentru crearea obiectelor mocke se numeste "batjocura".

Pentru a facilita funcționarea testelor de unitate, am folosit TestDriven.NET pentru a rula testele de unitate așa cum am codat. De asemenea, am folosit Controlul de croazieră .NET pentru a viziona SVN și pentru a verifica dacă fiecare comitet nou construiește și trece toate unitățile teste.

0
adăugat
Utilizarea de peste NMock a șirurilor magice face ca aceasta să fie o alegere proastă pentru un cadru de batjocură. RhinoMocks sau Moq sunt alegeri mai bune pentru că se bazează pe tastarea puternică.
adăugat autor Ben Scheirman, sursa

Check out Rob Conery's screencast on BDD using MSpec. Very impressive http://blog.wekeroad.com/mvc-storefront/kona-3/

edit: I now use this approach: http://10printhello.com/the-one-bdd-framework-to-rule-them/

0
adăugat

Va trebui să strig pentru Moq . Este un cadru curat, care vă ajută să vă ghidați în groapa de succes.

Instrumentele de testare încorporate în TFS sunt în regulă, ei vor face treaba, dar pot fi adesea un pic greu de lucrat. Rapoartele generate, acoperirea codului și câteva alte porțiuni sunt deosebit de rele, te fac să te cheli la 22 și nu la 50.

Dacă sunteți foarte iubitor de testare, luați în considerare încercarea unei Integrare continuă. Veți simți durerea de la regresie rapid și potențial vă va ajuta să ajungeți la obiectivul final mai repede.

Indiferent de ce încercați câteva și vedeți care dintre ele este cel mai natural, dacă aveți timp. Coduri de noroc și fericit.

0
adăugat
Nu este neapărat un lucru oribil, dar aveți dreptate, acest lucru ar împiedica un magazin v2.0.
adăugat autor smaclell, sursa
Problema cu Moq este că ea necesită .NET 3.5 deoarece folosește expresii lambda și arbori de expresii.
adăugat autor Michaël Larouche, sursa

Pentru proiectul meu, am folosit NUnit și TestDriven.NET cu un mare succes. Puteți crea o bibliotecă separată doar pentru a găzdui codul dvs. de testare sau puteți să o puneți în executabil sau în bibliotecă. Totul depinde dacă doriți ca codul dvs. de producție să fie interconectat cu codul dvs. de testare.

Pentru depresia prin injectare, folosesc NInject în proiectul meu curent și munca sa excelentă. Dacă utilizați injecția Constructor, nu este necesar să dezordonați codul cu atributul [Inject].

I haven't used a mock library for my .NET 2.0 project but for another .NET 3.5 project I will use Moq

Rețineți că toate acestea funcționează cu .NET 2.0 și versiuni ulterioare. (cu excepția Moq)

0
adăugat

Acesta este probabil un rezumat al celor spuse deja, dar pentru TDD personal folosesc Rhino Mocks și MBUnit. Rhino Mocks este un cadru de batjocură, care este gratuit și open source. Avantajul Rhino Mocks este că nu trebuie să folosim șiruri magice pentru a vă stabili așteptările așa cum faceți în NMock.

Îmi place MBUnit deoarece MbUnit are conceptul de RowTests care vă permit să vă variați intrările în metoda dvs. de testare. De asemenea, MBUnit este disponibil gratuit.

De asemenea, doriți să vă asigurați că ceea ce alegeți pentru cadrul dvs. de testare a unității este susținut de serverul CI (Continuous Integration Server). Nunit este acceptat în mod implicit în Cruise Control.NET și trebuie să faci puțină muncă suplimentară pentru a obține MBUnit să lucreze în ccnet.

Din punctul de vedere al IDE trebuie să aveți TestDriven.NET. TestDriven.NET vă permite să faceți clic dreapta și să executați teste în IDE și suportă MBUnit și Nunit și altele.

NBehave este biblioteca BDD pe care am folosit-o. Nu am folosit niciun altul pentru ca nu le pot compara si contrast cu tine, dar NBehave este sustinut de Gallio de la echipa MBUnit, ceea ce inseamna ca puteti rula testele BDD la fel cum le-ai testa unitatea cu TestDriven.NET.

Mi-ar recomanda, de asemenea, Resharper. Veți găsi o creștere semnificativă a productivității cu ajutorul acestui instrument de refactorizare și de orientare. Vă va ajuta să vă schimbați codul pe măsură ce vă dezvoltați testele.

Sper că acest lucru vă ajută

0
adăugat

Utilizarea nUnit cu TFS nu este prea dificilă. Există chiar și un proiect pe codeplex pentru a implementa acest lucru: NUnit for Team Build care chiar "publică" rezultatele depozitul.

Nu am încercat - dar aș sfătui clienții care au o investiție mare (sau care au o preferință puternică pentru acest instrument peste instrumentul MSTest) în nUnit care sunt interesați să implementeze TFS pentru a continua cu nUnit, spre deosebire de încercarea de a converti toate teste existente.

0
adăugat