Monitorizați un anumit RSS

Pentru toate fluxurile RSS pe care le subscriu, folosesc Google Reader , ceea ce îmi place. Cu toate acestea, am câteva postări RSS specifice pe care mi-ar plăcea să le anunț de îndată ce se actualizează (de exemplu, un feed RSS pentru un forum pe care îmi place să îl monitorizez și să răspund cât mai repede posibil).

Există instrumente disponibile pentru acest tip de monitorizare, care au și un fel de funcționalitate de alertă (de exemplu, o fereastră promptă)?

Am incercat Simbolic RSS Alert , dar am gasit un pic buggy si nu l-am putut obtine să mă avertizeze de câte ori mi-a plăcut.

Sugestii? Sau poate o experiență diferită cu Simbolic?

0
fr hi bn

9 răspunsuri

RSS nu este "împinge", ceea ce înseamnă că trebuie să aveți ceva care să facă publice sondajele pe site. Este mult mai puțin trafic decât obținerea întregului site sau a primei pagini (de exemplu, puteți spune "Dați-mi toate articolele mai noi decât ultima dată când am întrebat"), dar traficul este totuși.

Este în general înțeles că nu ar trebui să aveți o reîmprospătare de mai mult de 30 de minute într-un client automat. (Citare necesară).

Acestea fiind spuse, puteți găsi un client care vă permite să setați o reîmprospătare mai frecventă.

0
adăugat

RSS2mail is a simple python script which I used extensively a few years back.

Dupa cum a spus Matthew, nu trebuie sa te deranjezi mai mult de un feed RSS decat producatorul permite, dar poti folosi antetele http pentru a verifica schimbarile intr-un mod foarte usor, ceea ce este ceva destul de bine rss2email.

0
adăugat

Citirea tuturor răspunsurilor mi-a amintit că de fapt nu am căutat niciodată să rezolv acest lucru folosind un add-on pentru Firefox. Am găsit în curând Actualizați scannerul și cred că arată foarte promițătoare!

0
adăugat

Dacă aveți acces la Microsoft Outlook 2007 sau Thunderbird, acești clienți de e-mail vă permit să adăugați fluxuri RSS în același mod în care adăugați un cont de e-mail.

Folosesc Google Reader în general, dar când vreau să fiu la curent cu ceva specific, adaug feed-ul RSS la Outlook și ajunge în cutia poștală ca și cum ar fi fost un e-mail.

0
adăugat

Puteți să vă bateți mereu pe ceva în sine ... Am făcut-o în trecut și într-adevăr nu este prea dificil un loc de muncă pentru a scrie un parser RSS.

Desigur, așa cum au menționat și alții, există o întrebare privind eticheta cu privire la cât de multă lățime de bandă a site-ului web pe care doriți să o faceți pentru traficul solicitat de RSS. Este o chestiune pentru conștiința ta. ;)

0
adăugat
Nu chiar specificația RSS listează ttl ca o etichetă pentru Time to Live, care specifică timpul minim pe care producătorul ar dori să-l vadă între reîmprospătare. În timp ce foarte puține site-uri vă vor urmări pentru a lovi documentul la fiecare 30 de minute în loc de 45, este destul de posibil să vedeți cazuri în care utilizarea unei bucăți de software rău gândit ar putea fi considerată atac de refuz al serviciului.
adăugat autor sparkes, sursa

Folosesc RSS Bandit (pentru Windows) pentru a rămâne la curent cu fluxurile RSS / Blogurile mele.

Există o mulțime de alte aplicații de agregare RSS .

Dacă nu doriți o altă aplicație "mare", dar aveți și Windows Vista, puteți de asemenea să faceți ca Internet Explorer să monitorizeze fluxul RSS și să utilizeze aplicația Bara laterală Feed (numită "Feedschlagzeilen în versiunea germană, nu sunteți sigur de limba engleză) care vine cu Vista pentru a afișa ultimele titluri.

0
adăugat

De când ați menționat un pop-up, voi adăuga Notificatorul de feed în listă. Acesta se află în tava Windows (sau orice o numesc acum în Windows 7) și afișează o notificare atunci când există intrări noi în fluxurile dvs. Puteți să o configurați cu mai multe feed-uri, fiecare având propriul interval de interogare. Când există intrări noi, se afișează un prompt pe care îl puteți respinge sau faceți clic pentru a merge la intrare. Puteți să vă întoarceți și să revizuiți înregistrările recente mai târziu, chiar dacă ați făcut clic pentru a le elimina prima dată. Dacă PC-ul dvs. este adormit atunci când este adăugată o nouă înregistrare, vi se va avertiza data viitoare când vă treziți.

0
adăugat

Îmi place o versiune veche a feedreader pentru acest tip de utilizare, unde pictograma din tava de sistem a început să se rotească când au apărut lucruri noi (noua versiune merge de la gri la galben în schimb).

este, de asemenea, posibil să fii alertat pentru fiecare mesaj nou.

0
adăugat

Am folosit Pingie în trecut pentru a-mi trimite un SMS când apar elemente noi într-un feed RSS. Poate că ar fi util pentru dvs. dacă aveți un plan de mesagerie text pentru telefonul mobil.

0
adăugat