Cum să vă opriți să vă faceți griji cu privire la utilizarea celor mai bune materiale și să începeți să învățați .Net?

În ultimii câțiva ani, ori de câte ori învăț ceva, am tendința de a petrece prea mult timp cercetând cele mai bune materiale pentru subiect decât studiind-o. Ce trebuie să fac pentru a trece peste această mentalitate? Sunt blocat. Cum să vă opriți să vă faceți griji cu privire la obținerea sau folosirea cărților BEST, a formării videoclipurilor și a materialelor online pe .net și să începeți să învățați?

3

11 răspunsuri

Începeți să faceți un proiect cu un termen limită. Veți codifica și învăța împreună. Dacă nu puteți face acest lucru la lucru, gândiți-vă la un proiect de hobby cu anumite cerințe reale (cum ar fi construirea unui site de partajare a fotografiilor).

4
adăugat

Sunt de acord cu filosofia de codificare a startului corect. O altă idee pentru un proiect este să faceți exercițiile Project Euler . Ele sunt probleme matematice simple, care devin din ce în ce mai greu. Este minunat dacă nu vă puteți gândi la un proiect sau aveți doar puțin timp. Apoi folosiți doar o carte de referință sau internet pentru a afla ce aveți nevoie în legătură cu specificul limbii.

3
adăugat
 1. Go download Visual Studio Express

  http://www.microsoft.com/Express/

 2. Go buy one of the following books:

  ASP.NET 3.5 Step by Step

  C# 2008 Step by Step

  VB.NET 2008 Step by Step

Din experiența mea (când am început prima oară cu .NET înapoi în 1.0 zile), cărțile Step by Step de la Microsoft sunt cele mai bune la începutul și pentru a-ți face picioarele ude cu .NET.

2
adăugat

1) Opriți cercetarea 2) Porniți programarea

Serios, singura carte pe care trebuie să o programați în .NET este CLR Via C# de Jeffrey Richter. Citiți coperta pentru a acoperi (salvați primele capitole de cuplu până când ați citit restul, btw) și începeți codarea. Când faci chestii cu probleme (Linq, WPF, controlul sursei, testarea unităților), vino aici.

1
adăugat
 • Cumpărați un studio vizual 08, proiectați un mic proiect și completați-l.
 • Efectuați un termen limită pentru dvs. și nu-l împingeți înapoi.
 • Cumpărați o carte de bază C# pentru referință, nu vă faceți griji despre care dintre ele.

O poți face!

1
adăugat
Dacă tocmai începeți, nu cumpărați Visual Studio. Asta este pentru edițiile Express!
adăugat autor Chris Pietschmann, sursa

Nu există o singură resursă unică pe nimic. Cea mai bună modalitate de a învăța este să practici. Obțineți orice carte pentru a vă începe. Apoi începeți să scrieți un cod acasă. Joacă cu limba și platforma. Citiți bloguri, căutați întrebările aici. Veți începe descoperirea și învățarea nuggeturilor de informații.

Alții au menționat cumpărarea Visual Studio 2008. Poate fi o investiție costisitoare, deși merită în totalitate dacă sunteți dezvoltator/consultant independent. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie doar de ceva pentru a vă începe cu codificarea, obține gratuit Visual C# Express . Puteți oricând să crească în SKU-urile profesionale atunci când aveți nevoie de ele.

1
adăugat

Cea mai bună cale este să învățați prin a face!

1
adăugat

În primul rând, nu te bate pentru că nu ai făcut lucrurile înainte, așa cum sunt sigur că știi, nu există niciodată un mod corect . De asemenea, unele dintre cele care caută cele mai bune resurse vor plăti pentru sine atunci când aveți o mai bună înțelegere a lucrurilor decât cel care urmează. Și, așa cum sa spus deja, faceți un proiect, alegeți ceva mai greu decât exemplele obișnuite, banale, astfel încât trebuie să gândiți și să puneți întrebări și să faceți niște cercetări. În cele din urmă, dacă aveți un blog și apoi postați despre ceea ce faceți, în acest fel veți avea mai mult de sentimentul unui angajament de a rămâne să lucrați la proiect, decât să vă salvați pe măsură ce devine dificil, mai ales că acesta este, de obicei, timpul in care esti pe punctul de a invata ceva (asta lucreaza pentru mine oricum!)

1
adăugat
Sigur, există multe modalități de a realiza aceleași scopuri, în .NET. De obicei, există calea cea mai scurtă, iar apoi există căile prin orori și coșmaruri. Dacă se pare că ar trebui să existe o modalitate mai bună și mai ușoară de a-ți atinge scopul, sunt șanse să existe.
adăugat autor Mike Christian, sursa

Când lucrați la un nou loc de muncă, învățați foarte mult pentru că aveți persoane deosebite care transferă o mulțime de cunoștințe pe care le consideră utile. Puteți să revedeți cum fac lucrurile, ce părți se fac bine și ce părți sunt realizate prost.

Învățarea prin izolare este dificilă, mai ales atunci când există atât de multe resurse acolo.

Vă recomandăm să vă conectați cu persoane fizice din grupul dvs. de utilizatori din comunitatea locală sau dintr-un grup online sau să vă creați propriul grup. Mulți dintre acești indivizi vor avea experiență în lumea reală și vă vor ajuta să vă direcționați mai eficient calea de învățare.

0
adăugat

Găsiți o zonă de .Net doriți să utilizați, de ex. consolă aplicații, aplicații Windows, aplicații ASP.Net, servicii web, și doar construi câteva "picioare umede" obtinerea unor feluri de lucruri precum "Hello World!" exemplu sau efectuând niște calcule simple sau utilizând un back-end MS-SQL dacă obțineți SQL Express sau versiunile mai bogate.

Nu uitați că, dacă nu intrați, unele lucruri vă pot trece prin. Cât de multe aplicații ASP.Net 1.0 sau 1.1 sunt acolo folosind sisteme mai vechi cu care s-ar putea să nu fiți familiarizat încă, poate fi un stimulent pentru a începe să faci mai degrabă decât să încerci să găsești BEST care va fi depășit în câțiva ani. Luați câteva idei dintr-o carte precum "Refactoring" de Martin Fowler dacă doriți să programați ceva ceva mai mare decât simplul "Hello World!" program.

0
adăugat

Descărcați Visual C# Express 2008. Google pentru tutoriale intro. Găsiți-vă și explorați-vă.

This URL is all you need to get started with .NET: http://msdn.microsoft.com/en-us/vcsharp/aa336768.aspx?wt.slv=RightRail

Dacă doriți masterat .NET, există o mulțime de idei diferite, dar numai o singură pistă de auto-educație oficial . Obțineți ghidurile oficiale de formare MCTS/MCPD de la Microsoft Press. Acestea pot fi căutate pe Amazon prin numărul de examen, cum ar fi Exam 70-536. Dar atâta timp cât știți cum să aveți întrebări Google și tutoriale, nu aveți nevoie de altceva.

0
adăugat