Cum se configurează serverul pentru o companie mică de găzduire pentru site-urile flash flash powered by django?

Mă uit la înființarea unei mici companii care găzduiește site-uri Flash bazate pe portofolii de artiști. Panoul de control al clientului va fi alimentat de către django și ar oferi interfața pentru încărcarea imaginilor, gestionarea galeriilor, vânzarea de amprente etc.

Văzând că majoritatea traficului către site-urile găzduite s-ar sfârși la nivelul domeniului lor de nivel superior, acest lucru ar rezulta doar în hitsuri media statice (pagina HTML cu filmul încorporat flash), aș putea configura lighttpd sau nginx pentru a face față acestor solicitări, și treci lucrurile django înapoi la apache/mod_whatever.

Se pare că aș putea seta toate acestea într-o singură cutie, cu cadrul de site-uri django menținându-le separat administrarea fiecărui site.

Nu prea sunt administrator de servere. Există vreo chitară pe care nu o văd?

1
De asemenea, puteți trece cererile Django prin nginx prin FastCGI - Apache nu mai este o cerință.
adăugat autor Ryan Duffield, sursa

3 răspunsuri

Poate. Nu cred că interfața de administrare încorporată este într-adevăr concepută pentru a corrala administratorii în propriile site-uri. Cadrul sites este mai potrivit pentru a publica același conținut pe mai multe site-uri, nu pentru a constrânge utilizatorii la un site sau altul. Ar fi mai bine să scrieți propria interfață de administrare care impune aceste separări.

În ceea ce privește difuzarea conținutului, se pare că ați putea servi un fișier Flash comun (static) care utilizează un fișier xml dinamic pentru a completa conținutul. Dacă utilizați Django pentru a genera XML, acest lucru vă va oferi conținutul dinamic de care aveți nevoie.

2
adăugat

Acest fragment django ar putea fi ceea ce aveți nevoie pentru a le păstra separat:

http://www.djangosnippets.org/snippets/1054/

"Un model foarte simplu de blog cu utilizatori multiple, cu o interfață de administrare configurată să permită numai utilizatorilor să editeze sau să șterge intrări pe care le-au creat, cu excepția cazului în care sunt super-utilizatori".

1
adăugat

În funcție de numărul de site-uri pe care le veți găzdui, ar putea fi mai ușor să scrieți o singură aplicație Django odată cu administratorul și să creați un proiect separat Django pentru fiecare site nou. Acest lucru este simplu, funcționează sigur și, ca bonus suplimentar, puteți adăuga caracteristici site-urilor noi, fără a risca să provoace probleme în site-uri mai vechi.

Apoi, ar putea fi mai ușor să personalizați administratorul astfel încât să limitați numărul de obiecte pe care le pot vedea utilizatorii de pe site-ul respectiv. Acest lucru este destul de ușor de făcut, deși este posibil să doriți să utilizați aplicația RequestSite în locul site-ului obișnuit din cadrul site-urilor, deoarece aceasta necesită setări separate pentru fiecare site.

Există această singură metodă în ModelAdmin pe care o puteți suprascrie pentru a avea control manual asupra obiectelor care sunt editate.

0
adăugat