Cum ați face ca înregistrările feed-urilor RSS să fie disponibile mai mult decât sunt accesibile din sursă?

Computerul meu la domiciliu este configurat pentru a descărca automat unele materiale din feedurile RSS (mai ales torrents și podcast-uri). Cu toate acestea, nu țin întotdeauna acest computer. Site-urile pe care le subscriu au o rată de transfer relativ mare, așa că atunci când repornez computerul, nu are nicio idee despre ce-a ratat între momentul în care a fost oprit și cea mai recentă actualizare.

Cum ați proceda la stocarea intrărilor de feed-uri pentru o perioadă mai lungă de timp decât acestea sunt disponibile pe site-urile reale?

Am verificat țevile Yahoo și nu am găsit nicio astfel de funcționalitate, cititorul Google poate să o facă, dar necesită o marcare manuală a fiecărui element. Magpie RSS pentru PHP poate face caching-ul, dar asta doar pentru a evita recuperarea feed-uri prea mult, nu de fapt, stocarea mai multe intrări.

Am acces la un server web (LAMP) care este pe 24/7, deci o soluție folosind un php/mysql ar fi excelent, orice web-service existent ar fi grozav.

Aș putea să scriu propriul cod pentru a face acest lucru, dar sunt sigur că aceasta trebuie să fie o problemă întâlnită anterior de cineva?

What I did: I wasn't aware you could share an entire tag using Google reader, thanks to Mike Wills for pointing this out. Once I knew I could do this it was simply a matter of adding the feed to a separate Google account (not to clog up my personal reading list), I also did some selective matching using Yahoo pipes just to get the specific entries I was interested in, this too to minimize the risk that anything would be missed.

1

4 răspunsuri

Se pare că Google Reader face tot ceea ce dorești. Nu sunteți sigur ce vrei să spui prin marcarea unor elemente individuale - trebuie să faci asta cu orice agregator RSS.

2
adăugat
Cititorul Google nu face disponibilă niciunul din feedurile dvs. publicului, cu excepția elementelor dvs. partajate, adică prin "marcare". Dar s-ar putea să găsesc o modalitate de a vă conecta la un cititor Google dintr-un scenariu ...
adăugat autor grapefrukt, sursa

Folosesc Google Reader pentru abonamentele mele de la podiobooks.com. Eu adaug toate feed-urile la o eticheta, in acest caz podiobooks.com, pe care o impartasesc (dar nu imparti URL-ul). Apoi adaug feedul RSS la iTunes. Exemplu aici .

1
adăugat
Voi fi blestemat, nu știam că pot împărți etichete întregi. O să mă uit cu siguranță la asta!
adăugat autor grapefrukt, sursa

Se pare că vreți un fel de serviciu care verifică feedul RSS la fiecare X minute, astfel încât să puteți descărca fiecare articol unic/articol publicat în feed în timp ce îl "urmăriți", mai degrabă decât să vedeți elementele afișate pe flux atunci când mergeți să o vizualizați. Am dreptate?

În loc să veniți cu o soluție software completă, puteți să utilizați cron sau alt tip de programare a locurilor de muncă pe serverul web cu orice soluție folosiți deja pentru a citi fluxurile și a le descărca conținutul?

În caz contrar, s-ar părea că veți termina apropierea de redenumirea unui serviciu complet cum ar fi Google Reader.

1
adăugat
alimentările sunt citite de programe "obișnuite", cum ar fi uTorrent, așadar aș vrea să fie transparent pentru ei. Ceea ce urmez este această soluție "plină de suflare", ci mai degrabă o versiune minimală a oaselor goale, care stochează toate intrările noi și le pune la dispoziție pentru o perioadă mai lungă de timp.
adăugat autor grapefrukt, sursa

Scrierea unui agregator pentru păstrarea unei istorii mai lungi nu ar trebui să fie prea greu cu o bibliotecă RSS bună.

0
adăugat
Nu, sunt sigur că nu este, cred că e cineva obligat să o facă înainte și, sperăm, a făcut codul disponibil salvându-mi necazurile.
adăugat autor grapefrukt, sursa
Primul: Acesta este un site de programare. Făcând acest lucru este foarte simplu și oferă o anumită flexibilitate față de soluțiile existente. În al doilea rând: este bine să ai alternative pentru Google.
adăugat autor iny, sursa