Explorați folderul care conține conținutul în loc de directorul care conține conținutul

Folosesc Visual Studio pentru a face o mulțime de codificare mea. Consider că funcția deschisă care conține dosarul este destul de utilă. Dar nu vreau ca fișierul să fie "deschis" de către exploratorul de ferestre, în schimb vreau să "explorez" dosarul - știi, adu-mi un cadru frumos care îmi arată toate celelalte foldere de pe partea stângă. Știe cineva cum să facă asta?

Mulțumesc, Rohit

1

2 răspunsuri

Într-adevăr nu mai este o mare diferență între "explorați" și "deschis" dacă vorbim despre un dosar. Ambele deschid aceeași fereastră, doar cu diferite opțiuni active. Când deschideți dosarul, sunteți la doar un clic (cel puțin în sistemul meu) de la a vedea copacul de foldere, de asemenea, faceți clic pe butonul "Foldere" din bara de instrumente.

1
adăugat
El a cerut acest lucru acum un an și are încă doar 300 de replici. Cotele sunt bune, dar nu a avut suficientă replică pentru a vota atunci.
adăugat autor Joel Coehoorn, sursa
Într-adevăr, o verificare rapidă a profilului său arată că aceasta a fost prima lui întrebare.
adăugat autor Joel Coehoorn, sursa
De ce a fost ceva ce nu am observat niciodată. Mulțumesc. Aș vrea să pot marca atât ca răspuns, dar site-ul nu mă lasă.
adăugat autor Rohit, sursa
+1: Chiar dacă nu poți marca atât la acceptat, poți să o votezi.
adăugat autor Örjan Jämte, sursa

Când invocați ShellExecute (), utilizați verbul de explorare în locul verbului deschis: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb762153%28VS.85%29.aspx .

Edit: If you don't mean programmatically, open Windows Explorer, go to Tools -> Folder Options, select the File Types tab, locate the Folder entry in the list (not File Folder!), click Advanced, and set "explore" as default instead of "open".

1
adăugat
Mulțumesc. Am înțeles nonprogrammatic.
adăugat autor Rohit, sursa