Bara de instrumente DocumentViewer și meniul contextual

Cum să ascundeți bara de instrumente implicită și să dezactivați meniul contextual implicit al comenzii DocumentViewer ?

6

3 răspunsuri

Puteți să ascundeți (sau să modificați) bara de instrumente, creând un șablon de control pentru DocumentViewer fără bara de instrumente.

începeți cu șablonul de mostre de la https://msdn.microsoft .com/en-us/library/aa970452 (v = vs.100) și adăugați și eliminați lucrurile până când sunteți mulțumiți de rezultate.

9
adăugat
Linkul nu mai este valabil ...
adăugat autor AlwaysLearningNewStuff, sursa
@AlwaysLearningNewStuff - a stabilit link-ul, MS nu mai publică șabloane de control pe MSDN pentru .net 4.5, așa că a trebuit să aleg .net 4 din meniul versiunilor anterioare, noua legătură este hard-codată pentru .net 4 (cel puțin până când schimbarea MS URL-urile lor)
adăugat autor Nir, sursa

Puteți seta proprietatea ContextMenu la zero astfel:


3
adăugat

Puteți preveni apariția meniului contextual implicit prin manipularea evenimentului ContextMenuOpening și setarea ContextMenuEventArgs.Handled la true.

În ceea ce privește bara de instrumente, nu sunt sigur - poate ați schimba cumva stilul implicit al DocumentView pentru a nu include bara de instrumente? Nu am mai făcut prea multe cu stiluri, dar probabil că aș începe să caut.

1
adăugat