Unde pot găsi exemple de formulare de elemente grele de element?

Aș dori să vă uit la câteva exemple de structuri de formate bune (bazate pe web) care au o mulțime de câmpuri de intrare. Fac o mulțime de dezvoltare de aplicații web și o mulțime de formulare sunt elemente de intrare grele, așa că am mereu în căutarea unor idei bune cu privire la modul de afișare a formularelor mele. De exemplu, am câteva casete de listă și o mulțime de casete de text și unele drop-uri pe o pagină, împreună cu afișarea istoricului modificărilor aduse formularului.

8

3 răspunsuri

Îmi place întotdeauna să vizitez Wufoo ori de câte ori am nevoie de o inspirație de formă.

6
adăugat
A doua recomandare; Am scris același lucru când ai postat.
adăugat autor ine, sursa

Totul depinde de accentul pe care îl aveți în introducerea datelor sau experiența utilizatorului. Pentru ca intrarea date ca obiectiv principal, aș păstra casetele de intrare împreună și asigurați-vă că acestea curg foarte bine cu tasta tab, astfel încât utilizatorul să nu trebuiască niciodată să-și scoată mâinile de pe tastatură. De asemenea, ar trebui să păstrați spațiul la minimum și să încercați să includeți cât mai multe casete pe pagină.

Pentru experiența utilizatorului, este adevărat, trebuie să vă asigurați că există suficient spațiu pentru a identifica problemele legate de validarea JavaScript și asigurați-vă că formularul funcționează la fel de bine pentru noii utilizatori, cum ar fi utilizatorii de putere. Utilizatorii de energie == utilizatori grei de intrare a datelor.

Wufoo is pretty good on user experience but it wouldn't work well for data entry users I mentioned above. Because the user has to stop to click a button.

5
adăugat

Smashing Magazine are o bună rundă de inspirații/tehnici/tutoriale bazate pe CSS.

Verificați-l aici .

2
adăugat