Indicatori de calitate Raportul TFS 2008 și tipuri multiple de construcție

Într-un proiect avem două tipuri de construcție, unul pentru integrare continuă și unul care rulează suita de testare. Când este rulat raportul Indicatorii de calitate, acesta afișează date din toate construcțiile indiferent de tipul de construire.

Raportul sugerează că se poate executa numai pe un anumit tip de construcție, dar interogarea care popula populația câmpului construiește numai atunci când funcționează când "All (No Filter)" este trecut ca parametru Build Type.

Este posibil să filtrați după tipul de construire astfel încât să se construiască doar cu testele?

1

1 răspunsuri

Da, acest lucru se poate face. Ca o prezentare generală:

  1. Mai întâi, creați un proiect Report Server
  2. În al doilea rând, în proiect, creați o Sursă de date pentru baza de date OLAP TfsWarehouse (din nou, toate activitățile Sistemului de echipă sunt în cele din urmă postate în Data Warehouse, deci va trebui întotdeauna să utilizați TfsWarehouse) și să preluați oricare dintre rapoarte pe care doriți să o modificați
  3. În al treilea rând, efectuați modificările necesare ale raportului. Modificările dvs. ar putea fi modificări de date, modificări la raportarea parametrilor de intrare sau modificarea modificărilor aspectului.
  4. În final, publicați raportul serverului de rapoarte pe care Team Foundation Server îl utilizează atunci când utilizatorii execută raportul

... Este destul de înalt - vezi PDF: Efectuarea deciziilor în timp real cu Team System 2008 pentru a obține specificul. PDF-ul vorbește direct despre raportul pe care îl întrebați.

Sper că acest lucru vă ajută.

1
adăugat