Există un instrument .NET/Add-in disponibil, care vă permite să rearanjați cu ușurință ordinea regiunilor, a subseturilor, a funcțiilor și a variabile

Caut un plug-in .NET ce citește în conținutul ferestrei documentului curent, afișează declarația de antet a tuturor regiunilor, submodulelor, funcțiilor și variabilelor de nivel al modulelor și oferă un simplu buton de deplasare în sus/jos rearanja ordinea lor.

0

3 răspunsuri

Consider că "Fereastra de structură a fișierelor" furnizată de completarea Resharper furnizează majoritatea funcțiilor tu cauti. Totuși, aceasta face parte dintr-un add-in cuprinzător de refactorizare și acest lucru poate să nu vi se potrivească.

4
adăugat
Puteți utiliza, de asemenea, funcția de comandare automată a elementelor de curățare a codurilor, care acoperă (aproape) toate caracteristicile Regionerate și alte pluginuri și adaugă mai mult.
adăugat autor Ilya Ryzhenkov, sursa

Nu l-am folosit încă (așa cum de obicei cod doar în regiuni eu, sau așteptați până când fac alte refactorizări pe un proiect moștenit), dar Regionerate arată bine.

2
adăugat
Eu folosesc Regionerate, și foarte personalizabil și funcționează destul de bine. Cred că PO caută ceva care nu există.
adăugat autor Will, sursa
O problemă interesantă de a avea ... Nu știu deloc. Se poate face un experiment distractiv cu suplimentele VS. Odd că Regionerate este numai C #; sintaxa #regiunii este identică în afară de carcasă și VB care necesită șiruri cotate.
adăugat autor John Rudy, sursa
Multumesc, dar Regionerate nu este ceea ce caut. Eu chiar nu folosesc Regiuni care de multe ori, dar instrumentul ar trebui să se mute Regiuni ca o unitate (sau chiar mai bine, să permită mutarea membrilor într-o regiune). De asemenea, fac o mulțime de codare VB.NET și acest lucru suportă doar C #.
adăugat autor Gordon Bell, sursa

Aici este un plugin automat pentru organizarea membrilor care va funcționa cu DXCore . Puteți vedea, de asemenea, Mark Miller în curs de dezvoltare acest plugin în dnrTV.

http://dnrtv.com/default.aspx?showID=5

1
adăugat