Servere subversiune federalizate (sincronizate)?

Este posibil să se creeze servere Subversion "federalizate"? Ca într-un singur server din locația A și altul din locația B care sincronizează automat versiunile locale ale depozitului. În acest fel, atunci când cineva din oricare locație interacționează cu repozitoriul pe care îl accesează serverul local respectiv și, prin urmare, are timpi de răspuns mai rapizi.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Acesta este mai mult sau mai puțin cazul de utilizare perfectă pentru SVK . SVK este un capăt frontal al liniei de comandă pentru subversiune care funcționează cu o copie completă locală a depozitului. Astfel, comitetele dvs., actualizările etc. lucrează în repozitoriul local și apoi puteți să vă sincronizați cu un maestru. Aș recomanda, în general, SVK împotriva unei subversiuni simple, deoarece face multe lucruri mai frumoase. Nu există dosare .svn, o ramificare mai bună și o fuziune mai bună, o rezolvare mai bună a conflictelor.

0
adăugat
Se pare ca ceea ce cautam ... si daca exista o solutie separata, as vrea sa presupun ca aceasta functionalitate nu este disponibila in nucleul SVN de sine. Arată un pic mai complex decât mi-ar plăcea, dar se pare că ar face treaba.
adăugat autor Adam Haile, sursa
@Mat Linkul tău este întrerupt. Prea multe https-uri. http://svk.bestpractical.com/view/HomePage
adăugat autor RobotCaleb, sursa
git-svn face același lucru
adăugat autor gertas, sursa

Probabil că nu este exact ceea ce căutați, dar este posibil să implementați clustering-ul la nivel de sistem de operare.

0
adăugat
Suna bine. Dar nu ai idee ce anume este. Ai putea sa explici?
adăugat autor Adam Haile, sursa
Sigur. Ei bine, mai întâi, permiteți-mi să spun că nu am făcut-o niciodată, dar am auzit că sa terminat cu Windows Server 2003 într-un caz HA / DR. De aceea am spus că probabil nu este ceea ce căutați, deoarece cred că este frecvent utilizat pentru scenariul respectiv și nu pentru ceea ce încercați să faceți. Nu sunt sigur dacă acest lucru este un scenariu Windows sau * nix pentru dvs., dar aș putea începe cu unele căutări Google și cercetări de bază privind gruparea OS. Totuși, în esență, așa cum înțeleg, ceea ce ați terminat este cu 2 servere fizice, cu hardware identic, care sunt reflectate
adăugat autor shsteimer, sursa

Se pare că ați putea dori Git . Există un explicând totul despre Google .

0
adăugat

Ahh da, știam că o să vină. Sunt familiarizat cu Git și cu cei pe care îi place (Mercurial etc.) și înțeleg că conceptul de control al sursei distribuite este foarte asemănător. Cu toate acestea, cel puțin pentru mine personal, trebuie să o folosesc în contextul Visual Studio, pentru care există un plug-in mare numit VisualSVN, precum și unele proiecte deja învechite cu SVN. Mă gândesc cu siguranță la Git pentru produsele viitoare. Și ar considera chiar mai mult dacă ar exista mai multe instrumente pentru integrarea cu un IDE Windows ca Visual Studio
adăugat autor Adam Haile, sursa

Subversion 1.5 a introdus scrierea prin intermediul suportului proxy pentru serverele webdav peste suportul SvnSync existent care a fost adăugat în 1.4. Acest lucru vă permite să aveți oglinzi locale pentru recuperarea fișierelor și a istoricului, dar angajamentele sunt angajate direct în depozitul principal. Dacă setați corect oglinzile locale, veți primi imediat modificările.

Consultați Cartea Svn pentru mai multe detalii.

0
adăugat
Link direct la secțiunea relevantă: svnbook.red-bean.com/en/1.5/…
adăugat autor Wim Coenen, sursa