Adnotați programele video YouTube

Vreau să pot afișa un videoclip YouTube normal cu adnotări suprapuse, alcătuite din dreptunghiuri colorate pentru fiecare cadru. Singura cerință este ca acest lucru să se facă programabil.

YouTube are adnotări acum, dar vă cere să utilizați capătul din față pentru a le crea manual. Vreau să le pot genera. Care este cel mai bun mod de a face asta?

Unele idei:

 1. Build your own Flash player (ew?)
 2. Somehow draw over the YouTube Flash player. Will this work?
 3. Reverse engineer & hijack YouTube's annotation system. Either messing with the local files or redirecting its attempt to download the annotations. (using Greasemonkey? Firefox plugin?)

Idee care nu contează:

descărcați videoclipul

0
fr hi bn

3 răspunsuri

Joe Berkovitz a scris o aplicație de probă numită ReviewTube , care "Permite utilizatorilor să creeze subtitrări bazate pe timp pentru orice videoclip YouTube, o subtitrări închise. Aceste subtitrări devin accesibile publicului, iar vizitatorii site-ului pot naviga set de videoclipuri cu subtitrări. Gândește-te la asta ca pe un subtitlu "graffiti wall" pentru YouTube! "

Aplicația este exemplul folosit pentru a demonstra cadrul / abordarea MVCS pentru construirea de aplicații Flex.

http://www.joeberkovitz.com/blog/reviewtube/

Nu sunteți sigur dacă acest lucru va ajuta cu dreptunghiurile colorate și ce nu, dar este un loc decent pentru a începe.

0
adăugat

Playerul în sine are un Javascript API care ar putea fi util pentru sincronizarea videoclipului dacă alegeți să creați propriile annotation-thingamajig .

0
adăugat

YouTube oferă un API ActionScript .

Folosind acest lucru, puteți încărca videoclipurile în Flash utilizând API-ul acestora și apoi aplicația dvs. Flash să creeze adnotările pe un strat deasupra videoclipului.

Sau, alternativ, dacă doriți să nu vă creați ceva în Flash, utilizând JavaScript API-ul YouTube, puteți desena HTML DIV-uri pe playerul YouTube pe pagina dvs. web. Amintiți-vă când încorporați player-ul pentru a avea WMODE = "transparent" în lista params.

Deci, folosind exemplul de pe YouTube:

 <script type="text/javascript">

  var params = { allowScriptAccess: "always" };
  var atts = { id: "myytplayer", wmode: "transparent" };
  swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/VIDEO_ID&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayer", 
            "ytapiplayer", "425", "356", "8", null, null, params, atts);

 </script>

Și apoi ar trebui să vă puteți atrage adnotările asupra filmului YouTube utilizând CSS / DHTML.

0
adăugat
problema cu JS api este că nu puteți face adnotări sau altceva pentru a lucra pe modul ecran complet ... dacă știți o modalitate de a face acest lucru, așa că mi-ar plăcea să auzim :)
adăugat autor Wilker Lucio, sursa