Orice experiență cu Buffer-urile protocolului?

Mă uitam doar la câteva informații despre formatul de schimb de date tampoane de protocol Google. A fost cineva jucat în jurul valorii de codul sau chiar a creat un proiect în jurul său?

În prezent, folosesc xml într-un proiect Python pentru un conținut structurat creat manual într-un editor de text și mă întrebam ce opinie generală se referea la Buffer-urile protocolului ca format de intrare orientat spre utilizator. Beneficiile de viteză și de coerență par a fi cu siguranță acolo, dar există atât de mulți factori atunci când este vorba despre generarea și prelucrarea efectivă a datelor.

0
fr hi bn

3 răspunsuri

Dacă sunteți în căutarea pentru interacțiunea cu utilizatorul care se confruntă, stick cu xml. Are mai mult sprijin, înțelegere și acceptare generală în prezent. Dacă este intern, aș spune că tampoanele de protocol sunt o idee grozavă.

Poate ca in cativa ani, cand mai multe instrumente ies la baza tamponului de protocoale, atunci incepeti sa priviti spre aceasta pentru un public api. Până atunci ... JSON ?

0
adăugat

Tampoanele de protocol sunt destinate optimizării comunicațiilor între mașini. Ele nu sunt destinate interacțiunii umane. De asemenea, formatul este binar, deci nu poate înlocui xml în acel caz de utilizare.

De asemenea, aș recomanda JSON ca fiind cel mai compact format bazat pe text.

0
adăugat

Din descrierea dvs. scurtă, se pare că tampoanele de protocol nu sunt potrivite. Expresia "conținut structurat creat manual" într-un editor de text "critică destul de mult pentru XML.

Dar dacă doriți comunicări eficiente, latente reduse cu structuri de date care nu sunt partajate în afara organizației dvs., serializarea binară, cum ar fi bufferele de protocol, poate oferi o victorie uriașă.

0
adăugat
Python România
Python România
100 participanți

Comunitatea pasionaților de Python din România.